2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 13. elokuuta 2020

Valtaa pitävien rikollisjoukkojen nujertamiseen

 Että minnekö Nato seuraavaksi hyökkää? Kohtuullisen vahva ehdokas löytyy tämän tyyppisistä otsikoista:

Pysäyttävä video julki Valko-Venäjältä – vaalitarkkailija kertoo MTV Uutisille, että ihmisiä piestään henkihieveriin keskellä Eurooppaa: "Silmitöntä väkivaltaa"

Samanlaisia "pysäyttäviä videoita" löytyisi vaikkapa Australiasta, jossa ihmisiä piestään siksi, että ovat ulkona – varsinkin jos eivät pidä kuonokoppaa. Tämä siis siinä tapauksessa, että näitä fasisimiotteita ei siivottaisi netistä pikavauhtia pois.

Tai montako pysäyttävää videota Ranskan keltaliivejä pieksävistä poliiseista MTV3 näytti? Tuskin kovin montaa, vaikka valinnanvaraa olisi ollut. Mutta MTV3:lla onkin vähän eri agendat mielessä.

Vaalitarkkailija ja mielenosoittaja Aliaksei Jalashevich kertoo Minskin kaduilla vallitsevasta tilanteesta, jota hän ei osannut kuvitella edes pahimmissa painajaisissaan.

Aliaksella on köyhä mielikuvitus, ja ilmeisen helppo elämä. Miten muuten vaalitarkkailu ja mielenosoitus sopivat yhteen noin modaalisesti? 

Kuten sanottua, poliisien natsiotteet ovat ihan yleistä käytäntöä; yleensä niistä vain vaietaan.

Vilpillisten presidentinvaalien jälkeen alkaneet mielenosoitukset jatkuvat Valko-Venäjällä edelleen.

Vaalit tiedämme vilpillisiksi mistä? Voimme melkoisella varmuudella väittää näitä "mielenosoituksia" vilpillisiksi – ihan samoin kuin Libanoninkin mittatilausmellakoita.

Virallisten tilastojen mukaan mielenosoituksissa on pidätetty useita satoja protestoijia, joista osa on loukkaantunut ja ainakin yksi kuollut. Minskissä riippumattomana vaalitarkkailijana toimineen Aliaksei Jalashevichin mukaan todellisuudessa pidätettyjä ja kuolleita on paljon enemmän kuin mitä lännessä tiedetään.

Aliakset väittävät mitä väittävät. Tilastot useimmiten ovat aina pielessä ja agendan mukaan valittuja, mutta juuri tässä tilanteessa oletettavasti kaikki mitä virallisen meediaseulan läpi tulee, on valetta. Koska halutaan hyökätä mahdollisimman lähelle Moskovaa.

9. elokuuta lähtien koko maata ovat ravistelleet mellakkapoliisien ja rauhanomaisten siviilien yhteenotot.

Ihan varmasti. Muistetaan, että meediosto kertoo mellakoitsijoiden olevan "rauhanomaisia siviilejä" silloin kun se narratiiviin sopii – ja oikeasti rauhaomaisten mielenosoittajien aiheuttavan milloin mitäkin epämääräistä pelkoa & rauhattomuutta.

– Tällä hetkellä useita satoja mielenosoittajia on loukkaantunut ja Minskin sairaalat ovat täynnä.

Harmi ettei Minskissä suhtauduta koronaksi™ nimettyyn kausiflunssaan samalla fanaattisella manialla kuin muualla; silloinhan nimittäin olisi sairaalat sopivasti tyhjillään, ja mahtuisivat miljardit piestyt sivussaseisojat potemaan sitä fasismia joka muualla jää huomaamatta.

Mellakkapoliisit harjoittavat raakaa, silmitöntä väkivaltaa rauhanomaisia mielenosoittajia kohtaan, mikä on aivan käsittämätöntä, Jalashevich sanoo.

Paljon mahdollista. Tai sitten Alias valehtelee. Ja kuten todettua, tätä tapahtuu ihan Euroopan ytimessä aivan samaan aikaan.

Tämä värivallankumous on valkoinen

Myös valkovenäläinen kirjallisuuden nobelisti Svetlana Aleksijevitsh ilmaisi olevansa järkyttynyt mellakkapoliisin "epäinhimillisistä, satanistisista" toimista. Hänen mielestään vastaavia toimia ei olisi aiemmin pystytty edes kuvittelemaan.

Svetlana ei ole ilmeisesti pannut merkille, mitä esim. Yhdysvaltojen lastensuojeluviranoimaiset ovat pitäneet tapanaan? Kun nyt satanismista ruvettiin kerran puhumaan.

Siitä huolimatta, että internet on ollut poikki koko maassa jo useita päiviä, valkovenäläiset ovat löytäneet keinoja saada edes hetkeksi nettiyhteyttä kertoakseen koko maailmalle, mitä siellä todella tapahtuu.

Nettiyhteys ei siis ole poikki. Sen vain sanotaan olevan. Kaikenlaista sanotaan.

Netissä leviävillä videoilla näkyy, kuinka eri puolilla Valko-Venäjää raskaasti aseistautuneet mellakkapoliisit hakkaavat kansalaisia, joiden joukossa on myös naisia ja lapsia.

...ja tämä on vasta alkua. Kun länsivaltojen pelastajat saapuvat, alkaa todellinen piina – kuten aina. Kaikki valtiot, jotka on rikottu demokratian nimissä, ovat yhä edelleen raunioina – niin henkisesti kuin muutenkin.

Mikähän mahtaa olla Valko-Venäjän litium-tilanne? Sattumoisin vaikkapa Boliviasta, Venezuelasta ja Afganistanista on löytynyt ennätyksellisiä litiumvarantoja – joita siis tarvitaan akkuteollisuuden "ilmastotekoihin" (ja joku "tiedemies"hän keksi äskettäin, että juomaveteenkin pitäisi lisätä litiumia – "hillitsemään itsemurhia" [jotka siis ovat moninkertaistuneet koronapsykoosin aiheuttamien bolshevistiotteiden myötä...]).

– Näyttää siltä, että ihmiset pelkäävät yhä vähemmän ja yhä useammat osallistuvat valtaa pitävien rikollisjoukkojen nujertamiseen.

Jos näin todella on, niin hienoa! Toivottavasti sama leviää kaikkiin maihin, ja päästään noista puolueiden nimissä hävitystä levittävistä ihmisoikeusrikollisista eroon kaikkialla...

Ei kommentteja: