2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 22. elokuuta 2020

Kyttäyskulttuuria valetutkijoilta

Jjaa fasismi etenee:

Maskin käytöstä tuli ”sosiaalinen pakko” THL:n suosituksen jälkeen: ”En kehtaa kävellä ilman”

Kysymys ei ole terveydestä, jota kuonokopat eivät edistä (vaan heikentävät) – vaan "kehtaamisesta". Häpeäpolitiikkaa.
Pakkobyrokratian (eli diktatuurin) tuloksia
Perjantaiaamun kyselykierroksen aikana kuitenkin vain yksi maskiton matkustaja suostui haastateltavaksi, ja hänkin kertoi käyttävänsä maskia joissakin tilanteissa.
Tässä on siis kyse läntisestä sharian versiosta, jolla muokataan ihmisten käyttäytymistä luonnottomaksi – ja pyritään nimenomaan siihen, että ihmiset tekevät itselleen (ja toisilleen) haitallisia asioita kysymättä koskaan mihin mikään on muka perustuvinaan. 

Koska väki lähtökohtaisesti kokee ajattelun liian raskaaksi, voidaan hiljalleen hivuttamalla koko maailmasta tehdä ghettojen saaristo – lokaalin temperamentin tahdissa. Lopulta mikään ei tule olemaan sallittua.

Katsotaan jälleen Australian esimerkkiä: Melbournessa kaikki asukkaat on rajattu viiden kilometrin avovankiloihin. Ulkona saa käydä kerran päivässä, mutta vain yksin – ja sen liikkumisen pitää olla "olennaista", ja rajoittua siis viiden kilometrin säteelle. Iltakahdeksasta aamuviiteen kaikki liikkuminen on kiellettyä.

Ghetto. Koko kaupunki on limittynyt ghetto, ja poliiseilla on gestapon otteet. Australiassa! Surffarien paratiisista on käden käänteessä leivottu natsivaltio – koska se voidaan tehdä missä hyvänsä, ja tullaan myös tekemään.

Mut hei, se on vaan maski! Kamaan! Mitä haittaa siitä on jos haluaa olla altruistinen ja "suojella muita" itseltään? 

Tämä vastenmielinen itsensä ylentäminen ei-minkään perusteella on kuvottavaa kätyröintiä – ja se tulee johtamaan siihen, että tässä maassa on hyvin pian täysin sietämätöntä asua. Mutta poiskaan ei pääse, koska tämä on vankila. 

Meillä ei ole ihmisoikeuksia, koska me annamme ne pala palalta pois heti kun joku keksii jotain ehdottaa.

Ei kommentteja: