2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 19. syyskuuta 2020

Ulos kolmeksi päiväksi

Katsotaanpa otsikon kahta ensimmäistä sanaa:

Käsitys muuttui: Tätä reittiä koronatartunnan todennäköisesti saa

Käsitys muuttui. Oltiin siis aiemmin väärässä – mutta nyt ollaan oikeassa. Todennäköisesti. Tai sitten ei. Kenpä tietäis? Jos oletukset perustuvat fantasialarppailuun, voidaan narratiivia muuttaa lennossa. Ilmeisesti.

Ei haittaa se, että tappavan tarttuva tauti ei ole tarttunut juuri kehenkään, eikä varsinkaan tappanut; silti se on tappavan tarttuva tauti. Se tarttuu eri aikoina eri-ikäisiin ihmisiin, mutta on silti sama tauti.

Sitä ei tiedä sairastavansa ennen kuin on testattu, ja testi – jota siis ei koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin – on niin usein väärässä, että kyse on arvonnasta. Tätä kuitenkin edelleen kutsutaan tieteeksi.
Covid-19-viruksen leviämisestä tiedetään paljon enemmän kuin keväällä.
Mitä on "paljon enemmän" ei mistään? Kysymys on D-vitamiinivajeesta, johon ympätään kaikki muutkin krempat – mutta jos satut olemaan manaaja, kaikki ongelmat johtuvat demoneista.

Niin kauan kuin nämä prelaatit eivät edes yritä todistaa perusväittämäänsä, kyse on huijauksesta. Kun puhuu totta, ei tarvitse jatkuvasti korjailla sanomisiaan. Nämä ihmiset valehtelevat just sulle päin naamaa, koko ajan.
Maaliskuussa, kun koronapandemia oli vielä alkuvaiheessa, yhdysvaltalaislääkäri Jeffrey VanWingen jakoi Youtubessa videon, jota on katsottu yli 26 miljoonaa kertaa. Videolla VanWingen kertoo, että kun palaa ruokakaupasta, pitäisi ruokakassit jättää ulos kolmeksi päiväksi, suihkuttaa desinfiointiainetta jokaiseen tuotteeseen ja upottaa tuotteet saippuaveteen. Hänen mukaansa tuotteissa saattoi olla koronavirusta, joka ilman näitä toimenpiteitä voisi päästä tartuttamaan leviämään ihmisiin.
Tämä on siis lääkäri. Miksi me emme enää – ainakaan toistaiseksi – kuuntele juuri tätä lääkäriä? Hän väitti tietävänsä, aivan kuten kaikki eksperttispesialistit tänään. Jokainen eksperttispesialisti on ollut koko ajan väärässä: mikään "koronatoimista"™ ei auta [olemattomaan vaivaan] – mutta niistä on todella, todella paljon haittaa sekä psyykkisesti, ekonomisesti, sosiaalisesti että fyysisesti.
Puoli vuotta myöhemmin covid-19-viruksen leviämisestä tiedetään paljon enemmän kuin maaliskuussa. Nykytiedon valossa VanWingenin neuvomat toimenpiteet ovat pitkälti tarpeettomia ja jopa vaarallisia.
...mutta nykyiset ohjeistukset – ja kaikki tässä välissä kekkaistut – eivät ole pitkälti tarpeettomia ja jopa vaarallisia?
Medium Elementalin mukaan tutkijat ajattelevat nyt, että isoin infektioriski tulee hengittämällä sisään toisen henkilön uloshengitysilmaa, oli kyseessä sitten pikkiriikkinen aerosoli tai näkyvä pisara. Tämän tiedon valossa kasvomaskin käyttö on tehokas ja edullinen keino suojautua koronavirukselta.
...paitsi että se ei siis huokoisuutensa ja väljyyksiensä takia auta nimenomaan yhtään – mutta laskee happisaturaatiota ja immuniteettia sekä nostaa kortisolia – eli siis altistaa nimenomaan pitkäaikaissairauksille kuten vaikkapa syöpä.
Nämä ihmiset ovat psykoosissa. He jatkavat arvailua sittenkin kun jokainen maailman ihminen on hermeettisesti eristetty jokaisesta muusta – ja "tauti" silti leviää. Nämä ihmiset ovat liian tyhmiä tajutakseen olevansa totaalisen väärässä kaikesta. 

Tokikin psykopaattien – jotka hyvin tietävät kaiken korona- ja ilmastopelleilyn olevan pelkkää huuhaata – vuosisatainen "opastus" on kummasti auttanut siinä, että "asiantuntijat" eivät ymmärrä todellisuuden luonteesta enää mitään.
Kokoomuksen vastuullisuus on vastuullisuutta lääketeollisuuden suuntaan.
Ja kun vilkaisee, mikä määrä pelkuruutta maassa lymyää (ohjaan huomionne alaspeukutuksiin):
Voi ei! Ulkomaalaisia! Sieltä tuovat ninjaviruksen tuliaisina, toisin kuin koskaan ennen – mutta onhankin uudesti normaalia pelätä jokaista ihmistä, joka tulee "liikennevalomallin" osoittamasta geologisesta pisteestä.
...nähdään miten tehokkaasti testosteroni on väestöstä saatu tiristettyä ulos. Kun pelätään tarpeeksi elimistölle välttämätöntä kolesterolia, saadaan kaikki lopulta pelkäämään aivan kaikkea – ja siinä sivussa olemaan myös oikeasti sairaita. Elämme pelkopropagandapornon kliimaksiaikoja, jota tulee seuraamaan kaikenmoista tahallaan aiheutettua – tai ainakin sellaista johon voisi varautua jos ei kaikkea panikointia suunnattaisi mahdollisimman kauas järjenkäytöstä. 

Jokainen varmaan tietää, mitä elimistö tarvitsee syntesisoidakseen auringosta D-vitamiinia – mutta sanotaan se nyt kuitenkin: kolesterolia. Ja mitä meiltä on systeemisesti vähennetty viimeiset puoli vuosisataa? Kolesterolia. 

Mistä "körönä" ja muut flunssat johtuvat? D-vitamiinin puutteesta. Miksi meillä ei ole D-vitamiinia? Koska meillä ei ole kolesterolia. Ja minkä muun syntetisointiin sekä kolesteroli että se "hyvä" ja "paha" "kolesteroli", joista kumpikaan ei ole kolesterolia vaan peptidejä jotka kuljettavat kolesterolia... Minkä muun valmistamisessa nämä hävityksenalaiset aineet ovat elintärkeitä. Testosteronin.

Testosteroni ei ole vain "mieshormoni". Sitä löytyy myös naisista, koska kyseessä on se hormoni, joka pistää asioita tapahtumaan. Ilman testosteronia maataan sohvanpohjalla ja hyväksytään kaikki mitä ylhäätäpäin satuillaan. 

Testosteroniton sohvaperuna vetoaa toisten auktoriteettiin, koska hänellä itsellään ei sellaista ole. Koska hänellä ei ole testosteronia. Hän myös kuvittelee että millekään ei ole tehtävissä mitään, ja hän nyt vain sattui syntymään munattomaksi – vaikka hänen munattomuutensa on nimenomaan systeemisesti aiheutettu.

Katsokaapa huviksenne jotain vanhaa perhealbumia: montako ylipainoista ihmistä löydätte vaikkapa 1950-luvun kuvista? Verratkaa tilannetta tämän päivän katunäkymään. 

Tämä ei ole sattumaa. Tämä ei ole väistämätön kehitys. Tämä on systemaattista manipulointia.

Miksi me olemme yhä sairaampia? Koska meitä "hoidetaan" väkisin allopaattisten puoskarien toimesta. Puoskarien, joilla ei ole mitään käryä siitä mitä ovat tekemässä. Ja miksi ei ole? Koska he ovat käyneet parikymmentä vuotta kouluja, joiden rakenteen ovat suunnitelleet psykopaatit, jotka eivät halua että ihmiset tajuavat mistään mitään – koska tyhmä alamainen on parempi kuin vähemmän tyhmä.

Omalle tyhmyydelle olisi joka hetki tehtävissä jotain, mutta ajattelu on valitettavasti raskasta duunia, joka näyttää ihan siltä kuin et tekisi mitään – ja yhtä valitettavasti se aika on pois sometilien vahtaamisesta. 

Joten... Jatketaanko fasismille aplodeerausta vai lopetetaanko se? Tämä on ihan jokaisen itsensä päätettävissä, ja kun riittävän moni taas vaivautuu käyttämään päätänsä, hallituksen juuri nyt yhä enemmän hivuttama fasismi loppuu välittömästi – ja voidaan ruveta katsomaan miltä sellainen oikeasti normaali noin niinku oikeasti näyttäisi. 

Oikeasti normaali ei ole sitä, että jotkut puoluepamput sanelevat mitä kaikkea kaikilta muilta verotetaan, jotta he voivat itse elää leveästi. 

Tämä järjestelmä ei ole koskaan normaalia nähnytkään, eikä se todellakaan ole sellaisen suuntaan matkalla. 

Alkaisi olla aika lopettaa tämä yleinen housuunkakkiminen.

Ei kommentteja: