2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 11. tammikuuta 2019

Hellankoukkuna "tasa-arvo"

Äärioikeammiston leimakirvesmies Sampo Vaarala kauhistelee, miten Andalucian parlamentissa natsit haluavat tästedes pahoinpidellä naisia – kansan tuella! Puppulistiseen vuodatukseen kuuluvat kaikki mahdolliset ikävyydet:
Kannatus tuli tutuilla äärioikeistolaisten☑️ ja oikeistopopulististen☑️ puolueiden teemoilla – islamin☑️, maahanmuuton☑️ ja korruption vastaisilla ja homofobisilla☑️ puheilla.
Noista varmaan kaikkein pahin on tuo korruption vastaisuus? 
Voisi kuvitella, että Voxin machohenkiset julistukset vetosivat vaaleissa enemmän miehiin kuin naisiin. Näin ei ole – äänestäjissä oli yhtä paljon niin miehiä kuin naisiakin.
Miksiköhän? Voisiko olla, että tilanne ei ole ihan niin paha kuin mitä Vaarala antaa ymmärtää? Vaarala ei ilmeisesti machoiluksi laske islamin tapaa pitää naisia lisääntymiskoneina tai heitellä homoja katoilta. Hänen mielestään feminismi on vaarassa – ei islamin aiheuttaman naisten alistamisen, vaan – islamin aiheuttaman naisten alistamisen vastustamisen takia.
Suurimman polemiikin Vox on toistaiseksi aiheuttanut vaatimuksillaan muokata perheväkivallan kieltävää lakia. Voxin näkemys on, että laki suosii naisia ja sortaa miehiä.
Niin. Voisiko olla, että lakialoitteessa on jätetty huomiotta se, että myös naiset syyllistyvät perheväkivaltaan? Ainakin Vaarala jättää tämän puolen täysin mainitsematta. Vaikka hän otsikoi tekstin juurikin tällä lakialoitteella, hän ei kerro miksi Vox näkee siinä olevan muokattavaa. Jännä. Nostetaan topicci pääasiana esille, muttei käsitellä sitä; kas tämäpä vasta poikkeuksellista nykyisessä "tiedonvälityksessä" ;D

Ei kommentteja: