2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 2. elokuuta 2020

Koronaan kompastuneiden loputon ristiretki ihmisyyttä vastaan

Väsytysjournalismi jatkuu:

Maailman terveysjärjestö WHO: Koronapandemia kestänee vielä pitkään – torjunta­väsymystä havaittavissa

"Pandemia", jota ei koskaan ollut, jatkuu edelleen niin kauan kuin meediosto jaksaa jauhaa. Ja koska tyhjästä jauhaminen on meedioston perimmäinen tarkoitus, se ei tule loppumaan koskaan – koska kausiflunssa tulee joka vuosi.

Etiopiassa kansanmurhasta vastannut "terveysministeri" raapii päätään: miten saada lisää ruumiita aikaiseksi pelkällä valehtelulla?
Nämä ihmiset ovat rikollisia.

Korona levisi rajusti Yhdysvalloissa pidetyllä kesäleirillä – lähes puolet leiriläisistä sai tartunnan

Yli puolet ei saanut. Kyse ei siis ole virustartunnasta. "Virustartunta" on terveysterroristien keksimä vihulainen, josta voidaan väittää aivan mitä hyvänsä, koska sitä ei alun alkujaankaan ole koskaan edes yritetty todentaa. Areena on vapaa kaikenmoisille taikatempuille.
Tartuntamäärien uskotaan kertovan siitä, että myös lapset ja nuoret voivat olla merkittäviä koronaviruksen levittäjiä.
...toisin kuin kaikki maailman muut lapset ja nuoret tähän saakka. "Tiede™", se on siitä hieno jippoarsenaali, että sillä voidaan nykyään perustella aivan mitä hyvänsä. Se voi muuttua päivittäin miten holtittomasti ikinä keksitään hölistä – mutta yleensä kuitenkin fasismin suuntaan. Todellinen tutkimus lakaistaan maton alle, niin ei tarvitse sen kummemmin järjenkäyttöön vedota.
Yhdysvalloissa on todettu kuluneen vuorokauden aikana yhteensä 1  442 uutta koronavirukseen liitettyä kuolemaa.
Todettu on kaikenlaista. Yksikään noista kuolemista ei johtunut körönästä. Tässä ei turhaan kerrota moniko kuoli intubointiin, koska se näyttäisi pahalta.
Kyse on jo neljännestä peräkkäisestä päivästä, jona uusia kuolonuhreja on kirjattu yli 1  200.
Varsinainen pandemiahan on tuo "kirjaaminen". Kaikki mahdollinen listataan ninjaviruksen piikkiin (ja aiheutetaan idiopatialla iatrogeenisiä ongelmia) – eikä silti päästä lähimainkaan flunssakuolemiksi tilastoituihin määriin. ...Tosin tuotakin tilastoa ruvettiin parikymmentä vuotta sitten ruuvaamaan kohti taivasta – kun piti saada kaupattua hyödyttömiä/haitallisia flunssarokotteita.

Risteilyturistilta löytyi koronatartunta Norjassa – näin tauti saattoi levitä suosikkireitille

Eikä saattanut. Terveysfasistit tässä vain jatkavat jihadiaan.
Tartunnan saaneista työntekijöistä 31 on ollut oireettomia.
...eli siis terveitä. Tällähän ei ole mitään merkitystä, koska halutaan levittää hysteriaa kaikesta johon muuten liittyisi uhkaavalla tavalla välitöntä – hauskaksikin koettua – sosiaalista kanssakäymistä. Koska normaalius on pelottavaa.
Viranomaisten mukaan risteilijällä olleiden matkustajien on oltava 10 päivää karanteenissa alkaen siitä päivästä, kun ovat poistuneet aluksesta. Myös työntekijät, joita on noin 160, ovat karanteenissa.
Onko kukaan koskaan kuullut kirjasta "Vankileirien saaristo"? On kuulemma opettavainen opus.

Mika Salminen avaa THL:n johtajien esittämiä torjuntatoimenpiteitä – kasvomaskisuosituksesta keskustellaan pian: "En halua ennustaa milloin suositus tulee, mutta kyllä se sinänsä on yhä lähempänä"

Haitallisia/hyödyttömiä kuonokoppia tungetaan kaiken järjen vastaisesti. Mites, joko kohta on pakolliset lepositeet tarjolla kaikille? Pakkopaidat? 

Tämä kultti on ihmisyyden syöpä.
THL:n johtajat Markku Tervahauta ja Mika Salminen vaativat HS:n Vieraskynä-palstalla viikonloppuna julkaistussa kirjoituksessa koronan torjuntatoimien laajentamista.
Nämä Terrorin ja Hysterian laitoksen leipäpapit ovat mieleltään sairaita. Harhaisia fantasioita levittävät psykopaatit on syytä potkia toimistaan pihalle – ja kauas.

Ei kommentteja: