2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 27. heinäkuuta 2021

Pakkomyynnin asiakkaana kehdosta hautaan

 Miten mahtaa olla? Käyneekö lähivuosina niin, että väki tulee olemaan niin häpeissään näistä Holhouksen Vuosista, että niistä vaietaan täysin? – mikä tietenkään ei auta siinä, etteikö vastaavaa voisi tapahtua uudestaan (vaikenemalla nämä kirot käytännössä lykätään seuraavien sukupolvien uudelleen koettaviksi), mutta noin psykologisesti ymmärrettäväähän se tulisi olemaan.

Tämä täydellisen psykoottinen aika tulee tuottamaan niin pohjatonta häpeää ja katumusta, että osa ei tule sitä kestämään. Tässä on tehty sellainen määrä vahinkoa, tuotettu sellainen määrä kärsimystä aivan turhaan, ilman minkäänlaista oikeutusta – silkan idiotismin varassa – että pahimpien ylilyöntien sankarit tulevat tappamaan itsensä tajutessaan mitä tuli tehtyä.

Joten asiasta tullaan vaikenemaan niin pitkään kuin suinkin polla kognitiivista dissonanssia jaksaa kestää. Sen takia tämä totaalisen järkipuoli pelleily jatkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Se ei lopu, koska kukaan ei halua tunnustaa olevansa umpifasisti, ja tyhmä kuin saapas.

Miksi rokotepurkeissa on aikaleima vuodelta -18, jos koko cövidiä ei tiedetty olevan olemassakaan vielä tuolloin?

Juuri on saatu kakaistua ilmoille, että PCR ei erota körönää normiflunssasta. Tämän ei pitäisi olla yllätys kenellekään, kun PCRrää ei alunperinkään ole voinut käyttää diagnosointiin ylipäätään. 

Eikä niitä "viruksia" edelleenkään ole ikinä todennettu olemassaolevaksi konseptiksi. Yhtäkään "virusta" ei koskaan ole isoloitu. Koskaan. Ei flunssaa, ei rinovirusta, ei koronaa, ei mitään. "Tarttuvuuden" konseptia ei ole pystytty todistamaan. Mikään tässä hallusinaatiossa ei pidä paikkaansa.

...Joten onko PCR-"testaus" lopetettu – kun on kerran edes sen verran tultu todellisuuteen päin, että on myönnetty se itsestäänselvä tosiasia, että ainakaan flunssaa ja ploronaa ei saa tällä jippoilulla mitenkään erotettua toisistaan?

Eipä tietenkään ole. Testailu jatkuu edelleen. Huolimatta siitä, että se on täysin idioottimaista. Juuri siksi, että se on täysin idioottimaista. 

Kun tässä on käyttäydytty kuin idiootit tähän saakka, ainoa tapa tulla tämän häpeän kanssa toimeen on jatkaa toimimista kuin idiootit. Olla puhumatta asiasta ja jatkaa ikäänkuin siinä olisi jotain järkeä.

Rokotetaan ihmisiä huolimatta siitä, että sillä on tehtailtu enemmän kuolemaa, vammautumisia ja sairautta kuin kaikilla muilla rokotteilla yhteensä. Kun kerran on aloitettu, niin eihän siinä kesken kaiken voi sentään totuutta silmiin katsoa – koska sellaisesta saattaisi lähteä järki. 

Rokotteiden teho on = virhemarginaali. Todellisuudessa rokotteiden "teho" on 0% – koska niiden mekaniikka perustuu typerään ajatteluun, jonka järkevyyttä ei enää edes yritetä todistaa, koska joka kerralla kun sitä on yritetty, on todistettu päinvastaista.

Ihmisiä on tapettu näillä ruiskeilla. Ihmisiä on vammautettu loppuiäkseen – eikä koko metodi perustu yhtikäs mihinkään

Rokotteiden logiikka ei kestä hetkenkään tarkastelua. Ne eivät ole koskaan toimineet. Niistä on vain ja ainoastaan haittaa. Ja näistä viimeisimmistä vielä paljon enemmän haittaa kun kaikista aiemmista.

Mutta sen sijaan, että tunnustettaisiin perusasiat, kiistelläänkin siitä ovatko mRNAt oikeita rokotteita vai eivät. Ei pystytä katsomaan sitä todellisuutta silmiin, että kaikki rokotteet ovat pelkkää myrkkyä.

Ei pystytä katsomaan sitä todellisuutta silmiin, että tämä ruiskemania tosiaankin on lääkekoe – eikä varsinkaan sitä, että lääketehtailijat tiesivät tuhoavansa lukemattomia elämiä. "Ohitettiin" eläinkokeet – koska eläinkokeissa eläimet kuolivat.

Toki eläinkokeet sinällään on pelkkää eläinten kiduttamista – joiden tulokset vain osin vastaavat ihmis-tuloksia, ja koskaan ei tiedetä miltä osin –, mutta ei nyt mietitä sitä, jottei päädytä liian kauas todellisuuteen, ja suorastaan hukuta syyllisyyteen.

Allopatia ei perustu miltään osin mihinkään muuhun kuin höttöisiin hypoteeseihin, joiden perusteella on kidutettu sekä ihmisiä että eläimiä, miljardeittain. Allopatia kehitettiin öljyn- ja metallintuotannossa syntyvien kuona-aineiden myymistä varten. 

Kyse on bisneksestä. Psykopaatit haluavat rahaa ja valtaa. Asiakasuskollisuus on tapissaan, kun asiakkaat värvätään jo kohdusta – ja pidetään neuvoloiden ja kouluterkkojen kautta väkisin kaupassa sisällä. 

Ei tajua olevansa pelkkä asiakas kehdosta hautaan. Kuvittelee että valkoisiin takkeihin voi luottaa; että ne tietävät mitä tekevät.

Eivät ne tiedä. Ne tuhoavat elämiä markkinointikampanjoillaan. Keksimällä "diagnooseja", ja myymällä myrkkyjä jotka nakertavat ihmisiä yhä huonompaan kuntoon – mihin voidaan myydä lisää öljyn- ja metallintuotannossa syntyvää kuonaa.

Lisäksi voidaan tuhota yhteiskuntien sosiaalinen koheesio: perheet ja kanssakäyminen – koska mitä huonommin ihmiset voivat, sen paremmin voi kassavirta.

Ei kommentteja: