2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 13. marraskuuta 2021

Mutanttilehmien aika

Huuruissa vaeltava ilmastointikultti on jo päättänyt tuhota lehmien aineenvaihdunnan – harhaisten fabulointiensa kannustamana. Ja rahan, tietysti. Keksi uusi "ratkaisu" ongelmaan jota ei ole olemassa: miljardeja pätäkkää tyhjästä. Samapa se, mitä näistä ääliökonsepteista seuraa.

HS: Rehujen lisäaine leikkaisi lypsykarjan päästöjä lähes kolmanneksen

Mikään meedioston lietsomista iltasaduista ei pidä paikkaansa. Miltään osin. Joka ainoa osa-alue on nurinkäännetty irvikuva todellisuudesta.
Hollantilaisen biotekniikkayhtiö DSM:n rehulisäaine odottaa myyntilupaa Euroopassa.
Jutussa ei kertaakaan edes vihjata siihen, mikä tämä maaginen – lehmien ruoansulatuksen rikkova – lisäaine on. Se vain tulee, vääjäämättä.

Äkkiseltään voisi kuvitella, että sillä on jotain tekemistä merilevän kanssa – sitä kun on hehkuteltu jo ennen myyntiluvan odottelua –, mutta tämän päivän tilannehan on se, että kenenkään ei tarvitse tietää mitä tehdään, kun tehdään perustavanlaatuisia muutoksia.
Tiede™ korjaa maailman – oli siihen mitään syytä tahi ei.

Valion hiilineutraalin maitoketjun johtaja Juha Nousiainen kertoo, että nämä uudet teknologiat tulevat laajaan käyttöön vuoden tai parin aikana.
Vuoden tai parin aikana on lehmät muilattu epälehmiksi – ilman minkäänlaista keskustelua siitä, onko tämä oikeasti jotenkin tarpeellista (saati järkevää).

Mikä on "hiilineutraali maitoketju"? Juha ei vissiin ole oikein sisäistänyt sitä, että aivan koko todellisuus rakentuu hiilen ympärille. Aivan kaikki. Juha on itse hyvin pitkälti hiiltä.

Mutta eihän tässä touhussa todellisuudesta olekaan kysymys.

Metaani ei nyt ihan näy tässä kuvassa kun suurennos ei riitä, mutta "ihmisen aiheuttama" hiilidioksidin määrän "lisääntyminen" (tai pyöristysvirhe) löytyy kuvan ihan alimmaisesta nurkasta. Sieltä oikealta. Kannattaa varmaan klikata kuva isommaksi, jotta valtava ongelma näkyy.

Ei kommentteja: