2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 17. elokuuta 2020

Helppo ratkaisu voi tuntua houkuttavalta

Männäpäivänä oli taas vaihteeksi päästetty samasta vanhasta asiasta sama vanha professori ääneen:

Suomalaisprofessori: Osa ”mullistavista terveysväittämistä” on silkkaa huuhaata – tässä vaiheessa hälytyskellojen pitäisi soida

Allopaateilla aivan selvästi on ihan omat slotit vakiobuukkauksilla: ketä haastatellaan tänään, minkä laitoksen edustaja milläkin viikolla – mitkä samat aiheet nostetaan uudestaan ja uudestaan esiin pönkittämään kaikessa epäonnistunutta allopaattista lääketiedettä, joka ei omilla saavutuksillaan voi juuri muuta kuin vaipua maan alle häpeästä. Jos näillä tyypeillä olisi omatunto.
Juhani Knuuti, taas. Hän on Suomen ainoa huuhaa-asiantuntija.
Jos jokin asia kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se tuskin on totta. Tämä pätee myös terveysväittämiin.
Ahaa, juttu avataan ilmeisesti rokotuksilla? Sillä, miten ne ovat uskomushoitoa, jonka tehoa ei ole koskaan kaksoissokkotutkittu – mutta joista lääketehtaista riippumattomat tutkijat ovat todistaneet olevan aivan älyttömästi haittaa?
Helppo ratkaisu monimutkaiseen kysymykseen voi tuntua houkuttelevalta, mutta omaa loogista päättelykykyä saa käyttää ja raflaavia terveysväittämiä haastaa.
Aivan. Tänä keväänähän näimme, mitä tapahtuu kun allopaatit pääsevät irti ninjavirustensa kanssa. Huh huh, sitä idiopatian iatrogeniaa!
Hän käsittelee kirjassaan Kauppatavarana terveys – Selviydy terveysväitteiden viidakossa (Minerva), miten erottaa tutkittu terveystieto huuhaasta.
Kirjassa on varmaan otettu myöskin uskomushoito nimeltä statiinit kovaan käsittelyyn? Miten "paha kolesteroli" ei ole kolesterolia lainkaan, ja kolesterolin (sekä niiden lipidien, jotka eivät ole kolesterolia, mutta joita silti kutsutaan kolesteroliksi) ollessa täysin välttämätön jokaisen solun toiminnalle, lääkityksellä rikotaan koko kroppa hitaasti hivuttamalla – ja Alzheimer-luvut ovat suorassa suhteessa kolesterolipuoskaroinnin kanssa?
Ensinnäkin on hyvä muistaa, etteivät kaikki tutkimukset ole saman arvoisia. Maailmassa tehdään paljon erilaisia tutkimuksia esimerkiksi luontaistuotteista ja niiden terveysvaikutuksista, mutta ne eivät välttämättä täytä laadukkaan tutkimuksen kriteereitä.
Rokotuksistahan jo oli puhetta, mutta Knuuti varmaan hetikohta ottaa esiin sen, miten tuleva körönärokotus on kokonaan hypännyt eläinkoevaiheen yli (ei niin, että eläinten kiduttaminen mitään tiedettä olisi, mutta jos siis allopaattien kriteereistä puhutaan), ja täysin uudenlainen rokote pusketaan markkinoille nopeammin kuin koskaan – mikä takaa sen, että ruumiita alkaa tulla?
Luotettavin on suurella osallistujamäärällä tehty kaksoissokkotutkimus, jossa tutkijat sen enempää kuin tutkittavatkaan eivät tiedä, kuka saa mahdollisesti vaikuttavaa hoitoa ja kuka lumehoitoa. Näin vältetään ihmisten omien uskomusten vaikutus tuloksiin. Ensimmäisen tutkimuksen jälkeen pitäisi vielä malttaa odottaa, että asetelma toistetaan, jotta satunnaisten tekijöiden vaikutus kyetään minimoimaan.
Näin. Tätä periaatettahan ei ole noudatettu rokotusten, kolesterolilääkityksen, kemoterapian eikä juuri minkään allopaattisen hoidon suhteen. ...koska ikävästi tulokset näyttävät lähes poikkeuksetta, miten lumevaikutus tekee suurimman työn – mutta että lääkityksellä on vain ja ainoastaan haittavaikutuksia. 

Ihmekös tuo; kyseessä kuitenkin on metallin- ja öljynjalostamisessa syntyvien jätteiden hävityskanava, josta ihmiset on saatu maksamaan itsensä kipeäksi (pun intended).
Heppoisilla terveysväittämillä ratsastavien tuotteiden käyttämisessä haittana on useimmiten taloudellinen menetys.
Näin on. Sairashuoltamolaitosten "ilmainen" ylläpito tulee aivan jumalattoman kalliiksi – ja niiden "hoidollahan" lähinnä vain tapetaan ihmisiä todella hitaasti ja hyvin, hyvin kalliilla. Knuuti on ihan asian ytimessä kyllä.
Jos jo pieni prosentti maailman ihmisistä nielee virheellisen informaation, on kyseessä valtava määrä ihmisiä ja heidän kukkaroidensa sisältö.
Puhumattakaan steriloinneista! Niitähän on tuotettu (halvaantumisten, vammautumisten jne. ohessa) erityisesti kehitysmaissa "lääketutkimusten" ja "ennaltaehkäisyn" nimessä sellainen määrä, että natsit ja stalinistit ja maolaiset meinaavat jäädä toiseksi mengelöinnissä. Hyvä pointti, Juhani.
Vakavimmat terveyshuuhaan vaikutukset ovat epäsuorempia kuin rahan haaskaaminen.
– Varsinaiset haitat syntyvät siinä, että esimerkiksi kuvitellaan jonkin tuotteen vaikuttavan sairauteen ja vaikuttava hoito viivästyy tai jää saamatta, Knuuti sanoo.
Totta. Moniko vanhus on koko elämänsä kuvitellut, että lääkärit oikeasti tietävät mitä tekevät? Sitten tungetaan letku kurkkuun kausiflunssan takia, ja se on siinä. Juhani on ihan liekeissä tänään.
Rokotevastaisuus sen sijaan vaarantaa muidenkin kuin rokotteen jättämättä ottavan henkilön tartuntataudille, kun laumasuoja horjuu ja riski tartuntatauteihin kasvaa. 
Knuuti ei ole sitten ymmärtänyt, mitä laumasuojalla tarkoitetaan? Ei niin, että asialla olisi mitään merkitystä, koska ninjavirusten ei ole koskaan, ikinä, todennettu aiheuttavan mitään – tai edes olevan olemassa. Mutta tämän virheellisen kehyksen sisällä laumasuojalla tarkoitetaan luonnollista immuniteettia, joka saavutetaan sairastamalla. Laumasuojaa ei synny rokotteilla, mutta ei liene sattumaa, että allopaatit idiopatiassaan sotkevat käsitteitä jatkuvasti.
Knuuti luonnehtii rokotevastaisuutta uskonnon kaltaiseksi vahvaksi vakaumukseksi, jossa keskitytään haittoihin, joista osaa ei ole oikeasti olemassa ja samalla unohdetaan hyödyt.
Kuten olen jatkuvasti saanut osoittaa, allopaattinen lääketiede syyttää aivan jatkuvasti muita siitä mitä itse koko ajan tekee. Knuuti on puoskari, joka haluaa potilaansa hengiltä – mutta hitaasti. ...koska hän uskoo siihen mitä tekee. Hän oikeasti kuvittelee puhuvansa totta! Sellaista on psykoosi.
Viimeksi vielä vuonna 2019 julkaistu laaja tanskalaistutkimus mursi rokotevastaisten keskuudessa edelleen sitkeästi leviävän väitteen, jonka mukaan MPR-rokote aiheuttaa autismia. Rokote ei vaikuttanut diagnoosin saamisen todennäköisyyteen.
Lahjottujen tutkijoiden tulokset tuppaavat olemaan todellisuusdenialistisia. MPR-rokote toden totta aiheuttaa (muiden muassa ja moneen kertaan todistetusti) autismia. Kyse on adjuvanttien raskasmetalleista ja muista myrkyistä, joilla ei ole mitään asiaa elimistöön. Mutta nämä mengelöijät jaksavat julkaista "tutkimuksia", joilla on vain yksi päämäärä: mustamaalata oikeaa tutkimusta tekevät tahot.
– Rokotevastaisuus ei ole sama asia kuin rokotekriittisyys. Periaatteessa jokainen terveydenhuollon ammattilainen on rokotuskriittinen, sillä kriittisyys tarkoittaa kriittistä suhtautumista, hyötyjen ja haittojen arvioimista ja kokonaistilanteen miettimistä, Knuuti toteaa.
Knuuti ei ymmärrä myöskään mitä "kriittisyys" tarkoittaa. "Rokotekriittinen" "terveydenhuollon" työntekijä ei olisi "terveydenhuollon" työntekijä – ja kertoisi hyvin äänekkäästi miksi ei enää suostu tekemään tuota duunia. Tokihan moni on näin tehnyt, mutta kertooko meedia siitä? Antaako äänen heille, jotka kuukaudesta ja vuodesta toiseen osoittavat, miten järkyttävän vinoon tämä allopatianorsunluutorni on kasvanut?
Terveyshumpuukia levitetään paitsi kaupallisista myös henkilökohtaisista syistä. Ihminen, joka itse on vakuuttunut esimerkiksi ravintolisästä saaduista hyödyistä, vetoaa omiin kokemuksiinsa, vaikka kyseessä olisi puhdas plasebovaikutus.
Tiedättekö miksi vaikkapa SSRI-lääkkeitä kutsutaan yleisesti mielipidelääkkeiksi? Koska niiden vaikutus perustuu yksinomaan plaseboon. Allopaatit eivät kerta kaikkiaan ymmärrä miten elimistö toimii – mutta sehän onkin mengelöinnissä samantekevää. Tärkeintä on bisnes: munakasta tehdessä pitää rikkoa kalloja.
Plasebo- eli lumevaikutus on todellinen ilmiö, josta voi olla apua esimerkiksi kipujen hoidossa. Lumelääke ei kuitenkaan poista syöpäkasvainta elimistöstä, plakkeja valtimoista tai tartuntatauteja maailmasta.
Kuten siis tiedämme: 1) tartuntatauteja ei ole (ja tiedän kyllä että tämä kuulostaa kaikkien korvaan aivan käsittämättömältä väitteeltä – mutta etsikääpä jostain yksikin tutkimus, jossa tartuntatautien mekaniikka on aukottomasti todistettu. Tästä aiheesta on olemassa rahanarvoisia haasteita, joita ei vain saada lunastettua.) 
2) Knuutin luulisi jossain sisimmässään tietävän, että statiinit aiheuttavat suurimman osan verenkiertotautien ongelmista. Hän ei halua myöntää tätä – mikä on ymmärrettävää, koska Juhani on tutkivinaan juurikin tätä aluetta. Hänelle maksetaan siitä, että ihmiset pysyvät sairaina.
3) Syöpä on täysin tarpeettomasti noussut sairaudeksi, ja sitä "hoidetaan" samalla skeidalla jolla se on aiheutettukin: myrkyttämisellä. Sytostaatit ovat sinappikaasua suoraan suoneen.
Korealta kalskahtava guru on tyypillinen huuhaan tunnusmerkki.
Ja miten Knuuti katsoisi itseään, jos sattuisi olemaan ulkopuolinen tarkkailija? Muutaman viikon välein yksi ja sama ihminen ilmaantuu puhumaan täsmälleen samasta asiasta, mutta hiukan muokatulla agendalla. Tämä ihminen nostaa itsensä asiantuntemuksen asiantuntijaksi, hierofantiksi. Hän tietää kaiken sekä allopatiasta, että kaikesta joka jää sen ulkopuolelle. Hän tietää miten elämä toimii. Miten korealta kalskahtaa "lääketieteen tohtori, professori"?

Ei kommentteja: