2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Turha ja tarpeeton elämä

Tältä näyttävät aivopesun hedelmät:

Kysely: Joka kolmas suomalainen vaatii kiristyksiä koronarajoituksiin, vaikka jo nyt arjesta on karsittu "turha ja tarpeeton, mikä tekee elämästä elämisen arvoista"

Jos todella joka kolmas vielä on noin unessa, on täysin varmaa, että he tulevat saamaan haluamansa. Fasismi on vähän kuin vampyyri: tulee kynnyksen yli vain luvalla – muttei luonnollisestikaan kerro mitä aikoo tehdä.
Turvallista matkaa! Takaisin tullessanne vastassa on todennäköisesti kuristuspantapakko – koska hapen kulkeutumista elimistöön halutaan ehkäistä kaikin mahdollisin tavoin. Väkisin.
Suomalaiset ovat yleisesti tyytyväisiä hallituksen koronarajoituksiin, selviää Taloustutkimuksen kyselystä. Usean mielestä niitä tulisi jopa kiristää.
Katsotaanpa taas mitä ihmisten suojelu on viimeisen vuosisadan sisään saanut aikaan naapurivaltiossa:
Vähän tiukennettuja koronarajoituksia
Etenkin nuorten ja eläkeikäisten keskuudessa useimmat ovat tyytyväisiä rajoituksiin.
Jep. Nuorten ei ole tarvinnut mennä skoleen – ja eläkeikäisistä ne, jotka olisivat eri mieltä, ovat kuolleet koronatoimiin™. Yksin.

Ei kommentteja: