2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 21. helmikuuta 2020

Event 201 – ja muita tapahtumalarppauksia

Wuhan – josta kumma kyllä meedia ei enää jaksa puhua – on siitä mielenkiintoinen paikka, että vuonna 1911 juuri tuolta alkoi vallankumous, jossa keisarivalta keikautettiin "tasavallaksi". Kymmenen vuoden sisään keikautettin myös Itävalta-Unkari, Saksa sekä Venäjä – kaikki keisarikuntia – sekä Ottomaanien sulttaani. Ainoa jäljellejäänyt keisarikunta, Japani, hyökkäsi joutessaan Kiinaan.

Voisiko olla, että kaikki nämä tapahtumat masinoitiin joltain suunnalta synkronoidusti? Miksi Britannia – ja muutama muu kuningaskunta Euroopassa – jäi jäljelle?

Mikä on Event 201? "Hypoteettinen harjoitus", jonka YK aloitti kuusi viikkoa ennen koronavirus"pandemian" puhkeamista. Tämän hypoteettisen harjoituksen agenda meni näin: "Mitä jos – sanotaan nyt vaikkapa – Kiinan Wuhanissa puhkeaisi koronavirusepidemia?"

Päivää ennen tätä "epidemiaa" Yhdysvaltojen joukkoja oli jalkautettu – Kiinan luvalla – Wuhaniin, ja yhtäkkiä meedian esittämä todellisuus alkoi vastata harjoitusta. Kuinka monta kertaa näin on päässyt käymään? Lietsotaan paniikkia, ja samaan aikaan on menossa identtinen harjoitus, jossa keskitytään lähinnä joukkojenhallintaan?

Kiina on onnistuneesti suljettu melko lailla täysin. Maan talous on samantein kuralla, kuin myös maailman talous, joka on täysin riippuvainen Kiinasta. Puolet Kiinan kansasta on karanteenissa. Valtio kivasti rakensi pikavauhtia uusia "sairaaloita", jotka ovat parakkikyliä, joiden ikkunoissa on kalterit – keskitysleirejä siis.

Netti tulvii siviilien pidätyksiä, joissa väkeä viedään pakolla "hoitoon". Joissain videoissa poliisit (ja paniikissa järkensä menettäneet siviilit) pieksävät niitä, jotka eivät käytä kasvomaskia – vaikka ei-niin-kauan-sitten hallitus nimenomaan kielsi kasvomaskien käytön (eri yhteydessä toki, silloin kyse oli naamioitumisesta ja anonymiteetistä). Joissain klipeissä nähdään, miten virkavalta "suojelee" alamaisiaan telkeämällä kaikki koteihinsa.

Ja jostain ihmeen syystä USSA löytää edelleen syitä syyttää nimenomaan Irania koronaviruksesta(kin) – joka siis on flunssa. Ja lehdistö juoksee "demokraattien" järkkäämien esivaalien perässä, vaikka jo heti ensimmäisellä kierroksella kävi ilmeiseksi, että noillakaan vaaleilla ei ole kerrassaan mitään merkitystä. Jos yhden ehdokkaan strategistin vaimo omistaa äänestyssoftan, olisi viimeistään aika miettiä, josko näillä vaalipelleilyillä pyrittäisiin aina antamaan vain illuusio vaikuttamisen mahdollisuudesta?

Siis aina, ja kaikissa vaaleissa. Kuten ehkä joku pani merkille, Saksassa valtakunnankansleri vastikään mitätöi vaalit, ja Israelissahan ei pääministeriä ole saatu kammettua pallilta alas kolmillakaan vaaleilla. Venezuelassa Viiskulma käyttäytyy kuin heidän asettamansa valepresidentti olisi vallassa, vaikkei todellakaan ole.

Ai niin, ja ne heinäsirkat. Jos joku sattuu muistamaan, ihmisiä on pitkään taivuteltu syömään hyönteisiä, koska ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos™. Afrikassa ja Pakistanissa oli ilma sakeana proteiinia, mutta riemuittiinko safkan moninkertaistumisesta? En muista näin käyneen. Käyttäydyttiin ikään kuin tämä olisi ainutlaatuinen tapaus, jossa äitimaajumala rankaisee meitä synneistämme – huolimatta siitä, että vastaavia tapauksia löytyy ihan sadan vuoden sisältä useampia – mikä viittaa jälleen kerran syklisyyteen, kuten kaikki muukin.

Mutta Suomessa ei ole lunta!? Tätähän ei ole koskaan tapahtunut?! Paitsi että on, mutta ihmismuistihan tuppaa olemaan melko lailla lyhyt. Eikä polaaripyörteen solmukohtaa juuri tämän niemen päällä vissiin muisteta nostaa esiin – eikä sitä, että noiden suihkuvirtausten reitit muuttuvat magneettikentän heikentyessä. Koska tiedehän on ihan vain politiikkaa – jolla pyritään vain ja ainoastaan joukkojen paimentamiseen.

Ei kommentteja: