2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 29. elokuuta 2020

Moninkertaisesti kirjava joukko melkein tulessa

Berliinissä kirjava joukko vastusti koronarajoituksia – mielenosoittajien joukkoon heitettiin polttopullo

"Jotta kaikki tuntisivat olevansa turvassa"? Nämä trotskilaiset terroristit, jotka harhaanjohtavasti kutsuvat itseään "antifasisteiksi" [suom. "vara- tai virkaatekevät fasistit"] ovat maksettuja provokaattoreita, jotka ilmaantuvat kaikkiin mielenosoituksiin aiheuttamaan väkivaltaa ja hävitystä. Vanha kunnon natsijuutalainen György Schwatz tukee tätä parasiittien leegiota avokätisesti. ...Tai siis tuollainen __________teoria on olemassa (ja tarkistettavissa jos haluaa niskojen nakkelun sijaan syventyä asiaan peräti kaksi minuuttia). Itse en tietenkään usko tuollaista, koska silloinhan olisin sateenkaariväkeä kirjavaa joukkoa.

Mutta Länsi-Suomen sanavalinnat jälleen: "kirjava joukko". Onko muissa mielenosoituksissa kovinkin homogeeninen kattaus ihmisiä? Pridekulkueissa (jotka ovat mielenosoituksia, vaikka niitä karnevaaleina esitelläänkin) vaikkapa?
Koronarajoitusten vastustajien mielenosoituksiin lauantaina Berliiniin on saapunut hyvin monenlaisia ihmisiä.
– Haluamme keisarin takaisin, kertoo QAnon-salaliittoteoriaan uskova mielenosoittaja Fritz Thomas.
Yhtään ei ala asian vierestä tämä artikkeli. Norosen Visalla ei vissiin ole mitään antipatioita; hän haluaa välittää objektiivisen kuvan tapahtumista? Ei tullut kysyneeksi, haluaako Fritz keisarille vaatteet, nykyisellä kruunulla [korona] kun sellaisia ei ole.
Visa on löytänyt muiden hullujen joukosta myös kristittyjä.
Virallisten arvioiden mukaan 30 000 hengen mielenosoitukset olivat viranomaisille tällä kertaa poikkeuksellisen vaikea asia kohdattavaksi.
Berliinin viranomaiset kielsivät mielenosoitukset aiemmin tällä viikolla, koska mielenosoittajat eivät oletettavasti käyttäisi maskeja tai tottelisi hygieniamääräyksiä. Uusien koronatartuntojen määrä on kasvussa Saksassa.
Vaikeaa on. #Casedemic epäilemättä tuuttaa sitä isompia lukuja, mitä enemmän testataan sitä ninjavirusta jota ei ole koskaan todennettu – testeillä joita ei voi käyttää diagnosointiin.
Odotusten mukaisesti käytännössä kukaan mielenosoittajista ei näyttänyt pitävän maskia ja ihmiset pakkautuivat aivan toistensa viereen. Tämän perusteella poliisi lopulta keskeytti ensimmäisen mielenosoituksen, mutta osallistujat nauroivat ilmoitukselle.
...mikä onkin ainoa oikea reaktio mielivaltaa vastaan.
Tilanteen kärjistyessä Venäjän suurlähetystön edessä äärioikeistolaiset heittivät polttopullon, minkä jälkeen poliisi pidätti useita mielenosoittajia.
Äärioikeistolaiset heittivät? Visan mielestä koko poppoo on äärioikeistolaisia – mutta jostain syystä halusivat sabotoida omaa kokoontumistaan? Kuulostaa loogiselta. Kiitos Visa tästä puolueettomasta katsauksesta, josta jätin suurimman osan kommentoimatta, koska tekstillä ei ollut mitään tekemistä minkään kanssa. Tietenkään Visa ei sekuntiakaan uhraa sille, josko mielenosoitus olisi kritisoinut jotain olennaista.

Samaa linjaa jatketaan (hir-veen yllättäin) Hesarissa:

Maskipakko ja ylhäältä sanellut säännöt sapettavat tuhansia saksalaisia – Moni saapui Berliinin suurmielenosoitukseen muualta Saksasta, eikä väkivallalta vältytty

Väkivaltaa. Keskitytään siihen, joka tuli aivan varmasti "vastamielenosoittajien" suunnalta – ja jolla ei itse asian kanssa ole mitään tekemistä.
Suurmielenosoitus Berliinin keskustassa keräsi lauantaina yhteen hyvin kirjavan joukon Saksan koronapolitiikkaa vastustavia.
"Kirjava joukko". Uskottavahan se sitten on, kun kerran kaksikin vakavasti otettavaa dzurnalistia käyttää ihan samaa ilmaisua. Muissa mielenosoituksissa on ilmeisesti pelkästään yhteneväisiä joukkoja. Hyvä tietää.
"Hyvin kirjava väkijoukko". Selvästikin on väkivaltaa luvassa.
”Te marssitte natsien ja fasistien kanssa”, vasemmistolaiset vastamielenosoittajat huusivat lauantai-iltapäivänä rytmikkäästi koronatoimenpiteitä vastustaville mielenosoittajille.
”Häipykää Berliinistä! Natsit ulos!”
Tällä avaa Mahlamäen Hanna faabelinsa tapahtumasta, jossa piti olla kysymys ihan jostain muusta kuin naurettavasta oikeiston ja vasemmiston (eli äärioikeammiston) välisestä kahnailusta. Ja toki unohdetaan, että bolshevistit tekivät paljon enemmän tuhoa kuin natsit ja fasistit yhteensä – muttei läheskään niin paljon kuin maolaiset.
Moni mielenosoittaja oli pukeutunut mustaan maskiin tai huiviin kuten jo ennen korona-aikaa, kun koronakriitikoilla maskeja ei näkynyt.
Antifa oli siis sonnustautunut sotavarustukseensa, jolla voi kivasti peittää henkilöllisyytensä kun tuikkaa vaikka jonkun auton tuleen, tai potkii jotakuta maassamakaavaa, tai lyö raukkamaisesti jostain takavasemmalta. Tai rikkoo skeittilaudalla jonkun ikkunan (tai kallon). Tai ajaa korttelikaupalla takaa jotakuta, jolla ei lopulta ole muuta vaihtoehtoa kuin ampua ennen kuin kohti osoittava aseenpiippu laukeaa.
Fehlmann sanoi kallistuvansa mieluummin vasemmistolaisten vastamielenosoittajien kuin salaliittoteoreetikoiden tai uusnatsien kannalle.
...ja mielenosoituksessahan oli siis kysymys koronahuijauksen protestoinnista – siitä, jonka valheellisuuteen 1000 saksalaista lääkäriäkin on koittanut kiinnittää huomiota. Mutta kun ei, Hanna haluaa verta pakkiin.
Berliinissä suurmielenosoitukset kuuluvat kaupunkikulttuuriin. Isä oli tuonut poikansa kaupungille näyttääkseen, mitä oikeusvaltio ja mielipiteenvapaus tarkoittavat.
Hanna oli varmaan ihan että plääh. Oikeusvaltio ja mielipiteenvapaus, pyh!
Myös väkivaltaisia yhteenottoja sattui. Venäjän suurlähetystön lähellä kahakoivat oikeistolaiset rähinöitsijät. Poliisia vastaan heitettiin pulloja ja kiviä.
...Eli väkivaltaa nähdään taas vain oikealla. Ei niin etteikö sitä sieltäkin löytyisi, mutta se tuppaa olemaan vähän vähemmän raukkamaista kuin vastapuolella. ...Mutta siis koko jakohan on olemassa vain juurikin siksi, että saataisiin yhteenottoja aikaiseksi.
Tässä vissiin keskustellaan koronatoimien™ tieteellisestä idiopatiasta. Koska natsismi.
Mielenosoitusten yleiskuva oli kuitenkin päivällä rauhallinen. Mielenosoittajien joukko oli hyvin kirjavaa.
Kirjavaa joukkoa? Olen tainnut lukea jotain tuonsuuntaista ennenkin...
Saksan hallitus nauttii edelleen vahvoja kannatuslukuja.
No, heillähän onkin DDR:läinen kansleri, eli ihmekös tuo. ...Vieläkö se on siellä? Eikö sen aikaa sitten jo pitänyt siirtyä sivuun? Mutta siis kannatuslukujahan ei manipuloida Saksassa ollenkaan – toisin kuin niissä muissa maissa, joissa harrastetaan kaikenlaista sanelupolitiikkaa, tukahdutetaan mielipiteen- ja sananvapautta, ja joissa on niitä mielenosoituksia.
Kriitikoitakin on silti kiistatta paljon, ja salaliittoteoreetikot ja valetiedon levittäjät huolestuttavat Saksassa kuten kaikkialla maailmassa poliitikkoja ja tutkijoita.
Heh heh. Ilmeisesti hallituksessa ollaan siis huolissaan siitä, että korona"tieteessä" kerrassaan mikään ei tunnu pitävän vettä. Ja sitten on nämä lehdistön salaliittoteoreetikot, jotka näkevät äärinatseja kaikkialla.
Näyttävä mielenosoitus Berliinissä kertoo myös siitä, että Saksassa kriittistä asennetta ei pidetä omana tietona, eikä monille mielenosoitukseen osallistuminen ole sen kummempaa kuin missä tahansa kesätapahtumissa käyminen.
...niin kuin sen ei pitäisikään olla. Jokaisen pitäisi saada äänensä kuuluville – mutta Nuorsuomalaisten Koronalehdessä tuo tuntuu varmaan ihan utopialta. Dystopialta jopa?
Unter den Lindenillä ja Friedrichstraßella mieltään osoittaneiden koronakriitikoiden joukossa ennakkoon paikalle odotettuja uusnatseja näkyi melko vähän.
No voi harmi. En sitten tiedä miksi moisia kukaan paikalle odotti, kun kyse oli ihan muusta kuin natsismista. Tai siis piti olla.
Viitteitä salaliittoteorioista näkyi kaduilla, mutta kaikki kriitikot eivät olleet ääri-ihmisiä.
Hanna oli varmaan ihan että plääh: täällähän piti olla hulluja äärinatseja toimimassa niin kuin ameriikoissa on tapana äärivasemmistolaisten toimia. Tai siis ei pitänyt, mutta siihen suuntaan tätä käskettiin kammeta.
”Tieteellisten tutkimusten mukaan kangasmaski ei pysäytä virusta. Sen sijaan siitä on todella paljon haittaa. Ihmistä ei ole luotu käyttämään maskia, se on luonnonvastainen”, Elisabeth sanoi.
Kappas. Joku muukin on pannut tämän merkille. Ja nyt se löytyy jopa Hesarista. Ainakin toistaiseksi.
Lue lisää: Mitä tutkimukset kertovat kasvo­maskien hyödyistä? Maskit voivat suojata tartunnoilta, mutta näyttö ei ole kovin vahvaa
Enkä lue, koska tiesin tuon jo ennalta. Tuo "maskit voivat ehkä mahdollisesti suojata tartunnoilta" on puhtaasti poliittinen lisäys, joka on väkisin ympätty tutkimuksiin jotka eivät ole löytäneen kerrassaan mitään hyötyä vaikka kuinka ovat yrittäneet. Koska tutkimusta ei muuten olisi saanut julki asti.
”Kyseessä on tavallinen flunssa”, keski-ikäinen nainen sanoi. Hänen mielestään ihmisiä johdetaan tietoisesti harhaan. Koronavirus on suuri huijaus tai valetta, luki monien mielenosoittajien kylteissä.
Ja tämähän on täysin totta. Flunssa jonka voi ehkäistä vitamiineilla. Ja parantaa vitamiineilla, jos sattuu olemaan jo lenssu päällä. Se, mitä tässä ei muisteta sanoa, on, että sairastaminen on kehon tapa työntää kroppaan sopimattomat aineet pihalle. Se tapahtuu monesti yskimällä. Kuonokoppa (vaikka ei mikrobeja pysäytäkään) hautoo kaikenlaista juuri siinä, mitä kautta elimistö yrittää puhdistautua. Ja pitää siis myös hiilidioksiditasot tarpeettoman korkealla – mikä on pitkäaikaissairauksien kehittymiselle ihanteellinen ilmapiiri.
Epäluottamus ja tyytymättömyys vallitsevaan politiikkaan yhdisti muuten niin erilaisia mielenosoittajia.
Niin. Tuo yhdistänee kaikkia ajattelevia ihmisiä. Ja muitakin. Käytännössä jokainen tietää, että poliittiset instituutiot ovat loisia kuppaamassa yhteiskuntaa – mutta onneksi meediosto esittää koko ajan fiktiivistä näytelmää, jossa ihmiset eivät kykene itse huolehtimaan omista asioista. Kaikessa tarvitaan byrookoneisto väliin. Ja loputtomasti mitä mielikuvituksellisimpia veroja.:

TalSa: Yllätysvero uhkaa jopa joka neljättä

Syynä on liian alhainen veroprosentti ja korona-ajan tuomat muutokset verotukseen.
 Jep. Valtio sotki – ilman mitään järkevää syytä – koko kansan kaiken elämän. ...Ja nyt sun tarvii maksaa siitä. Koska se on vissiin sun syytä.

Ei kommentteja: