2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 6. tammikuuta 2020

Kärpästen juhlat

Kuva on sen verran vanha, että Syyria ei vielä ole mukana. Venzuelakin taitaa puuttua, ja Honduras, ja Sudankin vissin. Sekä Tunisia. Ja mitä näitä nyt onkaan... Filippiinit? Pohjois-Korea. En näe tässä kirjoitustilassa tihrustaa. Onko Pakistan ja Uzbekistan mukana? Ukraina? Egypti? Somaliassa tilanne on taas eskaloitumassa, ja Keniakin näyttää olevan jo tähtäimessä – kuten myös Meksiko. Chile? Missä tahansa, missä on rauhattomuuksia, mukana on myös vähintäänkin KeskusÄlytysToimisto. Hong Kongissa on varmasti värvättyjä provokaattoreita ja tarkka-ampujia...
Kuvio menee koko ajan rikollisemmaksi: the Don pyysi Mahdin järkkäämään iranilaisen välittäjän Jemenin rauhanneuvotteluihin. Soleimani oli siis menossa, paitsi USSAn laittomasti murhaamien irakilaisten hautajaisiin, myös rauhanneuvotteluihin – mikä osoittautui ansaksi.

Ja mitä Suomen tarkkaavainen lehdistö vatvoo? Sitä, miten "Iranin on nyt pakko tehdä kostoisku, koska olisi noloa olla tekemättä kostoiskua". Ja sitä, miten ydinjotainjotain.

Jokaisella valtiolla on oikeus jalostaa 5% uraania energiantuotantoon. Ydinpommin valmistaminen vaatii 90% uraania. Mutta hirmuisella uhmalla uhkaa Iran lehdistön mukaan irtautua siitä jostain sopimuksesta, josta USSA irtautui – eli käytännössä teki sopimuspetoksen – tekosyyllä aikaa sitten. 

Lisäksi ollaan hirmu huolissaan "raketti-iskusta", joka olisi idioottimaisinta mitä Irak/Iran voisi tehdä. Kuten Israelissa, joku jatkuvasti ampuilee (joko oikeasti tai sitten ei – mitään todisteita ei koskaan tarjota mistään) raketteja jotka eivät osu mihinkään – samoja raketteja joita on käytössä ISIS-joukoilla ja Israelilla, ja kaikilla muillakin osapuolilla. Ja lopputuloksena on aina ylimitoitettu pommitus keskelle siviiliväestöä.

Huomiotta on jäänyt myös se, että pari tuntia ennen Soleimanin murhaamista, joku ampui näitä samoja iranilaisiksi väitettyjä raketteja irakilaisia iranilaisten liittolaisiksi väitettyjä joukkoja päin, ja USSA vastikään tappoi myöskin lääkintäjoukkoja. Ja se "ensimmäinen" raketti-isku, jonka väitettiin olleen iranilaismielisten irakilaisten ampumia, joissa kuoli yksi tuntematon "amerikkalainen" [vuoden ajan amerikkalaista passia käytellyt irakilainen] – mikä tapahtui tai sitten ei... Raketti-iskuja on väitetysti ollut monia, mutta yhdestäkään ei ole mitään todistetta – edes siitä että jotain oikeasti tapahtui.

Trumppesteri on yhä yltyen twitteröinyt uhkauksia siitä, miten hän aikoo suorittaa lisää ylimitoitettuja sotarikoksia, mutta meedia on kauhuissaan siitä, mitä Iran meinaa tehdä. Pompeo valehtelee joka ainoassa puheenvuorossaan ja jauhaa siitä, miten USSA kaikin voimin puolustaa Irakin suvereniteettia – samalla kun pommittaa irakilaisia, joita syyttää iranilaisiksi.

Miten ihmeessä toimittajisto pitää nuppinsa kasassa julkaistessaan aivan uskomatonta paskaa ilmiselvistä sotarikoksista? Vaikea ymmärtää.

Ei kommentteja: