2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 28. heinäkuuta 2020

Kaikenlaista voitaisiin, myös Suomessa

Natsiuutisista, päivää:

Suomessakin voitaisiin rokottaa kaikki yli 65-vuotiaat keuhkokuumetta vastaan

Ensin tarvitsis vain todistaa että rokotteista on jotain hyötyä – ja varsinkin enemmän hyötyä kuin haittaa. 

Itse asiassa ihan ensimmäiseksi pitäisi todistaa että niistä ei ole haittaa – mikä se taas on mahdotonta, koska niistä moneen kertaan todistetusti seuraa melkoinen kirjo haittoja: myös ihan suoraa kuolemaa. 

Haitoistahan lääketehtailla (tai myöskään viranomaisilla) ei ole minkäänlaista vastuuta tuottamistaan sairastuttamisista, vammauttamisista tai kuolemista. Mitään vastuuta.

Jos nämä litkut olisivat turvallisia, niistä olisi helppo ottaa vastuu lain koko painolla. Vammantuottamus, tappo... ja kaikesta pimittämisestä päätellen: (massa)murha(nyritys vähintään).

Eli mitäs mediuutisilla olikaan asiaa?

Tanskassa tehtiin viime viikolla poliittinen päätös rokottaa kaikki yli 65-vuotiaat pneumokokin aiheuttamaa keuhkokuumetta vastaan koronaepidemian vuoksi.

Minkä vuoksi? Koronaepidemian™? Sen, joka – huolimatta siitä, että lukuja on kaikin mahdollisin tavoin yritetty paisutella – ei aiheuttanut muuta kuin tyhjiä sairaaloita? Tämän "epidemian" vuoksi Tanskassa on päätetty ottaa kaikki ihmisoikeudet yli 65-vuotiailta: "Ei ruumiillista koskemattomuutta sulle".

Samaan ratkaisuun ovat kallistumassa Mediuutisten haastattelemat rokotetyöryhmään kuuluvat kansanedustajat.

Rokotetyöryhmä? Mites, onko pumppuöljytyöryhmältä kysytty? Rakennustikastyöryhmältä? Tennispallotyöryhmältä? Pamputustyöryhmältä? Vesikidutustyöryhmältä? Fläppitaulutyöryhmältä? Jälkiruokalusikkatyöryhmältä?

Kumma juttu, että rokotetyöryhmän kansanedustajat haluavat rokottaa ihmisiä. Ilmeisesti eivät ole jaksaneet syventyä asiaan, vaan suorilta suostuvat kaikkeen mitä heille ehdotetaan. "Tanskassa tuollaista? Kuulostaa hyvältä!" 

Kumma että yhtä "hoitokeinoa" varten on nimetty ihan erillinen työryhmä. Miten mahtavat yhteydet toimia vaikkapa fysioterapiatyöryhmän kanssa? Tai vitamiinityöryhmän? Tai paastotyöryhmän? 
Ainakin kansanedustaja Mia Laiho tuntuu olevan sitä mieltä, että testaamattomia lääkesekoituksia kannattaa ottaa suoraan käyttöön ja sekoittaa kaikki mahdollinen keskenään – koska se on ilmeisesti hänen mielestään toiminut tosi hyvin tähän saakka.
Eduskunnan rokotetyötyöryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) ottaisi Tanskasta mallia ja ulottaisi pneumokokkirokotukset kaikille 65 vuotta täyttäneille suomalaisille.
Hirmu ylläri, että ÄrKooPeen kansanedustaja löytyy juurikin heti työryhmän johdosta – koska ÄrKooPee jostain syystä aina löytyy hallituksesta vaikka onkin pienimpiä vähemmistöjä koko maassa – ja sattumoisin (ilmeisen puolueettomasti) kallistuu juurikin pakkorokottamisen kannalle arbitraarisella valinnalla. 

Tokikaan tähän tultaessa ei ole (vielä) käytetty sanaa "pakkorokotus" – koska se kuulostaa jotenkin varmaan niin... jotenkin sellaiselta että ei viitsi mainita –, mutta sitähän rokotukset käytännössä ovat olleet koko ajan. 

Kysytäänkö keltään etukäteen, josko hän haluaisi tutustua ensin kaikkeen siihen tieteeseen joka rokotus-nimisestä uskomushoidosta puuttuu? Ei kysytä. Kaivetaan neula, ja sitten kysytään muodollinen lupa, jos sitäkään.
Vaikka rokote ei suojaa COVID-19:n aiheuttamalta keuhkokuumeelta,
eikä keuhkokuumeelta ylipäätään. Se saattaa toki aiheuttaa keuhkokuumeen (ja kaikenlaista muuta komplikaatiota)
se vähentäisi terveydenhuollon kuormitusta ja voisi edistää koronavirukseen sairastuneen toipumista.
Huomataan taas konditionaali. Vähentäisi. Voisi edistää ninjaviruksen aiheuttaman mielikuvitustaudin kovasti flunssalta näyttävistä oireista toipumista. 

Tai sitten ei. Saattaisi pahentaa oireita; jostain kumman syystä tämä halutaan jättää sanomatta. Jostain kumman syystä räikeän ilmiselvistä ongelmista ei haluta keskustella.
– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Suomen tulisi laajentaa kansallista rokotusohjelmaa pneumokokkirokotuksilla myös yli 65-vuotialle, Tanskan mallin mukaan. THL on arvioinut että se maksaisi noin neljä miljoonaan euroa vuodessa,
Terrorin ja Hysterian Laitos on laskenut euroja – joten koskaan testaamattomaan hypoteesiin perustuva koskaan testaamaton rokote pitäisi ulottaa ikäsegregaatiolla heihin, joilla alkaa olla vastustukyky muutenkin koetuksella (kiitos puoskarien, enimmäkseen).
mutta uskon että rokotuksilla saatava hyöty ja säästö sekä turhalta kärsimykseltä että erikoissairaanhoidon kustannuksilta maksanee itsensä takaisin, Rehn-Kivi toteaa.
Rehn-Kivi uskoo. Hänellä on vahva usko sydämessänsä. Hän ei tiedä, mutta haluaa uskoa. Näin se fasismi etenee.
Samaa mieltä on Kokoomuksen kansanedustaja, lääkäri Mia Laiho.
– Olen sitä mieltä, että se kannattaisi ottaa rokotusohjelmaan sekä yli 65-vuotiailla että muilla riskiryhmillä.
Jahans: Laiho haluaa ulottaa tämän piikittelyn vielä muihinkin ryhmiin. Mitähän arbitraarisia ryhmäjakoja hänellä mahtaa olla mielessä?
Paras ajankohta olisi tietenkin ollut antaa se samassa yhteydessä influenssarokotteen kanssa, jolloin rokotuskattavuuttakin voisi saada nostettua ikäihmisten keskuudessa.
Ja tämä "rokotekattavuus" tarkoittaa mitä? Testaamattomien lääkkeiden mahdollisimman laajaa jakelua – ja niiden aiheuttamista ongelmista vaikenemista, ainakin näihin saakka. Rokotukset ovat jo kaikin tavoin pakkomyyntiä: ne ostetaan verorahoilla, eivätkä "asiakkaat" yhtään tiedä mitä ostavat. 

Edes myyjät eivät tiedä mitä myyvät! Yksikään lääkäri ei osaa kertoa mitä piikistä lopulta löytyy. Se nimittäin on liikesalaisuus. ...mutta varsin metkoja yhdisteitä sieltä on riippumattomissa tutkimuksissa löytynyt.
Laihon mukaan pneumokokkirokotteen avulla voidaan vähentää 75 prosenttia vakavia tautimuotoja.
Väite perustuu mihin? Bakteriologiaan? ...jossa siinäkään ei ole todennettu, että edes bakteerit aiheuttaisivat sairauksia. Ja nämä ovat sentään paljon kookkaampia kuin "virukset" (eli siis eksosomit).
– Vakaviin taudinmuotoihin liittyy selvä kuolleisuuden kasvu, tehohoitojaksoja ja lievemmätkin aiheuttavat sairaalajaksoja.
Ettäkö vakavat sairaudet lisäävät kuolleisuuden todennäköisyyttä enemmän kuin lievät, mutta että lievätkin... eivät muuten aiheuta sairaalajaksoja; osastolle ottaminen on aina lääkärin päätös, ja perustuu siis mielipiteeseen. Melkoisen moni on kuollut kotiinsa kun sairaalasta on passitettu kotiin. Mutta mielipidetiedettähän tämä tosiaan onkin. Ja siis mielivaltaa.
Pneumokokkirokote ei ehkäise koronaviruksen aiheuttamaa keuhkokuumetta, mutta rokotteella pystytään ehkäisemään pneumokokin aiheuttamat keuhkokuumeet, jotka kuormittavat terveydenhuoltoa, ja ovat potentiaalisesti vaarallisia sairastuneelle ja toipuminen niistä myös vie aikaa.
Huomaatteko miten paljon tässä jutussa on toistoa? Aivan älyttömästi. Toistaiseksi on saatu kakaistua se, että parin kansanetuilijan mielestä pakkorokottaminen on jees, ja että jollain jippoilulla se tulee halvemmaksi kuin yksikään vaihtoehdoista, joita ei haluta kokeilla yhtäkään, koska halutaan rokotella ihmisiä. Ja siksi väliotsikossa vielä kerran:
Paras ajankohta olisi tietenkin ollut antaa se samassa yhteydessä influenssarokotteen kanssa.
Toki. Koska kokeellinen "hoito" on aina paras vaihtoehto kaikkeen.
Laiho arvioi, että epidemia-aikana laajat rokotuskampanjat ovat haasteellisia toteuttaa, mutta jatkossa maksuttoman rokotuksen mukaanotto riskiryhmille ja yli 65-vuotiaille olisi perusteltua.
Haastellisia ovat, arvioi Mia. Mian mielestä verorahoilla kustannettu turha/haitallinen piikittäminen on "ilmaista".
– Jos siitä tehtäisiin valtakunnallinen päätös, ja sen rahoittamiseen löytyy valtion kirstusta rahat,
Totta kai löytyy! Valtion kirstu on pohjaton! Koska ne eivät ole sinun rahojasi, Mia. Ne on revitty alamaisilta moninkertaisella verotuksella, jota harrastetaan ihan vaan tavan vuoksi – jotta voidaan omien palkankorotusten jälkeen miettiä mihin loput hassattaisiin.
En pysty arvioimaan suoralta kädeltä rokotteen aiheuttamia kustannuksia, mutta sen voin kyllä todeta, että yhden sairastuneen sairaalahoidon kustannuksilla saadaan jo aika monta annosta rokotetta, eli uskon
Kiva että uskot, Mia. Vaikka et pystykään arvioimaan muuta kuin että ikiliikkuja toimii sitä paremmin mitä enemmän rokotetaan: aiheutetaan sairaalahoitoja rokotuksilla, ja sitten paikataan menoja lisärokotuksilla. Tämähän maksaa itse itsensä (koska verorahat ovat "ilmaisia")!
Kansanedustaja, sairaanhoitaja Paula Werning (SDP) pitää niin ikään ajatusta hyvänä, mutta muistuttaa, että rokottamisen pitää perustua vapaaehtoisuuteen.
Oho. Mikäs vastarannan kiiski tämä nyt on? Vapaaehtoisuuteen? Mutta eivätkös kaikki kuole jos yksikin ihminen päättää itse omista asioistaan? Vaikka rokotteet suojaavat taudilta, ne eivät kuitenkaan suojaa siltä jos yksikin ihminen kantaa virusta, jolta on suojauduttu niillä rokotteilla.

Voiko tämän yksinkertaisemmin sanoa: rokote suojaa virukselta, paitsi jos sen viruksen saa jostain, jolloin rokote lakkaakin toimimasta, vaikka onkin olemassa juuri sitä varten että ei lakkaa suojaamasta, vaan nimenomaan suojaa. 

Eli vapaaehtoisuus ei missään nimessä toimi! Vaikka rokotekaan ei toimi, se ei ole syy olla ottamatta sitä turhaa rokotetta, josta hyvin todennäköisesti on haittaa ja paljon (mutta eräät rikastuu kivasti).
– Tuskin kaikkia saadaan katettua kuitenkaan. Miten kaikki yli 65-vuotiaat huolehtisivat rokotuksen ottamisesta itse?
Ihme pessimisti tämä Werningin Paula. Kyllä saadaan: väkisin vaan pakotetaan kaikki ja kaikkien tutut – ja varsinkin ne, joista ei olla ihan varmoja että onko jo ehditty pakottaa. Saattavat olla oireettomia kantajia, joille on se virus (tai joku muu virus, kuka näistä tietää) annettu rokotuksessa. Joten pitää rokottaa lisää.

Kukaan ei huolehdi itse mistään, onko selvä? Kaikkien puolesta huolehditaan kaikki viranomaisten puolesta. Leikkiaika on puoliltapäivin jos ei sada. Jos sataa, onkin nukkuaika, ja sitten nukutaan väkisin vaikka ei nukuttaisi. Välillä otetaan lääkettä. Ei hortoilla käytävillä iltauutisten jälkeen. Ja pestään käsiä joka välissä.
Aikuisille sopivaa rokotetta Suomessa myy kaksi lääkeyhtiötä, MSD ja Pfizer.
Jeah. Haluaako toimittaja kertoa mitä tuhoja näiden firmojen tuotteilla on tehty? Steriloinnit? Vammauttamiset? Sairastuttamiset? Kuolemat?

Eikö? Toimittaja ei haluan juuri näistä asioista kertoa. Lahnajärven Anne vaikenee kohtuullisen olennaisista asioista, kuten tapana on.
– Muiden Pohjoismaiden suunnitelmista en tiedä, mutta arvaan että jos sekä Suomi että Tanska ottavat pneumokokkirokotteet ohjelmaansa, muut seuraavat perässä, Rehn-Kivi uskoo.
Laumahenki, se se jytää.
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2020.
Toisto. Toisto on tehokas tapa saada ihmiset kuvittelemaan, että se mistä jankataan jatkuvasti, on millään lailla relevanttia minkään asian suhteen. Julkaistaan sama juttu muutaman kuukauden välein, ja lukijalle tulee sellainen olo, että juu, olenkin lukenut tästä joskus jotain. Ja koska se lukee Mediuutisissa, sen täytyy olla totta.

Ei kommentteja: