2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 12. syyskuuta 2020

On luontaista nähdä

Tänään on näköjään "Ihmiselle on luontaista nähdä oma koronatoimintansa oikeana" -päivä. Joka meediassa sama juttu. Jännä että jokaiselle päätoimittajalle on tullut täsmälleen samana päivänä mieleen, että tänäänpä pitää holhota ihmisiä oikein kunnolla. Tämä on varmaan sitä synkronisiteettiä?

Katsotaanpa miltä "korona" näyttää:
"Korona" tunnetaan myös nimellä "hallitusohjelma"
"Korona"™ on valetiedettä, jonka joka ainoa osa-alue on falskia fuulaa. "Maskeina" tunnetut kuonokopat ovat vahingollisia, ja silti niitä suositellaan joka käänteessä – ja toisinaan "suosittelu" on pakottamista. "Turvaväleinä" tunnettu käyttäytymisenmuokkaus ei suojaa ketään miltään. PCR-testi ei testaa, onko joku "altistunut" ninjavirukselle; sitä ei koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin. Vasta-aine -testi ei sekään kerro mistään mitään. "Korona" on flunssa, joka ei aiheudu "viruksesta", vaan D-vitamiinin puutteesta. "Viruksia" ei ole koskaan todennettu. "Rokotukset" eivät immunisoi – mutta niistä on määrättömästi haittaa.

Se AstraZenecan rokotetesti, joka jouduttiin keskeyttämään koska se aiheutti sairastumista... Meediosto ei turhaan ole kertonut tarkemmin minkälaisesta sairastumisesta oli kyse. Ei tietenkään ole.
[...] a volunteer in the U.K. trial had been found to have transverse myelitis, an inflammatory syndrome that affects the spinal cord and is often sparked by viral infections.
Tämän verran löytyy Nyyjorkin Ajoista. Kyseessä on siis käytännössä halvaantuminen. Jännä että tämäkin rokote toimii samalla tavalla kuin ne poliorokotteet, joita ilman poliota ei olisi enää olemassa.
AstraZeneca’s vaccine, known as AZD1222, relies on a chimpanzee adenovirus that has been modified to carry coronavirus genes and deliver them into human cells.
Tässä ihmerokotteessa laitetaan siis simpanssin geenimanipuloitua rna:ta ihmiseen ja toivotaan parasta. Tokikaan vahinkoa ei synnytä tuo rna, vaan adjuvantit – kuten aina. 

"Viruksia" ei ole olemassa. Elimistö pystyy kyllä rikkomaan vieraat genomipätkät käyttökelpoisiksi palikoiksi. Raskasmetalleille sillä ei kuitenkaan ole mitään käyttöä, eikä muillekaan myrkyille – eikä se siis tiedä miten niistä hankkiudutaan eroon. Nämä kuona-aineet kasaantuvat ympäri kehoa, yleensä rasvakudokseen – ja esimerkiksi rokotteissa taajaan käytettävä alumiini varastoituu pitkälti aivoihin (tätä kutsutaan alzheimeriksi tai adhd:ksi tai paniikkihäiriöksi tai masennukseksi tai mitä kaikkia "diagnooseja" pitkittyneille olotiloille nyt onkaan + statiinit erityisesti kiihdyttävät aivojen rappeutumista {kuin myös kehon ylipäätään} + fluorihammastahnahan tekee tuhoa päivästä toiseen juuri siellä mistä tuo alumiinituotannon kuona-aine parhaiten verenkiertoon imeytyy).

AstraZeneca – sen lisäksi että syyttää mieluummin sattumaa kuin itseään – ei tokikaan kerro mitä sen adjuvantit sisältävät. Se on liikesalaisuus. Tämä kaikki on pelkkää bisnestä. Kukaan tässä ei tee asioita just sulle; kaikki haluavat tienata rahaa keinolla millä hyvänsä – ja hallita.

Ja yksi hallinnan tapa on kirjoittaa joka ainoaan lehteen samana päivänä alentuvaa tekstiä siitä, miten on ymmärrettävää suorittaa näitä "koronatoimia" vähän niinku oman maun mukaan, ja että voihan siitä joku vähän pahottaa mielensä kun itse niin ahkerasti koronatoimii ja toiset koronatoimitsee vähän vähemmän ahkerasti, että ei ole reilua, mutta samassa veneessä ja noin pois päin, ja pitää yrittää ymmärtää niitäkin ehkä vähän, niitä jotka eivät olekaan reippaita ja ahkeria koronatoimitsijoita, että ehkä ne ei vielä ymmärrä tappavansa muita ihmisiä hengittämällä meidän omaa ilmaa, ja vaikka yksikään näistä koronatoimista™ ei auta edes sen fiktiivisen virusteorian sisällä, ja että niistä siis todistetusti on aivan helvetisti haittaa, niin kun tarpeeksi herkeämättömästi koronarummuttaa kaiken maailman asiat koronanarratiiviin, niin koronaihmisethän ei lopulta voi muuta kuin uskoa että koronan täytyy olla totta ja nyt vain odotellaan koronamessiasta joka pelastaa korona-apokalypsilta [koska verhon sivuun vetäminen on pelottavaa ja en halua tietää että mulle on valehdeltu syntymästä lähtien ja kauemminkin koska siis sehän on niin problemaattista että sen täytyy olla mahdotonta joten tuijottelenpa vain tätä kännykkää ja täytän pääni hittibiiseillä ja katoan maailmoihin joista tietää että ne on keinotekoisia mutta välillä unohtaa mikä onkin armeliasta ja missä se koronajeesus oikein viipyy].

Ei kommentteja: