2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 11. syyskuuta 2020

Vaikka ei ole osoitettu

Kokoomuksen verkkokoronalehdessä Korona-Kirkkala jatkaa koronajuttujen suoltamista psykoottiseen tahtiin:

Kissoilla aiempaa luultua enemmän koronatartuntoja

Tottahan toki.
Tutkija kehottaa varovaisuuteen, vaikka viruksen ei ole osoitettu siirtyneen kissasta ihmiseen.
Mitään ei ole tapahtunut, mutta kissoja kannattaa varoa.
Kissat voivat olla luultua alttiimpia ihmisten kautta välittyville koronavirustartunnoille.
Voivat [ehkä, mahdollisesti, jos niikseen] olla. Luultua. Alttiimpia. "Korona'virus''tartunnoille'".
Emerging Microbes & Infections -tiedelehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan noin 15 prosenttia Kiinan Wuhanissa testatuista kissoista oli sairastunut infektioon.
Tämä "tiede"lehti, joka on erikoistunut jo nimessään väittämään, että mikrobit aiheuttavat sairastumista – väite jota ei koskaan ole miltään osin todennettu – on "koronatestannut" kaikki Wuhanin kissat... vai muutaman Wuhanilaisen kissan? ja kuvitelleet "löytäneensä" "korona"virusta"" niistä. Tämä heidän mielestään tarkoittaa "sairastumista".
Yhdelläkään kissalla ei havaittu oireita,
...mutta sairaita olivat? Koronahan on siitä jännä "tauti" että sitä "sairastetaan" melkein aina ilman ensimmäistäkään oiretta. Sairastaminen muuttui virtuaaliseksi maaliskuussa.
mutta Covid-19:n uskotaan olevan myös eläimille vaarallinen.
Uskotaan. Kuten tässä on saatu todeta: korona™ on kultti. Lääke"tiede" on skientologiaa.
Tutkijat kehottavat karanteeniin joutuneita ihmisiä pitämään turvavälin myös lemmikkeihinsä.
Kaikkiin lemmikeihin? Ei pelkästään kissoihin?
Maailmalla on vahvistettu vain vähän lemmikkieläinten koronatartuntoja,
Vahvistettu. Vähän ninq ihmistenkin suhteen. Mitään ei ole vahvistettu.
tosin näytteitäkään ei ole tutkittu suuria määriä. Yhdysvalloissa tauti on vahvistettu vain 17 lemmikkikissalta.
...ja kun PCR-testi tunnetusti antaa 90% vääriä positiivisia – ilmeisesti 18 tai 19 kissaa on testattu Yhdysvalloissa. Kumma etteivät ole alkaneet vauhkoamaan kissarutosta tms. ...Mutta toisaalta Saksassahan lahdataan kohta kaikki sianlihantuotanto varmuuden vuoksi – kun yhdestä villisiasta on "löydetty" "sikarutto" – koska tavoite on, että melkoinen määrä ihmisiä kuolee nälkään talven aikana.
Huazhongin yliopiston tutkijoiden aineisto pohjautui 141 kissalta otettuihin verinäytteisiin. Niistä 102 kappaletta oli otettu epidemian alkamisen jälkeen ja 39 aiemmin.
"Epidemian" alkua ei edes tiedetä. Merkintöjä cövid-1984stä on toki jo vuodelta 2013, mutta sitähän ei virallisesti saa vissiin sanoa, koska se on vihapuhetta tai jotain.
Covid-19:n vasta-aineita löytyi 15 kissalta, joista yhdellätoista oli neutralisoivia vasta-aineita. Vasta-aineita löytyi eniten niiltä kissoilta, joiden omistajilta oli vahvistettu koronatartunta.
Toki näin. Aivan. Jep. Mikään tästä hölinästä ei perustu mihinkään – ei osata erotella toisistaan cövid -vasta-aineita muista vasta-aineista, eikä varsinkaan osata sanoa mitkä ovat neutraloivia ja mitkä muuten vain vasta-aineita jotka eivät luonteensa vastaisesti neutraloi, mutta kuulostaa tosi ammattimaiselta kyllä.
Tutkimusjohtaja Meilin Jin huomauttaa, että viruksen ei ole osoitettu siirtyneen kissasta ihmiseen.
Ei ole osoitettu, ei. Kuten ei mitään muutakaan körönään liittyvää.
Varotoimenpiteet voivat hänen mukaansa olla silti tarpeen.
Totta kai ne on! Koronatoimia™ tarvitaan aina – joka päivä lisää, liittyen milloin mihinkin ilman ensimmäistäkään perustetta.

Nytkin on taas kekkaistu uusi sana hoettavaksi – ja ihan uusi koronateoria™:

Supertietokone loi uuden teorian Covid-19:sta

Haiskahtaa vähän mallinnokselta taas vaihteeksi. Nehän tunnetusti ovat menneet kilometreittäin ohi maalista, ja hallitusten reaktiot noihin tuomiopäivänennusteisiin on onnistunut rampauttamaan koko maailman kaiken inhimillisen toiminnan – mutta jatketaan ihmeessä mallinnosten tiellä. 

Korona-Kirkkala ei nyt ihan ensimmäisenä ehtinyt ryysäämään tätä tutkimusta julki; taisi olla Teknari joka lääketieteen spesialistina nämä täysin varmat tulokset julkaisi jo päivä pari sitten.

Mutta se uusi tieteelliseltä kalskahtava sana sytokiinimyrskyjen vokabulääriin: bradykiniini. Teoria on tosi hieno – ja selittää kivasti vähän sitä, miten "koronan" oireet voivat olla ihan mitä tahansa. 
Tutkijaryhmän mukaan RAS-järjestelmää ja bradykiniinin tuotantoa säätelevät lääkkeet voivat osoittautua tehokkaaksi Covid-19:n hoidossa.
Tai sitten ei. Tai sitten joo. Ei voi tietää.
Monet niistä on jo hyväksytty muiden sairauksien hoitoon. – Näiden lääkehoitojen käyttöä tulisi testata hyvin suunnitelluissa kliinisissä kokeissa.
Hyvin suunnitelluissa? Ei sellaisia ole kyllä ollut tapana tehdä. Eikä varsinkaan jo valmiiksi toimiviksi osoitetuilla lääkkeillä, kuten hydroksiklorokiini. Pitää keksiä ihan uusia lääkkeitä ja testata niitä koko maailman väestöllä, kato.
Mutta viesti näistä havainnoista on saatava ulos, Daniel Jacobson sanoo.
Sehän se aina on tärkeintä. Koronaan millään ilveellä liitettävät tutkimukset ovat aina tärkeämpiä kuin elämä – paitsi jos satutaan haastamaan yleistä konsensusta, joka sattumoisin on aina sama kuin lääkeyhtiöiden etu.
Nyt on kyllä tutkimusfasiliteetin hysteerinen desinfiointi jäänyt välistä. Mutta potentiaalinen potilas on sattuvasti istutettu pulpettiin – koska operaation tarkoitus on opettaa haluttuja käyttäytymismalleja.

Ei kommentteja: