2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 20. heinäkuuta 2020

Neutraaliksi naamioitua painostusta

Nimimerkki "Pääkirjoitus" ESSssä yrittää esittää neutraalia asiassa, jonka tuputtaminen on vain ja ainoastaan haitallista – useammalla kuin yhdellä tasolla.

Näillä pettureilla on tapana toimia juurikin näin: "En ota kantaa, mutta jankkaan juuri tästä loputtomiin":

Pääkirjoitus: Maskipakko laajenee muualla maailmassa – Suomessa ei virallista suositusta

Kuonokoppa on alistamisen instrumentti. Se ei suojaa ketään miltään ninjapöpöiltä. Se heikentää immuunisuojaa.
"Jos tämä fasismin linjaus menee muualla läpi, niin miksei sitten täälläkin? Mitäs muita fasismilinjauksia meillä olisi tarjolla? Ja miksei tuota yhtä – joka ei vielä ole ehtinyt tukkia hengitysteitään helteessä – ole rajattu kuvasta ulos? Rajaaminen on yksi tärkeimpiä työkaluja tässä meidän syndikaatissa."
Esimerkiksi Isossa-Britanniassa maskin käyttö on ollut jo yli kuukauden pakollista julkisissa liikennevälineissä ja muuttuu pakolliseksi myös kaupoissa ensi viikon perjantaina.
Ts.: syöminen loppuu jos et pidä naamaburkhaa – vaikka siitä on sekä fyysistä että psyykkistä haittaa, eikä kerrassaan mitään hyötyä.
Maskittomuudesta voi saada 100 punnan sakon.
Rahastus-automaatit, aina toimiva ratkaisu. Kameratolpatkin köyhdyttävät ihmisiä ihan kivasti – eikä niitäkään rahoja tarvitse mihinkään järkevään valtion käyttää. Koska kyse on mielivallasta.
Belgiassa, jossa koronatartuntatiheys on asukaslukuun suhteutettuna maailman suurin, maskia on käytettävä julkisissa liikennevälineissä, ostoskeskuksissa, kaupoissa, elokuvateattereissa, museoissa ja kirjastoissa.
Niin. Maassa, jossa on despoottisimmat säännöt, on myös eniten "tartuntoja". Jännä.

Mitä enemmän säädetään, sen huonommat tulokset. Mutta säädetään ihmeessä vielä lisää; jossain kohtaahan sen pitää ruveta toimimaan?
Maskin käyttö on muuttumassa pakolliseksi ensi viikolla myös Ranskassa kaikissa julkisissa tiloissa. Espanjassa, Italiassa ja Saksassa suurin osa käyttää maskia aina poistuessaan kotoaan.
Puoli Eurooppaa siis vakaasti pyrkii siihen, että seuraava flunssakausi varmasti voidaan nimetä "toiseksi aalloksi"™ – vaikka kyseessä siis on hypokondrinen hysterisointi flunssakaudesta.
Suomessa ja Ruotsissa kasvomaskien käytön virallinen linja on toinen. Maskin ei katsota antavan erityistä suojaa
...mitä se toden totta ei annakaan, vaan siis heikentää happisaturaatiota...
ja sen käytön epäillään johtavan turvaväleistä tinkimiseen.
...millä sillä taas ei ole kerrassaan mitään merkitystä. Kuten jokainen meediakin on vaivihkaa jossain kohtaa myöntänyt: "turvavälit" eivät perustu kerrassaan mihinkään. Ne ovat fasismia, kuten kaikki muukin tässä ilveilyssä.
Toisaalta on todettu, että kasvomaskin käyttäminen väärin aiheuttaa kantajalle terveysriskin.
Maskin jatkuva pukeminen on väärinkäyttämistä. Jos ihmisellä olisi hetulat, ihmisellä olisi hetulat. Onko ihmisellä hetulat?
Maskia pitäisi vaihtaa tai pestä riittävän usein.
Tämä taas on neuroottisen käyttäytymismallin istuttamista: pese kädet jos kosketat johonkin, pese maski jos on sellainen olo että pitäisi; jos tuntuu että peseminen ei riitä, vaihda maski.

Mitä paranoidimpi olet, sen enemmän nettoamme.
On syntynyt se vaikutelma, että sekä kasvomaskien käytön puolesta että niiden käytön turhuudesta löytyy vankkaa tutkimustietoa.
Tämän vaikutelman ovat luoneet meediot. "Vankkaa tutkimustietoa" on vain ja ainoastaan siitä, että näistä räteistä on pelkkää haittaa.

Nimimerkki Päätoimittaja on valinnut tässäkin kohtaa hyvin tarkkaan valitun, mutta sopivan sumuisen perspektiiviharhan – mikä on valehtelua siinä kuin kaikki muukin valikoitu fokusointi –, kuten pettureilla on tapana.
Asiantuntijatkaan eivät ole yhtä mieltä.
...siitä, miten tiede toimii? Valitettavan totta. Todistettavuus ei merkitse nyky"tieteelle" mitään, koska kysymys ei ole tieteestä vaan propagandasta. "Asiantuntija" tarkoittaa nykyään lahjottua tahoa. Tämä kaikki on siis hyvin, hyvin rikollista toimintaa.
Yhtenä syynä kevään ratkaisuun oli pula terveydenhuoltohenkilökunnan kirurgisista nenä-suusuojaimista. Ne antavat paremman suojan tartunnalta kuin itse tehdyt kangasmaskit.
Ne eivät anna minkäänlaista suojaa miltään tartunnoilta; niitä ei ole tarkoitettu siihen, ja tämän voi lukea pakkauksen kyljestä:
Ne haluttiin kuitenkin säästää niille, jotka joutuvat työssään tekemisiin tartunnan saaneiden kanssa tai joiden hoidettavina on ihmisiä, joille koronavirustartunta olisi suurin riski.
...ja tämä siis on huuhaata – kuten koko kalabaliikki on: uskomushoitoa, jolla ei hoideta mitään.
Kevään poikkeustilaa ja koronakriisiä ei varmasti kukaan osannut suoranaisesti odottaa,
...vaikka kyseessä onkin nimenomaan suunniteltu plandemia, jolla siirretään valta ja mammona niille, joilla molempia on psykoottiseen mielenlaatuunsa nähden muutenkin aivan liikaa – ja siinä sivussa tapetaan ihmisiä vaikkapa nälkään; tämän vuoden saldo tuolla saralla taitaa olla päälle neljän miljoonan, mikä ylittää mielikuvitusviruksen mielikuvitusvaikutukset moninkertaisesti – kuten ties kuinka monet kuolinsyyt, joita ei kuitenkaan julisteta pandemioiksi™.
vaikka epidemiologit olivat tällaisia skenaarioita mallintaneet.
...eli suunnitelleet. Siksi tämä yleisesti käytetty ilmaus: "plandemia".
Koronavirus, covid-19 -tautiin sairastuneita sekä tautiin altistuneita kuitenkin on jo täällä eikä viruksen oveluus ja arvaamattomuus ole kadonnut mihinkään.
Ninjavirus: se väijyy jossain näkymättömissä heittotähtineen ja nunchakuineen. Se tykkää väijyttää ihmisiä yhä uusin tavoin. Vaikka onkin eloton pätkä rna:ta, ja tällaisia elottomia rna-pätkiä löytyy jokaisen kropasta pilvin pimein.
Olisi sen vuoksi hyvä, että meilläkin harkittaisiin keinoja, joilla yhteiskunnan sulkeutuminen uudelleen voitaisiin estää.
Suljetaan siis suut, jotta muuten ei välttämättä tarvitse ottaa ihmisoikeusrikoksia kevään tapaan käyttöön.

No, toki me tiedämme, että tällä epätieteellisellä jankkaamisella pedataan nimenomaan fasismin jyrkkenemistä; se tulee tapahtumaan niin monta kertaa kuin ihmiset sallivat idiotismin sanella elämäänsä. Meillä on kaikki valta lopettaa tämän pelleilyn jatkuminen.
Vai onko muu maailma väärässä?
Muu maailma? Nimimerkki Päätoimittaja valitsee nyt sen osan, joka on valinnut maskipakon, ja unohtaa sen osan joka ei ole.

Mutta vastatakseni kysymykseen, jota nimimerkki on kysyvinään vaikka ei kysy: enemmistöhän ei koskaan ole ollut väärässä, eihän? Enemmistö on aina oikeassa?

Tässä kohtaahan enemmistöä lienee kuitenkin maskipakoton osa ihmiskuntaa. ...Ja tämä koko sirkus on todella pienen – hyvin harhaisen – vähemmistön sanelemaa irvailua.
Varmasti moni pitäisi mieluummin kasvomaskia sen lisäksi, että huolehtii turvaväleistä ja pesee käsiään, jotta toista aaltoa ja uusia rajoitustoimia ei tarvittaisi.
Ihanko tosi? Moni? Ja "tarvittaisi"? "Tarvittaisi?" Missä kohtaa ihminen biologisesti muuttui niin, että hänen nyt pitää peittää hengitystiet?

Missä kohtaa ihminen muuttui biologisesti niin, että hänen pitää nyt hinkata käsiään jatkuvasti? Miten tämä mutaatio tapahtui, kaikissa ihmisissä, simultaanisesti, yhden kevään aikana – vaikka mikään evidenssi ei tätä houretta tuekaan?
Varovoimilla voitaisiin suojella myös niitä, jotka eivät voi terveyssyistä kasvomaskia käyttää.
Tuossa taitaa olla typo – ehkä freudilainen sellainen, koska voimankäytöstähän tässä on kysymys. "Varovoimilla" suojellaan niitä, jotka eivät voi terveyssyistä kuonokoppaa käyttää"?

Nimenomaan terveyssyistä naamarätin käyttö kannattaa jättää väliin, mutta sehän on nimim. Päätoimittajalle samantekevää. Hän luulee olevansa eliittiä, joten mitäpä proleista.

Ei kommentteja: