2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 27. helmikuuta 2020

Valeuutisointi tällä viikolla

...voi näemmä paksusti. Sivusilmällä olen ollut huomaavinani, että jotain fasismikohua on taas vaihteeksi väännetty (kuin vitsaa) yhdestä sanasta, jonka on sanonut väärän puolueen jäsen. Kuhilaanomaisesti on kietouduttu tämän vitsakimppu-kohu-uutisen ympärille yksiäänisenä rintamana, joka onkin jo pitkään ollut valmis vihtomaan kaikki ei-kommunistit lauteilta avantoon. Fascinoivaa tämä hurmaisa punaisten viivojen karmiininen korjauskynäily.
Jotenkin olen myös ollut havaitsevinani, että kyseisen väärän puolueen nykyinenkin puheenjohtaja on kovasti myymässä periaatteitaan, kuten edellinenkin teki. Ensin jotain ilmastohumpuukin myötäilyä, ja nyttemmin internatsismin. En todellakaan ole syventynyt kun en näe aatteiden henkilöintiä koskaan relevanttina, mutta niin... Valta tunnetusti korruptoi kenet hyvänsä, varsinkin horisontissa kutsuvasti kimmeltävä hallitusvalta.
---
Ja tokihan viikosta toiseen jaksetaan myös resitoida katteetonta fantasiaa omaa hallitustaan kauhuissaan pakenevista sadoistatuhansista syyrialaisista – jotka tekevät niin al-Qaidan hallussa väkisin pidettävässä Idlibissä. Sitä ei kerrota, että laittomasti maahan tunkeutuneet Turkki ja USSA nimenomaan paijaavat terroristeja tuolla alueella. Sitäkään ei jakseta mainita, miten laiton "valtio" Israel myöskin yhtä laittomasti lähes päivittäin hyökkäilee rajojen yli (kun ilmeisesti pelkkä palestiinalaisten eksterminointi ei riitä). Mitäpä tuosta, koska holokausti.

Josta pääsemmekin varsinaiseen larppaukseen, jonka nimi on koronavirus (joka Kiinan jälkeen kummasti loikkasi Iraniin ja sieltä Italiaan [jotka olivat juuri virallistaneet lähentymisen toisiinsa] – ja sitten Espanjaan, jonka vallankahvaa hivelevät EU-vastaiset katalaanit).

Kuka tietää mikä firma on Pirbright? Se sattuu olemaan viaton biolääkefirma, joka omistaa koronaviruksen patentin.

Juu, tutkivat kovasti eläinsairauksia siellä labroissansa, ja omistavat siis patentin tälle ihmevirukselle, joka mystisesti loikkii eläinlajista toiseen – ja ihminenhän on eläin. Mutta mikä yhdistää Pirbrightia ja holokaustia – muu kuin fantisoitu liiottelu ja paniikin lietsominen? Keskitysleirit.

Nimittäin Pirbrightin alkutaipaleella, buurisotien aikaan, kehitettiin tosiaan innovaatio joka tunnetaan keskitysleirien nimellä (vähän kuin se Aalla alkava mesta, jota Neuvostoliitto käytti keskitysleirinä jyrättyään itäisen Euroopan tuonne saakka – samalla tavalla kuin läntisemmät vallat olivat jyränneet läntisen Euroopan). Ja mitä Pirbright, tuo koronaviruksen omistaja, teki brittien keskitysleireillä buurisotien aikana? Kidutti lapsia, tieteen nimissä toki.

Viimeisin lause saattaa hiukan särähtää silmään. Siis ettäkö mitä että? Eihän kukaan muu kuin -30-luvun heterovalkoinen saksalainen kykene moiseen julmuuteen? Ja miten ihmeessä tuollainen firma voisi tänä päivänä olla toiminnassa muka? Eihän se nyt mikään Bayer kuitenkaan ole. Tai Boss. Tai BMW. Tai Volkswagen.

No, kuningattaren magnaatillapa tietenkin. Siellä on kätevästi Pirbrightin kylässä semmoinen armeijan treenikeskus kivenheiton päässä, ja sattumoisin tuon amerikkalaisen patentin – jollaiset on olemassa vain ja ainoastaan rahanteko-monopolisointia varten – on tokikin myöntänyt toinen brittiläinen firma, joka se vasta kuningattaren sinetillä mahtaileekin: Qinetiq, joka on siis tuollainen sodankäyntiin erikoistunut pulju.

Ettäkö muka että joku engelsmannien sodankäyntifirma myöntelee lääkepatentteja ameriikan patenttitoimistossa? Niin. Ehkä tulee yllätyksenä, että patenttitoimistokin on firma? Mikäpä ei ameriikoissa olisi, kun koko maakin on sitä.

Ai mutta hektinen: tämähän kuulostaa ihan semmoiselta __________teorialta. Ei se sitten voi pitää paikkansa. Varsinkin kun tuota Pirbrightia sponssaa erittäin avokätisesti Bill & Melinda Gatesin säätiö [säätiöthän on siitä käteviä, että niiden ei tarvitse maksaa veroa, eikä kertoa toiminnastaan muutenkaan mitään] – jonka kautta Keitsin Pilli on kovasti sponssannut myös rokotuksia hyvänä keinona harventaa väestöä.

Mitä että? Tulinko oikolukeneeksi tuon edellisen kappaleen viimeisen lauseen? Siinähän lukee, että "rokotuksia hyvänä keinona harventaa väestöä". Eihän se Keitsin Pill nyt tuollaista ole voinut sanoa? Eihän ole? Eihän?

Ei kommentteja: