2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Päivittelyä, päivittyneisyyttä ja päivityksiä

Moninkertaista sumutusta maailman väsyneimmällä narratiivilla:

Trump uhkaili taas rasismia vastustavia mielenosoittajia sotilasasuisilla viranomaisilla – ”Aion tehdä jotain, sen voin kertoa teille”

Ensinnäkin tämä orange man bad -olkiukko on tositeeveehahmo, joka ehkä kuvittelee olevansa vallassa, muttei ole. Toisekseen kyseinen uhkailutarina löytyy lehdestä, joka kuvittelee, että oikeisto ja vasemmisto ovat millään lailla todellisessa maailmassa jyllääviä voimia.
Meedioston kansikuvakarikatyyri elehtii käsillään, puhuessaan mitä nyt milloinkin sattuu mieleen juolahtamaan
"Rasismia vastustavat mielenosoittajat" ovat rasisteja, jotka haluavat lynkata ihmisiä valkoisen ihonvärin perisynnistä – ja jotenkin moni tästä porukasta ei mitenkään kykene tajuamaan, että sattuu itse olemaan valkoinen, ja siten matkalla köyden jatkeeksi. Koska psykoosi on nykyisin normaali olotila.
Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirasto DHS lähetti viime viikolla sankoin joukoin rajavartiopoliiseja ja liittovaltion sheriffejä Oregonissa sijaitsevaan Portlandiin. Trump kertoi sittemmin voivansa tehdä samoin muiden demokraattijohtoisten kaupunkien kohdalla.
Tällähän ei varsin rasismin kanssa ole mitään tekemistä. Pintatasolla ongelmana on se, että legendaarinen ninjavirus "leviää" nimenomaan demokraattijohtoisilla seuduilla – kuin myös väkivalta.

Cövidth sitten itsessään on pelkkä veruke fasistisille otteille. Ensin demokraattikuvernöörit ynnä muut patsastelijat kilvan tuhosivat talouden ja telkesivät mielivaltaisesti ihmiset koteihinsa (toki pressan luvalla), ja kaiken "kokoontuminen on vaarallista, paitsi rasismitekosyyllä" -tyyppisen hörhöilyn jälkeen miliisit tulevat viemään loputkin yksilönvapaudet. 

Kaikki on osa yhtä ja samaa suunnitelmaa – joka ei suinkaan ole se, josta Q-larppaajat haaveilevat – joka on edennyt vauhdikkaimmin nimenomaan demokraattivaltaisissa osavaltioissa, jotka kommunismitaipumuksensa takia ovat innokkaimpia ottamaan fasistiotteet käyttöönsä.
Lehtitietojen mukaan DHS valmistelee lähettämään yhteensä 150 puolisotilaallisten joukkojen jäsentä Chicagoon. Poliisi on ottanut Chicagossa yhteen Kristoffer Kolumbuksen patsaan kaatamista yrittäneiden mielenosoittajien kanssa.
Kolumbuksesta tulikin mieleeni. Mitä Kristoffer teki päästyään Karibialle, kuvitellessaan olevansa Intiassa? No, tietystikin orjuutti koko väestön. Yksi heimo saatiin tapettua sukupuuttoon 30 vuodessa kullankaivuuseen, ja parisataa tuhatta kuoli jo parissa vuodessa. Luonnollisestikin naiset ja tytöt pakotettiin prostituutioon.

Saaristolaisilla ei ennen Pyhän Marian saapumista ollut edes omistamisen konseptia. He elivät rauhassa, joten... valkoinen mies on maineensa ansainnut. Joskin orjakauppa on aina ollut, ja edelleenkin on, myös arabien, juutalaisten sekä mustien standarditoimintaa. Jos siis etnisesti (monella tasolla väärin) halutaan yleistää.

...Kun nyt "löytöretkeilyyn" eksyttiin: Vespuccin (muistaakseni) Alberno muutti etunimensä Amerigoksi sen jälkeen, kun "uudesta" mantereesta oli tullut elintasoturismin hittikohde. 

Alkuperäisväestö kutsui Orinoco- ja Amazonjokien välistä aluetta Amaracaksi. Amara on yhtä kuin Quetzcalcoatl, eli hohtava käärme. Hohtavan käärmeen alueen asukkaat tunnettiin nimellä amaracapana. 

Vielä hämärämpään historiaan mennäksemme:
Näitä olmeekkipäitä löytyy myös Afrikasta (mutta kuvan löytäminen sellaisesta kauttaaltaan sensuroidun intternetin syövereistä onkin melkoisen kolumbiaaninen haaste) – mikä on innoittanut eräitä väittämään, että olmeekit itse asiassa olivat afrikkalaisia. Mene ja tiedä, mutta tiettävästi afrikkalainen(kin) laivasto lähetettiin Etelä-Amerikkaan kyllä jo ennen Kolumbuksen hortoiluja.

Tuosta kahdensadan laivan armadasta palasi vain yksi botski, eivätkä miehistön jäsenet suostuneet kertomaan mitä matkalla oli tapahtunut. Pari vuotta myöhemmin Malin (joka siis oli valtava imperiumi tuohon aikaan) kuningas lähti uudella armadalla itse tsekkaamaan tilanteen – ja jäi sille tielleen. Kai. Melkoisen muistinvaraisesti saa näitä juttuja kertoilla jos ei tajua törmätessään visusti tallentaa kaikkia lähteitä – niitä kun ei jälkikäteen enää löydä millään.

Enihuu:
Uutistoimisto AFP mainitsi erillisenä asiana, että paikallisten medioiden mukaan kaupungissa oli viikonlopun aikana joutunut ampumisen uhriksi yhteensä 63 ihmistä ja 12 oli saanut surmansa.
Tämä kuulostaa ihan normiviikonlopulta Chicagossa. Siis oikeasti; tuolla tulee ruumiita ihan solkenaan, mutta siitä ei turhaan raportoida koska se nyt vaan on ihan tavallista. Enimmäkseen kysymys on siitä, että mustat tappavat mustia, tai valkoisia. Tai poliisit tappavat valkoisia, tai satunnaisesti jonkun mustan – jolloin poliittinen älämölö käynnistyy.

Lisää syrjähtääksemme: 1600-luvun alussa karttoihin ei merkitty Chicagon viereen niitä valtavia järviä, vaikka Chicago itsensä merkittiin. Jännä että jäi huomaamatta nuo lätäköt. Yhtäältä kaupunki (kuten suunnilleen kaikki kaupungit) on muutamaan kertaan poltettu maan tasalle, eli menneestä maailmasta ei todellisuudessa tiedetä juuri mitään. 

Tästä – kaiken tuhonneen Suuren Palon jälkeisestä – parissa vuosikymmenessä bygatusta näkymästä on vielä jotain jäljelläkin jos tietää mitä etsii:
Ai niin, ja medikaalimafian koronakyttäyshän liitetään (Kiinan jälkeen) ensimmäiseksi rahankäyttöön tietystikin Afrikassa:

Trust Stamp integrating biometric hash solution with Mastercard on children’s vaccine record system

Digital identity capabilities from Trust Stamp are now being integrated with Mastercard’s Wellness Pass solution, which it will launch in cooperation with Gavi in West Africa. Proving identity without revealing any information
Sure. Gathering everything and revealing nothing. Let's go with that.
about it is the idea behind Trust Stamp’s zero knowledge approach to online identity verification, according to a profile by Mastercard.
Gavi on tietystikin Kill-Bill Gates O'Hellin kulissi – ja hänellähän onkin jo pitkä kokemus afrikkalaisten pakkorokottamisesta. Ja steriloinnista. Ja vammauttamisesta.

Tämä "zero knowledge approach" on sikäli osuva nimitys, että kaikessa kohkaamisessa ei koko aikana ole tiedetty mistään mitään – paitsi tietysti se, että kaikki "koronatoimet" aiheuttavat pelkkää vahinkoa, ja että tieteellä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa – paitsi alistamistieteellä nimeltä behaviorismi, jota onkin käytetty riittoisasti kautta telluksen.

Ei kommentteja: