2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Viipaloi & vallinnoi

Lainatakseni rauhanpresidenttiä: "Mulla on teille kaksi sanaa: miehittämättömät tappokonelennokit. Te luulette että mä vaan läppää heitän. Te ette kerkii kissaa sanoa ku meitsi on jo suolannu teiltä suolet pihalle." Suomennos ei ole ihan sananmukainen, mutta hengen-, kylläkin. [Hassu kasku gaalassa poikabändille, jotta pitävät näppinsä erossa pressan tyttäristä]
Herää kysymys: jos jälkiobamiaaninen hallinto on huolissaan yhdestä ihmisestä, miksi he eivät hankkiudu obamiaaniseen tapaan eroon nimenomaan siitä yhdestä? Ei häiskä kerkee kissaa sanoa kun lennokki surauttaa sarjan. Eli kuten Hillary Gaddafista murjaisi: "Me tultiin, me nähtiin, jätkä kuali, ähhähähä!" [Molemmat lainaamani sitaatit on ihan todellisia, jos ette ole sattuneet törmäämään...]
Juu ei; sen sijaan viedään kokonainen laivasto rannoille hengaamaan. Yhden lentotukialuksen ylläpito maksaa rapiat kuusi miljoonaa päivässä, mutta joo, siellä on se yksi ihminen – jonka takia valmistaudutaan vapauttamaan kansalaiset kuoleman hellään syleilyyn köyhdytetyllä uraanilla ja mitä näitä kaikkia demokratian instrumenttejä nyt olikaan.

Maa olisi jo pelkästään etelänaapurin voimin valloitettavissa noin viikossa, mutta valtaklikkimedia koittaa uskotella, että tämä yksi ihminen siellä kuvittelee haastavansa kaikki megasotilasmahdit koko pallolla – käyttäen laitteistoa joka on vanhentunutta, tehotonta ja valtaosin toimimatonta.
Siis, miksi tämä narratiivi? Ei suinkaan jotain ihan muuta ole työn alla?
Syyriassa on satunnaiset sairaat hallituksenvastaiset ryhmittymät toimittaneet lukuisia summittaisia teurastuksia sen kovasti uutisoidun "kaasuiskun" jälkeen. Missä on lehdistön kauhistelu? Yksityiskohtaiset videoinnit uhreista? Poliitikkojen pöyristyminen? Missä viipyvät tomahawkit?

Siitä "iskusta" ei edelleenkään ole puolueettoman tahon selvitystä olemassa, koska sellaista ei nyt vaan haluta. Kun se nyt vaan oli se yksi tyyppi joka ihan henkkohtaisesti pudotti sinne sitä kaasua jota sieltä ei löytynyt – ilman mitään syytä, toki.
Ja Turkin & Israelin lisäksi myös Jordania on liittynyt provosoimattomaan hyökkäilyyn rajojen yli, mikä on vissiin ihan vaan syyrialaissiviilien parhaaksi.
Kaiken tämän lomassa Amazon on poistanut valikoimistaan 72 kirjaa. Mihin nämä 72 kirjaa liittyivät? Jostain syystä ne kaikki kertoivat seikkaperäisesti siitä, miten "holokausti" on valtaosaltaan fiktiota ja propagandaa. Jännä. Miksiköhän toisia narratiiveja pidetään jatkuvasti tapetilla, ja niiden kanssa ristiriidassa olevat pyritään poistamaan silmistä. Tämä on varmaan sitä sananvapautta? Ihan sitä samaa, jota Yle pitää yllä vaikkapa jauhamalla jatkuvasti "hiilijalanjäljistä" ja muusta perusteettomasta epätieteestä. Ja holokaustista, luonnollisesti. Sekä myös siitä, miten ihan selvästi venäläiset on hakkeroineet ne läpinäkyvät laatikot, joihin paperiset äänestyslipukkeet Ranskassa pudotetaan.
Tokihan te, apropos, tiedätte sen, että Macron – tuo kauhistuttavan Le Penin puhtoinen vastaehdokas, joka viisitoistavuotiaana päätti mennä 25 vuotta vanhemman opettajansa kanssa naimisiin, ja meni myös – on Hollanden seuraajakseen valitsema talousministeri, joka oli investointihommissa nimenomaan Rothschild & Cie Banquessa – eikä siis mikään systeemin ulkopuolinen ihmemies, jollaisena häntä esitellään. Tässä ei voi olla mitään hämärää, tässä – koska nimeä Rothschild ei koskaan liitetä mihinkään todella hämäräperäiseen toimintaan. Siis mihinkään todella, todella hämärään, suorastaan pimeyden vallassa olevaan toimintaan. Siis koskaan.
Amazoninhan omistaa samainen Bezos, joka omistaa myös Washington Postin, sen, jolla ei ole ongelmia päästää pedofiliasta epäiltyjä heeboja kolumnoimaan niistä asioista, joita poliisi ei millään saa aikaiseksi tutkia. Mutta hei, siinähän on kyse vaan joidenkin muiden lapsista. Kai se pitserianomistajakin on viidenkymmenen vaikutusvaltaisimman tyypin kirjoissa vain siksi, että tekee tosi maukkaita lättyjä.
Lätyistä puheen ollen: koko sikäläinen senaatti on kutsuttu sikäläiseen pressanlinnaan samaan aikaan kun samaisessa kaupungissa järkätään harjoitus jonkun tosi mutkikkaan, ehdottomasti fiktiivisen, terrori-iskun torjumiseksi. Ja sattumoisin Meksikossa katosi vastikään iridiumia johonkin. Ei niin että näistä mikään toisiinsa liittyisi; kunhan listailen.
...Tokihan te kaikki tiedätte senkin, että Washington DC ei ole osa Yhdysvaltoja? Niin kuin Lontoon City ei ole osa Englantia, tai Vatikaani ei ole osa Italiaa – vaan että nuo kolme ovat yhtä ja samaa firmaa. ...Ja senhän te toki tiedätte, että Yhdysvallat on nimenomaan yhtiö, eikä valtio?
Ja tämä nyt ei ainakaan liity mihinkään, mutta tiedättekö mikä on yksi keskeisimmistä huolenaiheista Afrikassa? "Kiinalaiset tulee ja vie meidän naiset." En skoijaa; tämä on ihan totta tämä. Niin kuin kaikki muukin tuossa yllä.

Ei kommentteja: