2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 24. elokuuta 2020

Aallon kynnyksellä on hyvä pohtia

Suuri osa tartunnan saaneista on jopa oireettomia – tällaisen taudin korona­virus tyypillisesti suomalaisille aiheuttaa, grafiikka näyttää yleisimmät oireet

Koronaviruksen taudinkuva muistuttaa tavallista hengitystieinfektiota hätkähdyttävän paljon, korostaa ylilääkäri Asko Järvinen.
Asko kuitenkin kieltäytyy tekemästä ilmiselvää johtopäätöstä: kyseessä on tavallinen hengitystieinfektio.
Tämä on graafi. Siinä on sinisiä ja vihreitä palluroita.
Suomessa on tähän mennessä todettu lähes 8 000 koronavirustartuntaa.
Eikä ole. PCR-testiä ei voi käyttää diagnosointiin.
Yli 300 on kuollut.
...muttei koronaan™.
Viruksesta opitaan koko ajan lisää, ja uutta tutkimusta tehdään vauhdilla niin Suomessa kuin maailmallakin. Tartunnan saaneiden oirekuvat on kirjattu tarkasti, samoin arvio siitä, mistä tartunta on tullut.
Kaikki tässä on silkkaa diibadaabaa niin kauan, kuin oikeasti todennetaan "virusten" olemassaolo – ja varsinkin se, että ne aiheuttavat jotain. Kumpaakaan ei koskaan ole tehty.
Toisen aallon kynnyksellä on hyvä pohtia näitä kysymyksiä: Mitä suomalaisista tartunnan saaneista tiedetään? Millaisen taudin koronavirus tyypillisesti aiheuttaa?
Mitään ei tiedetä. Tyypillisesti diagnoosit sävelletään fiilispohjalta. Pohjimmainen fiilis on turha panikointi tyhjästä. Korona on kausiflunssa – joka se taas johtuu enimmäkseen C- tai/ja D-vitamiinivajeesta.
Arvio on edelleen, että suuri osa tartunnan saaneista on vähäoireisia tai jopa oireettomia.
...koska riittävällä vitamiinitasolla ihminen ei sairastu, vaikka hänestä (virheellisesti) ollaankin löytävinään fiiruxta.
Viruksen mutaatiostakin on ollut puhetta. Viruksessa on epidemian aikana tapahtunut geenimuunnos, joka vaikuttaa levinneen laajalti maailmalla.
...paitsi että virusta ei siis alun alkaenkaan ole koskaan tunnistettu. Joten "mutaatio" on vain vastuun väistelyä. Tällä verukkeella voidaan myydä aina uusia "immunisoivia" rokotteita, jotka eivät immunisoi.
Toisaalta ilmiö voi kertoa siitä, että koronaviruksen painopiste on siirtynyt nuorempaan ikäryhmään. Moni tutkija pitää tätä parhaillaan todennäköisempänä vaihtoehtona.
Vanhemmat saatiin väärällä hoidolla ja hoidon puutteella heittämään veivinsä. Joten nyt on nuorempien vuoro. Kaikki, mitä tähän saakka on tehty, on heikentänyt yleistä immuunitasoa.
Puoskarin pokerinaama.
”Vaikka suuri osa tapauksista on lieviä, epidemian päästessä etenemään ilman rajoitteita voidaan joutua nopeasti tilanteeseen, jossa vaikeita tapauksia on niin paljon, ettei terveydenhuollon kapasiteetti riitä.”
Ennustelua. Tämä koko plandemia on ollut tuomiopäivän ennustamista. Pääasia että kauppa käy.
Koronaviruksen leviämistä edistää se, että virus tarttuu tehokkaimmin ensimmäisinä sairauspäivinä. Siksi tartuntaketjut lähtevät syntymään varhain ja niiden katkaiseminen ajoissa on hankalaa.
Tätähän ei tiedetä, koska koko taudista ei tiedetä mitään. Kaikki on pelkkää arvontaa.
Alkuvaiheessa taudin oireet johtuvat todennäköisesti suoraan virusinfektioista. Osalla potilaista tauti vaikeutuu myöhemmin, mikä saattaa puolestaan johtua elimistön voimakkaasta puolustusvasteesta.
...joka on aina kehon oma tapa poistaa ylimääräinen skeida. Puoskarit haluavat kuitenkin keskeyttää luonnollisen parantumisprosessin – mikä aiheuttaa jatkossa lisää kremppoja.
Kun on tarkasteltu koronatestausten negatiivisia ja positiivisia tuloksia, ne ovat siis olleet hyvin samantapaisia.
...koska ei ole olemassa sellaista kuin "korona".

Verrataanpa näitä kahta kuvaajaa:
Jos kyseessä on sama tauti, sen vaikutukset on kumman erilaiset. Syyksi kerkeästi annetaan juuri tuo "mutaatio" – ja tietysti se, että "nykyään tiedetään paremmin mitä pitää tehdä". ...Vaikka edelleenkään ei tiedetä yhtikäs mitään. Tai tiedettäisiin jos viitsittäisiin katsoa objektiivisesti – mutta kun ei viitsitä, jatketaan jippoilulinjalla, joka tiedetään haitalliseksi kaikille.

Vankeus'hoito', joka valheellisesti nimetty "karanteeniksi™"; maskit; 'turva'välit™ – kaikki hyödyttömiä, mutta hyvin, hyvin haitallisia. Toimivia hoitoja väen vängällä kammetaan sivuun, kaikkea mahdollista sensuroidaan... 

Kuka huomasi, että Saksassa 640 lääkäriä yritti kertoa miten valheellisen plandemian pauloissa ollaan? 640! Siinä on aika monta asiantuntijaa, jotka ovat täysin eri mieltä siitä mitä tässä on tapahtunut. Tuosta ei varmaankaan kauhean innokkaasti raportoitu, kumma kyllä.

Tämä on rikos ihmiskuntaa kohtaan. Se vain on jatkunut niin pitkään, että sitä ei jakseta tunnistaa vaikka juuri tämä viimeisin houre on ilmiselvää psykoosia. Meitä on pehmitetty jatkuvalla nuijinnalla koko ikämme, joten ihmekös tuo.

Ei kommentteja: