2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Rahat tänne... ja nyt: rahat tänne!

Kaiken muun sekoilun sisällä Nordea on juuri osoittanut olevansa rikollisjärjestö – mitä se toki onkin. Nyt Nordea tiukkaa asiakkailtaan, jotka ovat kaikki jo tiliä avatessaan todistaneet henkilöllisyytensä, todistamaan henkilöllisyytensä uudestaan – tai Nordea ryöstää rahat lopullisesti.

Pankithan perustuvat toki täysin rikolliseen toimintaan jo muutenkin – mutta Nordean kiristysotteiden soisi viimein havahduttavan edes joitakin siihen, että kyseessä tosiaan on rikollinen järjestö, jolla on toisen rikollisen järjestön – eli valtiohallitusten – siunaus. 

Sekä pankit että valtiot perustuvat kiristykseen. Ne ovat toisiinsa limittynyt systeemi, jossa pankit sanelevat politiikan, ja poliitikot kuvittelevat säätelevänsä pankkeja.

Suomen pankki on käytännössä tänäkin päivänä Bauerin suvun taskurahapossu – koska yksi näistä vapaaherroista tuli "auttaneeksi" Suomea nälkävuosina (jotka eivät koskaan tule yllätyksenä muille kuin nälkiintyville itselleen). 

Filantroopeille ihmiset ovat lypsykarjaa – ja itse asiassa tämän samaisen suvun sormet on lähes kaikkien "valtion"pankkien taskuissa. Paitsi oletettavasti Valkovenäjällä, Pohjois-Koreassa, Iranissa, Libanonissa, Venezuelassa... Tjah, siinähän ne taisivatkin olla – ja tuostakin voi raaputella jo Libanonin pois, eikä noista muistakaan kauhean varma voi olla.

...Ja miksi sekä OPn että Nordean asiakkaat eivät pääse muutenkaan käsiksi rahoihinsa tämän viikonlopun aikana? Tiedän toki, että tekosyynä on joku palvelu-uudistus -selitys, mutta mikä on oikea syy? 

Joko meillä on montakin liikettä, joissa käteinen ei enää kelpaa? ...koska valetieteellinen ninjavirus voi hyökätä myös rahan kosketuksesta, vaikkei voikaan...

Eli: palkoista valtio vie kolme neljännestä jo ennen kuin "sinun omat rahasi" ilmaantuvat tilille. Palkanmaksajan pankin ja palkansaajan pankin välillä ei itse asiassa liiku rahaa, niitä vain kirjoitetaan rekisteriin eriasteisina lainoina, jotka eivät ole rahaa vaan pelkkiä merkintöjä.

Pankit kustantavat oman elämisensä koroilla ja palvelumaksuilla, jotka molemmat muodostuvat olemattomasta rahasta – ja sekä valtio että pankki voi koska tahansa kieltää pääsyn "omiin rahoihin". Tämä on ihan normaalia "oikeusvaltiossa". Me olemme orjia.

Mutta onneksi vaikkapa Lahdessa on päätetty kaupungin kustannuksella sponssata yhtä monista terroristijärjestöistä:
...koska sun rahat ei ole sun. BLM ei ole sitä mitä sen väitetään olevan, vaan täydellisen väärin ymmärretyn "rasismin" varjolla väkivaltaa ja hävitystä lietsova kultti. Epäilemättä Nordea on tätäkin julkilausumaa ollut työntämässä kaikkien kurkusta alas.
Keskustan kehittämisyhdistys Lahti Cityn järjestämässä kilpailussa annettiin yli tuhat yleisöääntä, joista muraali sai 31 prosenttia.
Tämä on demokratiaa: kolmensadan ihmisen mielestä koko kaupunki pitää altistaa amerikkalaiselle propagandalle – joten miksipäs ei!

Ei kommentteja: