2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

"Isis-lapsia", kurdeja – ja "hyväntekijöitä"

Hmm. Yle kertoo tänään, miten Human Rights Watch kertoo, että "Irak ja kurdit ovat vanginneet 1 500 epäiltyä Isis-lasta". Ja mielivaltaisesti kiduttaneet näitä jostain syystä.

Isis-lapset. Irak ja kurdit. Tämä hiukan haiskahtaa, tämä(kin) uutinen. 

Mikä järjestö on Human Rights Watch? Kuulostaa kovin filantrooppiselta.

Pienellä rahavirtojen seurailulla taustalta löytyy jälleen Open Society, Ford Foundation sekä Rockefeller Brothers Foundation, muiden hämäräperäisten hyväntekijöiden muassa. 

Mielenkiintoisena knoppina: kyseinen järjestö perustettiin 1978 nimellä Helsinki Watch. Sittemmin HRW on kunnostautunut vaikkapa Jugoslavian raunioittamisessa. 

HRW on USSAn poliittisten päämäärien äänitorvi, joten voi olla hiukan painottunutta tuo huoli "Isis-lasten" kohtelusta nimenomaan kurdien ja ylipäätään Irakin nimissä – sikäli että Irak on Yhdysvaltojen väliaikainen pysyvä sillanpääasema Lähi-Idässä. Kun länsijoukkoja siirretään pois Syyriasta (samaan aikaan kun sinne tuodaan lisää väkeä, toki), niitä siirretään Irakiin – joka alkaa olla vähän ninq semmonen "home away from home", varmastikin.
http://www.thedailysheeple.com/wp-content/uploads/2016/01/20160117_syrie_1.jpg
Yhdysvaltojen politiikkaan kuuluu elimellisenä osana ihmisoikeuksien kauhistelu siellä, mihin halutaan työntää sotilaita. Samaan aikaan jätetään huomiotta omat, räikeät ihmisoikeus- ja sotarikokset.
Libya-before-and-after

Kun Bolton kauhistelee, miten Venezuelan laillisesti valittu presidentti jostain kumman syystä haluaa muka näännyttää omia kansalaisia (eli luonnollisestikin lapsia) – hän ei muista mainita, miten hänen oma maansa tekee juurikin tuota Jemenissä, oikeasti, ja moninkertaisella volyymillä.

Kun Syyriaan hyökätään lavastetun kemiallisen iskun perusteella, unohdetaan jatkossa aktiivisesti mainita, että apuun rientäneet ihmisoikeustaistelijat pitävät tapanaan kylvää fosforia siviileihin. Että uhrit ovat lähes poikkeuksetta aina siviilejä, ja enimmäkseen naisia ja lapsia. Niin pommituksissa kuin taloudellisten pakotteiden ristitulessa.

Tiedotusvälineet jostain syystä eivät millään kykene näkemään toistavansa Pentagonin narratiivia kiinnittäessään huomiota vaikkapa siihen, että jenkkien militarisoidut "avustuskuljetukset" eivät pääse läpi Venezuelaan – eikä varsinkaan sitä, että samanaikaisesti miljardien arvoiset avustukset Venäjältä ja Kiinasta ja kaikista muista "vääristä" maista kyllä pääsevät perille. Että Venezuelassa ei ole mitään hätätilaa, jota maailmanpoliisin tarvitsisi käydä korjaamassa fosforilla ja köyhdytetyllä uraanilla.

Ja miksi nimenomaan kurdit ovat jatkuvasti Lähi-Idän uutisissa? Ehkä siksi että kyseessä on alueen eurooppalaisin geenipooli – mikä tekee heistä automaattisesti rasististen "puhdistusten" kohteita?

Ei kommentteja: