2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 17. heinäkuuta 2020

Otetaan vaan vähän latvoista

Typeryys kukkii jälleen Iltakoronasanomissa:

Kaksi kampaajaa sairasti koronaa – altistivat 139 asiakasta, kukaan ei saanut tartuntaa: ”Tämä todella todistaa maskien tehon”

Juu ei. Maskien käyttö "virusten" pysäyttämiseen on hyttysten vangitsemista katiskalla. Se, mitä tämä kyseinen tapaus todistaa on se, että "virus" ei tartu.

Hyvin suhteellista on sitten väittää näiden saksikäsien "sairastaneen" koronaa™. Jos testeissä on löytynyt jotain, se ei kerro juuri mitään koska testejä ei koskaan ole edes tarkoitettu siihen mihin niitä nykyään käytetään – ja tulokset siis ovat ihan mitä sattuu.
Vielä ei ole keksitty käyttää föönistä nimitystä "viruslinko"™
Yhdysvalloissa Missourin osavaltiossa kaksi samassa paikassa työskennellyttä kampaajaa sairastuivat toukokuussa koronavirukseen. Oireiden alettua he työskentelivät vielä noin viikon ajan normaalisti.
Mitä ovat nämä "oireet"? Sitä ei kerrota, mutta nehän voivat olla käytännössä mitä hyvänsä nykyisen tilastoinnin valossa. Yhtäältä: jos esimerkiksi hengitystieoireita, väsyneisyyttä, ajattelun sumeutta yms. alkoi ilmaantua sen jälkeen kun maskeja ruvettiin käyttämään, siihen on yksinkertainen selitys: maskit. Nehän siis laskevat elimistön happisaturaatiota parissa sekunnissa alueelle, joka katsotaan vaaralliseksi. Joten maskipakko on tässä tapauksessa työsuojelurikos, vähintään.
Asiasta uutisoineen New York Timesin mukaan yksikään heidän 139 altistuneesta asiakkaastaan ei saanut koronaviruksen oireita ja kampaamon neljä muuta työntekijää pysyivät terveinä hekin.
Hmm. Ihan niin kuin tämä ninjavirus ei tarttuisi lainkaan? ...kuten sen ei ole koskaan todistettu tekevänkään. Toisaalta myöskään sen olemassaoloa ei ole todistettu, joten miksi edes yrittää?
Kun kampaajien koronavirustestin tulos näytti positiivista, heidät määrättiin karanteeniin. Ainakin toinen heistä kävi töissä vielä testitulosta odottaessaan.
Tiedättekö muuten mikä teki aikanaan ruttoepidemioissa kaikkein eniten tuhoa? Karanteeni. Onneksi ruton paluuta on sitäkin jo povailtu meediassa, joten kohta keksitään varmaan "hyväksi" todettuun tapaan ohjeistaa hävitettäväksi kaikki kissat, jotka aikanaan levittivät noituutta, mutta nykyään keksittänee "tieteellisesti varmistettu" linkki "mis- & dis-informaation" kätyröintiin.
Hän uskoo, että matalat tartuntaluvut olivat yksi syy, miksi ensimmäisenä tartunnan saanut työntekijä laittoi oireensa allergian piikkiin.
Ah? Koronapotilaalla oli siis allergiaoireita, jotka hän tunnisti allergiaoireiksi oletettavasti koska hänellä on allergia?

Anttijussi Ripaojakin voisi hiukan syventyä tieteelliseen metodiin ennen kuin alkaa senttailla tunnetun propagandarätin "tiedeuutisia". Mutta miksi vaivautua, kun totuuden [pravda] voi lukea lehdestä?

Ei kommentteja: