2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 28. helmikuuta 2020

"Lainausmerkeissä"

Tekniikan maailma ei vaan millään malta pitäytyä siinä autoilla ajelussa:

"Apinoiden joukkokuolemat ennakoivat keltakuumeen leviämistä entistä laajemmin ihmisiin"

Kun otsikko on lainausmerkeissä, sen jokaisen sanan kohdalla voisi heilutella molempien käsien etu- ja keskisormea naamansa vierellä: 
"Apinoiden" 
"joukko""kuolemat"
"ennakoivat" 
"keltakuumeen" 
"leviämistä" 
"entistä" "laajemmin" 
"ihmisiin".
Ilmeisesti jutun siteeraama "näkijä" Jussi "Are You Sure You Are" Sane TeeHooÄllästä, – jonka kuvaaja on bongannut tuijottelemassa tyhjyyteen kaakeliseinän viereltä –, on heittänyt otsikosta löytyvän villin veikkauksen. Vaikea sanoa, kun vastaan tulee maksumuuri, vaikka otsikko Amppareista löytyykin.
Tämän verran johdantoa löytyy ennen rahanruinausta:
Koronavirus on influenssavirusta harvinaisempi mahdollisen pandemian aiheuttaja. Globaalien epidemioiden torjunta vaatii yhä tiiviimpää kansainvälistä yhteistyötä.
Jaahas. Tässä kohtaa kannattaisi ehkä muistaa, että kaikki viimevuosien epidemiat on ensinnäkin kehitetty labroissa: zika, sars, mers, ebola, aids, lintuflunssa, sikakuume – ja viimeisimpänä siis korona... Mitä näitä kaikkia onkaan... Ja sitten ne on jotenkin "ilmaantuneet" ihmisten keskuuteen. 

Ne muistuttavat ihan tavallista flunssaa (koska ne on sitä, paitsi että varta vasten valmistettuja ja patentoituja) – mikä on kätevää, koska mikä hyvänsä olotila voidaan luokitella trendipandemiaksi – ja ennen kaikkea ihmisen laumaimmuniteetti on kukistanut ne kaikki. Ihan ilman rokotuksia – ja jokainenhan tietää vaikkapa, miten Bayer tuli myyneeksi hiv:llä ryyditettyä hemofiliahoitoa, minkä ilmitulon jälkeen painotti "toimivansa aina hirmu vastuullisesti"...

Toki jokainen noista keinotekoisista viruksista on ollut osaltaan aiheuttamassa kuolemia, mutta aina uhreina on olleet ne, joilla on muutenkin ollut jo viikatemies ovella. Meedia keuhkoaa kaikista mahdollisista vinkkeleistä paniikinlietsontaa, joka on täysin karannut perspektiivistä – koska pandemiat on aina politiikkaa, ja politiikka on jo lähtökohtaisesti vastuutonta psykopatiaa.

Käytänkö taas turhan suoraa puhetta? Sori. Enhän tokikaan halua loukata kenenkään fiiliksiä; parempi on olla hiljaa ja antaa kaiken jatkua yhtä valheellisena kuin aina. Ei tarvii rasittaa pollaa siinä sitten.

Ei kommentteja: