2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Raukkainvalta

Hyökkäys Syyriaan osoitti Trumpin olevan yhtä munaton tapaus kuin kaikki edeltäjänsäkin: valheellisin perustein toimitettu sotarikos jatkaa satavuotiasta perinnettä – joka siis alkoi päivälleen vuosisata sitten Wilsonin liittyessä [ts. lähettäessä ihmisiä parhaassa iässään kuolemaan] sotaan, joka olisi muutoin jo päättynyt, ja joka ei mitenkään liittynyt Yhdysvaltoihin. Erona tuolloin oli, että Woodrow ei ohittanut kongressia, vaan pysytteli perustuslain puitteissa.
Tokihan jenkit ovat olleet kutsumattomina vieraina, ja siis laittomasti, maassa [jos toisessakin] tappamassa siviilejä ja tuhoamassa infrastruktuuria ja ryöstämässä luonnonvaroja jo ties kuinka pitkään, joten tämä viimeisin hyökkäys eroaa lähinnä vain julkisuushakuisuutensa puolesta.
Trumpin typerä tempaus on – sekin valheellisesti – nähty voiman osoituksena, vaikka kyseessä on nimenomaan heikkouden osoitus. Mies ei ole saanut juuri mitään oikeita asioita eteenpäin alkukaudellaan, mutta sotilaita [noita ultimaattisia idiootteja] hän on suostunut liikuttelemaan jo kahteen kertaan laittomasti. Donny on siis käsinukke, jonka mandaatilla tönitään suvereeneja valtioita kohti seuraavaa maailmansotaa.

Assadilla on kansan tuki puolellaan; hänellä ei ollut kerrassaan mitään syytä lähteä kaasuttamaan omia kansalaisiaan – mutta jenkit tarvitsivat tekosyyn, jonka he myös järjestivät. Isis oli melkein ajettu ulos maasta, mikä heikensi Islamic State of American vaikutusvaltaa alueella. Ja sotaahan halutaan nimenomaan Venäjän kanssa; harmi että slaavit ovat olleet lähinnä järjen äänenä paikalla [mitä vastaan tokikin on helpointa sotia sensationalismilla].
Eipä sikäli: isku sotilastukikohtaan meni myös omituisella tavalla päin honkia, jättäen kohteen lähestulkoon vahingoittumattomaksi. Mutta kai tämä oli vain se "voimanosoitus", tähtäimen ollessa aivan toisaalla.
Impotenssia osoitettiin myös peri-islamilaiseen tapaan tällä kertaa Tukholmassa – jälleen kerran jyräten viattomia keskellä kaupunkia. Tästäkin voi itse asiassa kiitellä Yhdysvaltoja, joka on kerkeällä Lähi-Idän raunioittamisella saanut islamin sekopäisyyden puhkeamaan kukkaan – ja nimenomaan Euroopassa. Mahtista. Ihan jänskättää että mahdetaanko kunnon verilöylyttelyä odotella Valpurinyöhön asti, vai lähteekö homma käsistä jo ennen sitä.

Ei kommentteja: