2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 16. elokuuta 2020

Tyrmäävä ihmisoikeusprofessori

Tämä on härskiytyneintä uutisointia pitkään aikaan (ja se todella on jo suoritus):

S-ryhmän kasvomaskikielto henkilökunnalle ihmetyttää – ihmisoikeusprofessori tyrmää: "Työnantaja ei saa kieltää"

NYT ihmisoikeusprofessori saa suunsa auki?! Nyt! Vanhuksia tapetaan hoitokoteihin valtion mandaatilla, mutta tämä pässi huolestuu siitä, että jotkut idiootit haluavat hengittää rättiin varastoitua hiilidioksidia ja tehdä itsensä sairaaksi leikkiviruksen – jolta tämä naamavaippa ei suojaa ketään – takia. 

Työnantaja, joka aiemmin on saanut pakottaa asiakkaat pleksin taakse ja henkilökunnan pitämään naamansa edessä hitsausmaskia sekä käsissään kumihanskoja (arvaa onko terveellistä se), ja tunkenut metrin välein käsidesiä, jonka käyttö heikentää immuniteettia, ei saa nyt kieltää fasismin fetissiä, eli alistavaa kuonokoppaa.

Henkkohtaisesti aivan sama: jos haluavat näyttää totaali-idiooteilta, tehkööt niin. Mutta ei kaikkialla vaikkapa lävistyksiäkään haluta katsella. Ja siis sanotaan nyt vielä kerran: maskit eivät suojaa ketään miltään. Maskit altistavat sairastumiselle. Molemmat aspektit on moneen, moneen kertaa tieteellisesti todistettu – mutta sehän ei nykyään tarkoita mitään. 

Eli mitäpäs tällä idioottiprofessorilla onkaan nyt sitten sanottavaa?
Jahans, Scheinin. Ilmankos.
"...jos työntekijä osoittaa osaavansa käyttää sitä oikein". Maskin ainoa oikea käyttötapa on olla käyttämättä sitä – paitsi jos satut tekemään jotain todella pölyistä duunia. Silloin sen käyttö on perusteltua. 

Mielikuvitusvirusten huitominen ei suojaa ketään, mutta loputon sätkiminen heikentää selkärankaa ja häiritsee ihmisyyttä. 

Luonnollisestikin tämä tyhjäpäinen tviitti on löytänyt tiensä joka ainoan lehden sivuille – koska lehdistö haluaa koko kansan sätkivän mielikuvitusviruksen tahtiin.

Ei kommentteja: