2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 13. elokuuta 2020

On toimittava dramaattisesti

 ..Jjaa Iltavaleuutislehti vetää uudet pohjat:

Tiedemiehet vahvistavat: 2010-luku oli maapallon historian kuumin

Mikään, siis kerta kaikkiaan mikään ei tue tällaista väitettä, mutta siinä se vain komeilee taas vaihteeksi. Melkoisia tiedemiehiä.

Ihminen ei myöskään vaikuta ilmastoon juuri lainkaan.

Eikä hiilidioksidi säätele lämpötiloja. Mutta "tiedemiehet" tässä (edelleen ja aina vaan, vastoin kaikkea järjenkäyttöä) vannovat kautta kiven ja kannon, että ihminen kaikessa omnipotenssissaan on lämmittänyt koko telluksen – ja tuomiopäivä tulee jollei tehdä juuri niin kuin nämä tiedemiehet käskevät [koska juuri he tietävät kaikesta kaiken]).

Vuosi 2019 oli kaikkien aikojen toiseksi tai kolmanneksi kuumin.

Eikä ollut. 1930-luvun vaihde oli – siis mittaushistorian kuumin. Tämän syklin aikana. Mutta mittaushistoriaakin ruuvataan jatkuvasti vastaamaan sekopäistä kerrontaa, joka ei perustu mihinkään.

Keskimääräisen globaalin lämpötilan nousu kiihtyy vauhdilla. 2010-luku oli jopa 0,39 astetta tavallista lämpimämpi pitkällä aikavälillä mitattuna. Vuoteen 1880 ulottuva keskimääräinen nousu on ollut 0,07 astetta.

Ei pidä paikkaansa. Tämä on suoraa valehtelua – kuten tässä narratiivissa kaikki.

Ilmansaasteet ovat toki ikävä asia (aiheuttavat mm. "koronaa™") – mutta "kasvihuonekaasujen" määrä seuraa lämpötilan muutoksia eikä päinvastoin.

Asiantuntijat huolissaan

Lukemat huolestuttavat asiantuntijoita.

On ikävää, jos "asiantuntijat" ovat huolissaan. Vielä ikävämpää on se, että nämä ääliöt vaikuttavat normaalien ihmisten elämiin sotkemalla faktan fiktioon. Huolissaanoleminen [l. "tutkijoiden" emotioonaalinen vaste] on nykyään "tiedettä". Siihen pitäisi vissiin suhtautua "vakavasti".

– Kuten tämä viimeisin arvio kattavasti vahvistaa, olemme juuri nähneet lämpimimän vuosikymmenen ennätyksen, Penn State Universityn ilmastotieteilijä Michael Mann toteaa.

Ahaa, Mannin Miihkali. Vanha kunnon lätkämailatyyppi. Hän, joka väärensi mittaustuloksia aivan urakalla, mutta saa edelleen jatkaa vastuutonta kohkaamistaan. Kyllä, tämä on tiedettä.

– Meidän on toimittava dramaattisesti

sanoo Miihkali – ja sitähän tämä draamakuningattarien posse on tehnyt jo vuosikymmeniä. Tämän viimeisimmän propagandapläjäyksen suoltaa Haikosen Matias, joka ei ilmeisesti hallitse kriittistä ajattelua ollenkaan.

Ei kommentteja: