2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Näin muut estävät

Iltakoronalehdessä fantisoidaan pakkotoimista:

Tanska kaavailee maskipakkoa kauppoihin, Norja pani kainuulaiset karanteeniin – näin muut Pohjoismaat estävät koronan toista aaltoa

Mikäänhän näistä ei estä yhtikäs mitään [eikähän kausiflunssassa mitään panikoinnin syytä siis edes ole] – paitsi normaalin yhteiskunnan toimintaa on kyllä estelty tehokkaasti mitä moninaisimmin idiotismein. Iltakoronalehti on kuitenkin fasistilehti, joten heitä tällaiset pikkudetaljit eivät liikuta.
Tanskassa on ollut maskipakko julkisessa liikenteessä jo elokuun lopusta. Nyt se voi laajeta kauppoihin ja ravintoloihin.
Mitäpä tuohon voi muuta sanoa kuin laittaa tämä taas tähän:
Voiko tätä enää suoremmin sanoa? Bauerin suvun ikioma kerholehti kertoo, että se kuristuspanta on jo kaulan ympärillä.
Meediostossa halutaan kaikki lepositeisiin – vapaus [tai journalistinen integriteetti] kun jotenkin on niin hankala ja vastenmielinen konsepti. Aivan sama kuinka monta kertaa kaikki valetiede osoitetaan valetieteeksi; kun valetta jauhetaan riittävän pitkään ja äänekkäästi, siitä tulee pravda.

Samaan aikaan Verkkokoronalehdessä on vaikeuksia tunnistaa toisenkinlaista ilmiselvää propagandaa, jälleen kerran:

Raivo repesi Iranissa: Tytöt poistettiin koulukirjan kannesta

Raivo repesi juu. Ihan silmitönnä on oltu Iranissa – kun ovat semmoisia siellä. Mites noi Valkovenäjän matikankirjat? Ei mikään Guaidotyyppinen – mutta naispuolinen, tietysti – oppositiopresidenttikuningatar ole saanut paperiviiltoja sellaisista? Että saataisiin vähän raivoa koko kansan äänellä?

Ei sitä meedioston lemppari-salaliittoteoriaa Navalnyin myrkyttämisestä saisi mitenkään sidottua tähänkin? Totta kai saisi! Navalnyi-NordStream 2-Iranin matikankirjat; helppo homma. Jotenkin ympätään vielä Ruotsin pelottava koronapolitiikka, joka pyrkii kaikesta muiden maiden painostuksesta huolimatta välttämään totalitarismia – vaikka ihmisten pakottaminen on meedioston mielestä ainoa tapa toimia minkään asian suhteen.

Hjoo, ja sitten liitetään jollain assosiaatiolla uusnatsit ja Pohjois-Korea vielä kuvioon mukaan – ja ollaan kaikin voimin mainitsematta mitä kaikkia maita Israel on tällä viikolla ehtinyt jo pommittaa.

Miksi tämä tarina tukahtui alkuunsa?:

Valtava räjähdysten sarja asevarastolla vavisutti kokonaista kaupunkia Jordaniassa – video näyttää oranssin liekkimeren

Jordaniassakin on ilmeisesti tunareita ja huonoa tuuria sattuvasti juuri asevarastolla (ei mitään viljasiiloa sattunut siihen viereen osumaan?). Missähän muualla oli valtava tunaroitu räjähdys vastikään? Mikä maa mahtaa olla molempien naapurina? Sillä maalla on kyllä hillitön mäihä siinä, ettei ikinä oman "maan" rajojen sisällä ole mitään kämmäreitä räjähteiden lähistöllä. Ja keskitysleirivankienkin "ohjukset" eivät ikinä osu mihinkään – Lähi-Idässä kun on ilmeisesti pelkkiä tunareita. Paitsi nämä eurooppalaisen herra"rodun" edustajat tietysti.

Toki tällaisia otsikoita onnistutaan repimään:

Maailman kuvat: Israel palautti palestiinalaisten kalastusoikeuden

Ihanaa. Saavat taas kalastaa? Se varmasti lämmittää mieltä – samalla kun sähköt ja vesi on käytössä pari tuntia päivässä. Samalla kun ei voi koskaan tietää mihin nämä hyväntekijät pommittavat tänään. Tai huomenna. Tai ylihuomenna. Mutta kiva että "palauttivat" oikeuden hankkia edes jotain syötävää, toistaiseksi.

Mitä? Onko liian suoraa tekstiä? Onko niin, että näitä asioita ei saa ottaa esiin? Miksi? Tiedätte varmaan sen lentävän lauseen siitä, miten tietää kenen hallittavana ollaan? Tiedättekö? Ettekö tiedä? 

Ihan siltä varalta, että joku joskus ei ole kuullut tätä: Jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, katso keitä ei saa kritisoida. Propaganda on mennyt erityisen hyvin perille, jos se kritisointi refleksiivisesti tuntuu väärältä. Jos on ihan faktiivisia asioita, joita ei vain kerta kaikkiaan saa sanoa... Onneksi olkoon, olet juuri törmännyt aivopesuohjelmaan. 

Bättre folkin mielestä on jättekul, jos alamaisina on proaktiivisten itsenäisten toimijoiden sijaan reaktiivisia itkupotkuraivoajia – joten meediassa suositaan itkupotkuraivoamisen viljelyä. Sen takia puoli Amerikkaa – tai siis Yhdysvaltoja, kun ilmiö ilmeisesti pysähtyy rajoilla – on tiettyjen arsonistien toimesta tulessa, mutta jälleen pikkuiset detaljit tahallaan sytytetyistä paloista jätetään täysin pimentoon. Koska ilmastokultti. 

...Mutta tokihan reportterien on helpompi pokkana väittää: "Nämä palot johtuvat ihmisen toiminnasta..." ja jatkaa sitten ilmastointiskientologian liturgiaan. Kun valehdellaan osatotuuksilla, ei narahda ihan niin helposti vain siksi, että kroppa ja naama puhuvat ihan muuta kuin teleprompteri.

Katsotaas vielä vähän tätä:
Bauerin suvun liikemerkki löytyy yhden "valtion" lipusta, mutta negatiivina. Mikä "valtio" mahtaa olla kyseessä? Tiedän että kysymykseen liittyy parikin kompaa, mutta asioistahan ei saa liian suoraan puhua, jos haluaa että jotain menee perillekin...

Ei kommentteja: