2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 7. elokuuta 2020

Emme luota puolueisiin, mutta niiden sorvaamaan politiikkaan kyllä

Kun Sitra julkaisee kyselytutkimuksensa tulokset Cosa Nostra -tyyppisten rikollisjärjestöjen, eli "puolueiden" nauttimasta luottamuksesta, meedia loiventaa tulokset.

Suurin osa otsikoista on kertonut, miten "alle puolet" luottaa, tai miten "yli puolet" ei luota. Vain yhden otsikon näin, jossa kerrottiin miten vain yksi kolmesta luottaa siihen mitä nämä rikollisjärjestöt tekevät.

Kolmannes on aika paljon vähemmän kuin puolet. Koko järjestelmä pitäisi purkaa osiinsa. Vaan mitäpä tuosta. Siirrytään nopeasti muualle, eli koronapornohysterisointiin – joka on siis puoluepoliitikkojen aiheuttamaa, täysin epätieteellistä pelolla johtamista.

Korona™ vyöryy kaikkialta hyökyvänä paskamyrskynä – jonka huomasin vasta kun päästin aihepiirin takaisin amppareiden tägeihin. Kukaan ei näe tätä alituista pandemiaa ennen kuin sattuu tulemaan vilkaisseeksi lööppipropagandaa – minkä jälkeen kaikki maailmassa on pelkkää koronaa.

Tai Beirutia – johon liittyvässä viestinnässä näkyy Mossadin kädenjälki yhtä selvästi kuin naula vastaantulijan otsassa. "Libanonin hallitusta vastaan mellakoidaan, koska venäläisen aluksen annettiin lojua ja tunarit hitsaajat räjäyttivät vahingossa koko kaupungin..."

Ja kaikki tämä sopivasti sen jälkeen, kun Netanjahu on kitissyt, miten häntä, sota- ja talousrikollista, vainotaan valeuutisoinnilla.

Mitä teki meedia kun Berliinissä miljoonat protestoivat idioottimaista maskipelleilyä? Sitä mitä se yleensäkin tekee; vääristää mittasuhteet ja perspektiivin – sekä heiluttelee leimakirveitä:

Tilanne karkasi käsistä: Kymmeniä poliiseja loukkaantui koronankieltäjien mielenosoituksessa Berliinissä

Väkivaltaista denialismia

Poliitikot eivät halua kuunnella äänestäjiään. He haluavat hallita. He haluavat tukkia jokaisen alamaisensa turvan. Heille äänestäjä on palvelija – ja hyvää palvelusväkeähän on vaikea löytää.

Meitä alamaisia pitää korjata jatkuvasti. Älä tee noin. Tee näin. Maksa tästä. Maksa tästäkin. Tämä kaikki maksaminen on sinun parhaaksesi, koska sinä et osaa käyttää itse ansaitsemiasi rahoja oikein. Sinä teet kaiken väärin. Minä näytän mitä sinun pitää tehdä ja ajatella. Älä tee noin. Tee näin. Maksa tästä.

Ei kommentteja: