2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 25. syyskuuta 2021

Kanslereita ja sporttikuninkaallisia

 Gematria on vänkää. En tod ole mikään asiantuntija, mutta näin uuden nautakanslerin valinnan alla ei voi olla miettimättä, kenelle vaalit halutaan kääntää – ja gematriasta siihen saattaisi löytyä vihjeitä.

Jokainenhan on jo sen verran aikuinen, ettei kuvittele rehellisiä vaaleja järjestettävän missään saati koskaan? Hyvä. Kanslerin palli on siis jo jaettu – mutta millä rituaalilla?

Saanen suunnata huomionne kuukausien ja päivien määrään. Annalenan synttäreistä on vaalipäivänä 9 kuukautta ja 11 päivää.

Miksi ihmeessä kiinnitän huomiota lukuun, jonka pitäisi päteä vain rapakon takana tai jotain? Noh.

Saksahan ei ole itsenäinen valtio. Sitä ohjaillaan sieltä mistä kaikkia muitakin. Saksa on yli sadan vuoden rituaalien tulos.

Annalenalla on sekin bonus puolellaan, että hän on paitsi nainen, myös vihreiden edustaja. Vihreäthän ovat kolmannen valtakunnan natseista ja kommunisteista muodostettu puolue (ja nyt haetaan "johtajaa" neljännelle teolliselle vallankumoukselle) – joten agendaan sopisi mitä parhaiten se, että kansleriksi asettuisi nuori vihreä nainen. Olihan EUn ensimmäinen presidentti entinen natsi, ja koko unioni natsien unelma.

Annalenan nimestä löytyy myös tuo 119 – mutta Arminilla vasta kutkuttava nimi on. Jos joku vielä ei muista, tätä nykyistä koronapelleilyä pohjustettiin Event 201 -harjoituksella...

Armin muistaakseni on koettu "tylsimmäksi" vaihtoehdoksi – joskin häneen yhdistetty "lupsakkuus" kertoo ainakin jeesmies-potentiaalista. Tosin jokainen poliitikko on jonkun käsinukke, eikä vaalien kärkikolmikkoon päästä omin voimin.

Olafin nimi näyttäisi olevan kirjoitettu kanslerin paikalle jo kasteessa. Toki "reichstag" on nykyään häveliäästi "bundestag".

Olaf on suurin ennakkosuosikki, ja hänellä näyttäisi numerologisesti olevan paikka pedattuna. Vilkaistaanpa syntymäaikaa:

63, 312? Hmm. Annalenan nimestä löytyy 313 (65. alkuluku) – joka olisi sama kuin tämä, mikäli viimeisin päivä sisällytettäisiin mukaan... (Yhtäältä: 312 on sanan "satanic" gematrinen arvo... ja toisaalta sumerilaisessa gematriassa sana "pope" on 312 – samoin kuin "Jorge Mario Bergoglio", joka on nykyinen paavi [sekä jesuiitta], ja asustelee Vatikaanissa sviitissä numero 201.)

Saatan kuvitella omiani, mutta kun tosiaan pidän Annalenaa osuvimpana yllärinä (tyrsk!), vilkaisin mihin kaikkeen hänen nimensä natsaisi (pun not intended, maybe).

Messiaanista meininkiä – ja miksikäs ei: seuraavasta kanslerista yritetään leipoa maailman pelastajaa. 56 löytyy myös sanoista "light", "tree of life", "all seeing eye" ja kaikkein tärkeimpänä: "society of jesus" – joka on koko tämän sirkuksen takana, jesuiitat siis (poppoo jonka mielestä "tarkoitus pyhittää keinot").

Miksi englanninkielisiä fraaseja, vaikka ollaan saksanmaalla*?

[*German muuten tarkoittaa "keihäsmiestä"...]

No, siksi, että gematria näillä näkymin on englanninkielinen käytäntö. Joku tähän, että eipä kyllä ole, vaan heprealainen, johon joku muu että kaldealainenpa jne...

Englanninkieli on katolisen kirkon pykäämä epäkieli, johon on ympätty katolisten kaksi lempparikieltä: latina ja kreikka. Kalenterimme on myös katolinen. Maailman puhutuin kieli on englanti. Paavi mielestään omistaa kaikki ihmiset, heidän sielunsa ja kaiken maan.

Siksi kaikki pääuutiset ovat rituaaleja. Vaalit ovat rituaaleja. 

Urheilukilpailut on rituaaleja. Tiedän pari gematristia, jotka antavat veikkausvihjeitä ihan juuri näillä perusteilla. Tyypit on ennustaneet Stanley Cupit ja Super Bowlit ties kuinka monta kertaa oikein jo ennen kauden alkua.

    Ja tähän touhuun liittyvät veriuhrit. Jonkun täytyy kuolla – myös Saksan vaaleissa. Toki näitä uhreja on suoritettu jo hyvin mahdollisesti vuosikymmenien ajan tähdäten juuri tähän kyseiseen päivämäärään (joka sekin on vain yksi askel kohti globaalia totalitarismia) – mutta vaalipäivänä sattuu olemaan myös formuloiden osakilpailu.

Jos olisin vetelemässä naruista, kenet haluaisin uhrata Sotshissa? Vettelin? Ehkä jonkun Mercedes-tallista? Tai tallista, joka käyttää mersun moottoria? Vai... Michael Schumacherin pojan, joka on ensimmäistä kauttaan ykkösissä?

Huomenna on tasan 404 viikkoa Schumin hiihtoturmasta (Ilmestyskirjassa taitaa olla 404 jaetta...). Numerologiassa nollat voidaan pudottaa pois, jolloin jäljelle jää 44.

Wikipediassa Schumin kuvaksi on valikoitunut tämä. Nykyään hänet juuri ennätyksissä ohittanut Hamilton on ainoa kuski, jonka muistan nähneeni kuskeista tuolla menopelillä liikkuvan; muut kävelevät.


Ennen kohtalokasta onnettomuuttaan Ranskan Alpeilla... Schumi harkitsi sen sijaan lähtöä Abu Dhabiin hyppäämään laskuvarjolla.

Sitä vaan meinaan, että kun on juuri sattunut katsomaan, miten Marcus Ericsonin auto karkasi täysin epäloogisella tavalla pari vuotta sitten... tulossa oikealle kääntyvään mutkaan, kun auto yhtäkkiä singahtaa 90 astetta vasemmalle päin seinää...

Hmm.

Pahus. Lisäkaivelulla tämän varmaankin saisi ennustettua hyvinkin tarkkaan – mutta yhtäältä juuri näiltä osin sitä mieluummin on väärässä. Sopii toivoa, että kuvittelen omiani.

Jokatap, on aivan sama kuka tulee valituksi; päätökset tehdään jossain aivan muualla.
Sekalaisia numeroita pähkäiltäväksi, jos sattuu hotsittamaan:


Gematrinator on muuten yhden matemaatikon kehittämä. Hän halusi todistaa, että gematriassa on kyse ihan vaan yhteensattumista... mutta muutti mielensä, koska todennäköisyydet eivät mitenkään selitä sitä, miten tapahtumat tuntuvat nivoutuvan gematrisesti yhteen.
---
Vaalipäivän lisäys:
Berliinin muurin pystyttämisestä on 60 vuotta ja 13 päivää (13 on kuudes alkuluku).

Muuri oli pydessä 28 vuotta, 1 kuukauden ja 28 päivää (sanat "number" ja "man" ovat molemmat 28).

Muurin purkamisesta on 31 vuotta ja 322 päivää. Sanan "master" gematrinen arvo on 31. 322 löytyy Skull & Bonesin logosta:


Mao Tse-Tung oli opiskeluaikoinaan Yalen yliopistolehden päätoimittaja.

Genesis 3:22 kertoo siitä hetkestä kun Elohim hiffaa, että ihminen on syönyt hyvän ja pahan tiedon puusta. Arvatkaa mikä on numeerinen arvo englanninkielisellä jakeella – riippumatta siitä, mitä raamattuversiota tavaa?

...ja (BTW) kuten tästäkin voidaan tavata, Elohim on siis monikko...

"Abrahamic religions" on 322. Ensimmäisen Gutenberg-painetun raamatun julkaisupäivästä on olemassa kaksi versiota: 22. maaliskuuta (amerikkalaisittain 3/22) 1457, tai vaihtoehtoisesti 23. helmikuuta (2/23) 1455. "Synagogue of satan" on 223, muuten...

Orwell-sitaatti, joka sekin on 322:

Ihan kuin Berliinin muuria pidettäisiin joissain piireissä jotenkin merkityksellisenä asiana – samoin kuin tätä vaalipäivää.

...tai ehkä kaikki on vain sattumaa. Mikäpä ei nykyään olisi.
---
GPn-jälkeislisäys: Ei sentään mitään dramaattista* pikkuSchumin kohdalla; keskeytys kierroksella 34 tai 35 (moottorihäikkä ehkä). Sitä hädintuskin noteerattiin, mikä voisi ehkä liittyä siihen, että Hamilton on sivuuttamassa Schumin formulahistorian menestyneimpänä kuskina – ja mikäli ottaa mestaruuden, ohittaa Schumin sekä mestaruuksien ylipäätään että perättäisten mestaruuksien määrässä.
...jos nyt kirjoittaisi tuon tapahtumapaikan englantilaisittain eikä suomalaisittain kuten tuolla ylempänä... Tuo 54 olisi kyllä natsannut sen "reichstag"in kanssa kivasti, mutta parempi näin...


Kuten aiemmin tulin maininneeksi, Schumin hiihto-onnettomuudesta on tasan 404 viikkoa – ja Hamiltonin kilpailunumero on 44, ja hän siis otti sadannen voittonsa ensimmäisenä koskaan, juuri tänään. Schumi taisi myös olla mersutallissa viimeisellä kaudellaan, btw, joten Lewis sikälikin jatkaa samaa... öh, dynastista linjaa.

*Uhrimenojahan ei yleensäkään vietetä päätapahtuman kanssa samaan aikaan, vaan varsinainen riitti on joko suoritettu joku numerologinen aika sitten – tai sitten se on vasta tulossa.

Harva varmaan on tietoinen siitä, että Bidenin tultua senaattoriksi, hänen vaimonsa ja poikansa kuolivat "onnettomuudessa" – ja kun hänestä tuli varapressa, kuoli vielä toinenkin poika. Rituaaleja suoritetaan paljon enemmän kuin mitä niihin tulee väki kiinnittäneeksi huomiota.
---
Ylimääräinen pälkähdys, joka oli pakko tarkistaa:
The Lancet reported the earliest date of onset of symptoms as 1 December 2019
Arvatkaapa montako päivää on tuon päivämäärän ja tämänpäiväisten vaalien välissä. Mikä voisi olla kyseinen luku?
Luonnollisestikin luku on täsmälleen sama kuin Clade X -harjoituksen ja 'pandemia'julistuksen välissä.

...Ja kenen idea oli ruveta testaamaan ihmisiä testillä, joka ei ole testi? Saksalaisen Drosten-nimisen puoskarin.

Ei kommentteja: