2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 6. heinäkuuta 2020

Puppulismi tänään

Yle: Suomeen saapuu lähipäivinä 25 lasta ja nuorta Kreikan pakolaisleiriltä

Avointa ihmiskauppaa. Ensinnäkin "lapsen" ja "nuoren" käsite on ollut perin venyvää mallia – ja toisekseen: mikäli nämä lapset ja nuoret todella ovat lapsia tai nuoria, heidät on kidnapattu suvultaan laittomasti aloitetun hyökkäyssodan sivutuoteena. 

Tämän toiminnan jokainen vaihe on traumansiirtoa, joka vaikuttaa lukemattomiin ihmisiin sekä lähtömaassa että määränpäässä. "Pakolaisleiri" on häveliäs tapa sanoa "keskitysleiri" – ja perillä pakkosiirretyt (kuin myös elintasoturistit) tuppaavat ghettoutumaan. Mutta hyvesignaloijathan ovat sokeita omien toimiensa tuhoisuudelle.

Koronavirus pakottaa Australian sulkemaan osavaltioiden rajan ensi kertaa yli 100 vuoteen

Mielikuvitusvirus ei edelleenkään tee politiikkaa; poliitikot tekevät – ja tätä politiikkaa kutsuttaisiin fasismiksi jos meediot jaksaisivat olla edes hetken rehellisiä.

Miksi Suomen ja muiden EU-maiden tulisi auttaa Kreikkaa ja ottaa yksin tulleita alaikäisiä turvapaikanhakijoita? Lue lyhyet vastaukset

Propagandaa, subversiota ja demoralisaatiota: ihmiskaupan ja hyökkäyspolitiikan rationalisointia.

Bolivian terveysministerillä koronatartunta – jo kolmas ministeri neljän päivän sisällä

Kummasti nämä ninjavirukset iskevät aina terveysministereihin. Varmaankin siksi, että nämä virkansa puolesta aivopesevät itseäänkin päivittäin virheelliseen (luulotautiseen) ajatusmalliin, jossa "virukset"™ aiheuttavat sairastumista – vaikka konseptille ei ole olemassa ainuttakaan tieteellisesti kestävää perustetta.
Bolivian nukkehallitus tietää oikein hyvin kuuluvansa telkien taakse
Yhtäältä Boliviassa saattaa ministerien sairastelua aiheuttaa takaraivossa naputtava tieto siitä, että tuli KeskusÄlytysToimiston mandaatilla anastettua valta demokraattisesti valitulta hallitukselta. Omatunto tuppaa tekemään tepposia myös niille, joilta moinen tuntuisi puuttuvan.

MT: Metsäpalot aiheuttavat liikennettä vastaavat hiilidioksidipäästöt – palot roihahtavat nyt alueilla, joilla paloriski oli ennen pieni

Hiilidioksidin määrä ei edelleenkään vaikuta ilmastonmuutokseen™ juuri millään lailla. Ja paloriski tuppaa kasvamaan sitä mukaa kuin puusto kasvaa.

Metsäpalot ja ilmaston lämpeneminen muodostavat toisiaan kiihdyttävän kierteen

Tämä on siis yhä vain pelkkää höpönpöppöötä. Tällä höppelispöppeliksellä halutaan vain ja ainoastaan kehitellä yhä uusia varainsiirtoja köyhiltä rikkaille – kuten kaikessa siinä, mistä meedioston omistava kakistokratia haluaa meedioston vaahtoavan.

Noin 12 000 aloittaa tänään varusmiespalveluksensa – näin korona vaikuttaa asepalvelukseen

"Korona"™ ei vaikuta varusmiespalvelukseenkaan millään lailla – kuten maagiset partikkelit eivät yleensäkään vaikuta. Risten Ville tässä yrittää toki langettaa kirousta alokkaiden ylle – ja mustan magian harjoittaminen kaikesta meedioston loitsinnasta päätellen näyttää ainakin jossain määrin toimivan. Siis niin kauan kuin hyväuskoisia riittää.

Italia "pelasti"™ 180 [laitonta] maahanmuuttajaa Välimereltä

Eikä pelastanut. Kyseessä on tässäkin tapauksessa glorifioitu ihmiskauppa, jolla rikotaan Euroopan muutenkin hataraa yhtenäisyyttä yhäti enemmän. Kukaan ei hyödy: eivät "pelastetut", joita kohdellaan aivottomina ressukoina – eivätkä messiaskompleksista kärsivät "pelastajat". Eivätkä varsinkaan kanta-eurooppalaiset tavan tallaajat.
Lisää "naisia ja lapsia" tuottamaan "hyvinvointia" filantrooppien taskuihin

Ilmastonmuutoksen uskotaan kiihdyttävän salamointia Intiassa, syrjäseutujen asukkaat kärsivät tilanteesta eniten

Toki. Kaikenlaista uskotaan. Todellisuudessahan se on magneettikentän heikkeneminen, joka vaikuttaa myös salamointiin. Mutta mitäpä faktoista.

Google Maps lisää varoituksia koronaviruksesta

Totta hemmetissä. Miksikäs ei? Eikös Pokemonkin ole tavallaan karttasovellus nykyään? Google voisi samalla tavalla visualisoida "koronaviruksen" näkymään paikoissa joissa sitä muuten ei näe, eikös? Korona goes geokätkentä.

Mutta sentään yksi lievästi järjenkäyttöönkin nojaava juttu meedioston suodatuksen läpi on eksynyt (ja vieläpä Juha-Pekka Tikan voimin – vaikka kyseinen toimittaja onkin viimeaikoina pistänyt silmään lähinnä koronapropagandistina):

”Suomalaisia vietiin orjiksi enemmän kuin Afrikasta ikinä”

Tuo voi olla hiukan hyperbolista siihen nähden, että Afrikka on kuitenkin hiukan paljon isompi kuin Suomenniemi – mutta suomalaiset olivat hingutuin vientituote jo Mustanmeren orjamarkkinoilla tuhat vuotta sitten, kun armaat viikingit [suom. ryövärit] meikäläisiä sinne kuskasi. Lasse Lehtinen viittaa vain 1700-lukuun, mutta sama meininkihän silloinkin jatkui. Kuin myös tänä päivänä jatkuu: vapaus riippuu määrittelijästä.

Tokihan otsikossa pyritään sanoutumaan irti Lehtisen viestistä laittamalla kaikki lainausmerkkeihin. Jos haluttaisiin että sanottuun suhtauduttaisiin vakavasti, viitattaisiin vaikkapa sanojan asiantuntijuuteen – oli sitä taikka ei.

Ei kommentteja: