2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 23. elokuuta 2021

Spektaakkeleja ei kenellekään

 Maailmasta on tullut niin tolkuttoman typerä paikka, että olen ruvennut katsomaan rugbya – ja muita pallon- (sekä auton)kuljetuspelejä. Tai "katsomaan"; pistän vain jonkun matsin pyörimään ja keskityn johonkin muuhun, niin kuin juuri nyt paraikaa tähän kirjoittamiseen.

Joukkueet esitellään mahtipontisesti yleisölle, jota ei ole.

Eteläpuoliskollahan yleisöä ei päästetä paikalle – mutta äänimaisema kuulostaa toisinaan siltä kuin katsomo olisi täynnä ihmisiä. Copa Americassa veikkailin, että dj soittelisi ammoin nauhotettuja yleisöambiensseja, mutten voi olla varma. Toisinaan yleisö on piilotettu sille puolelle katsomoa, jolta kamerat kentälle sojottelevat.

Mikä on ajanut ihmisen tähän surkeuden tilaan? Osaatte varmaan arvata: kylillä väki edelleen kulkee idiotismista signaloivat turvarievut naamalla vaikka mitään tautia ei ole olemassa. Tämä maailma ei juuri ansaitse huomiota.

Tuomari huolehtii turvaväleistä. Lorona ei leviä sylipainissa silloin kun se tapahtuu kentällä. Katsomossa se tarttuu välittömästi – vaikka mikään ei tätä kuvitelmaa millään tasolla tuekaan.

Joten tässä on tuijoteltu olumppialaiset ja futiksen eeämmät – joiden jälkeen piti ruveta metsästämään löytyisikö esim. formulat jostain ilman että ceemorelle tarvitse maksaa tolkuttomia summia tyhjästä. 

Löytyihän niitä palveluja, ja siinä sivussa sitten juurikin jalkapallon kaikki käsipalloversiot (myös aussifutis, joka on ihan oma versionsa) sekä Indy – ja Nascar joka on aivojenturruttamisen pohjanoteeraus (jaetulla sijalla amerikkalaisen pesäpallon kanssa): autot kiertävät ovaalirataa tuntikaupalla.

Amerikkalaisilla on hinku tehdä urheilulajeista sellaisia, joissa ei tapahdu kerrassaan mitään. Sikäläinen futis on käytännössä seisoskelua: hetki rynnitään, ja sitten näytetään mainoksia. Joukkueessa on yksi heittotaitoinen, ja pari sellaista jotka osaavat ottaa pallon kiinni, ja juosta se kainalossaan kunnes joku kaataa. Loput ovat niitä kaatajia.

Urheilussahan ei ole juuri mitään katsottavaa; sen takia sitä on niin paljon tarjolla. Urheilua katsova käytännössä istuu transsissa – mikä on luonnollisestikin urheilun vastakohta. Urheilua katsovat ihmiset, joita reaalimaailma ei kiinnosta – ja onneksi olkoon: minäkin olen liittynyt tähän karjalaumaan. 

Ehkä joskus loppuelämäni aikana ihan teen jotain todellista, mutta just nyt ei kyllä liikuta. Kaikki on pelkkää pelleilyä – Afganistanit ja ylipäätään kaikki mistä julkisuudessa pidetään meteliä.

Sattumia allopatiauutisoinnissa

Me elämme käsikirjoitetussa "todellisuudessa", jossa mikään ei ole totta. Kaikki on esitystä. Harva on varmaan pannut merkille, miten ameriikoista impattiin hölinä siitä, miten "rököttömättömät pitävät rökötettyjä panttivankeina", koska rökötykset eivät estä sairastumista eikä mitään muutakaan.

Gematriaa heille, joita kiinnostaa kumota sattumateoreetikoiden hölinöitä.

...tai miten paavi ei luota jumalaansa: ihmisen pitää korjata luojansa virhe, joka ilmaantui tyhjästä miljoonien vuosien jälkeen (vaikka mikään tätäkään oletusta ei tue).

Eutanasia on "rakkauden teko".

Ja ihmisille on aivan turha osoittaa narratiivin loputtomia lommoja; ketään ei kiinnosta niin kauan kuin veri vielä paakkuuntumattomana kulkee. Ja sittenkin kun ei enää kulje, syytetään edelleen niitä jotka eivät ole osallistuneet tähän ilmi-idiotismiin miltään osin – koska juuri näin tyhmiksi ihmiset on tehty.

Kun ei kykene ajattelemaan, ei kykene ajattelemaan. Säälittävää.

---

Ai niin: plandemia julistettiin 666 päivää sen jälkeen, kun järjestettiin plandemiaharjoitus Clade X. Näitä "sattumia" löytyy pilvin pimein, jos jaksaa yhtään aivojumppaa harrastaa ja sudokut alkavat kyllästyttää.

Ei kommentteja: