2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 4. tammikuuta 2020

Cheerleaders of impending genocide

Wau. Iltalehdessä hurrataan avoimesti Washington DC:n hävitys-/murhapolitiikalle:

Analyysi: Yhdysvallat teki nyt iranilaiskomentajalle sen, mitä Obaman olisi pitänyt tehdä al-Assadille – Trump yrittää välttää Jimmy Carterin kohtalon

Tämän "analyysin" on näemmä kynäillyt Lauri Nurmi; kuka hän sitten lieneekään. Lauri Nurmi tykkää siitä, että Soleiman, joka oli matkalla hautaamaan kolme irakilaista, jotka Washington DC oli tappanut aiemmin, tapettiin – ja samalla 12 muuta menetti henkensä, ja 18 vammautui. 

Lauria harmittaa se, että sankarinsa OsamaObama ei samalla raukkamaisella tavalla hoitanut päiviltä Syyrian presidenttiä, josta WashDC on jatkuvalla valehtelulla yrittänyt maalata karikatyyria verenhimoisesta diktaattorista, kuten kaikkien hyökkäämiensä valtioiden johtajista – ja tähän propagandaan Nurmikin riemulla itsensä pudottaa:
Elokuussa 2013 al-Assad iski myrkkykaasulla Damaskoksen esikaupunkialueelle. 
Ei iskenyt. Koko lavastettu huijaus on moneen kertaan todettu lavastetuksi huijaukseksi, ja siitä huolimatta nämä laurinurmet jauhavat tästä epätapahtumasta kuin se olisi oikeasti tapahtunut. Kaasuisku oli yhtä todellinen kuin Tonkininlahti, keskoskaappimurhat, ja Mainilan laukaukset.

Late lähtee "analyysissaan" haahuilemaan menneisyyteen – jonka luonnollisestikin kertoo juuri niin valheellisesti kuin Washington DC megafoniensa haluaa kertovan.
Šaahi vastusti kommunismia. Iranissa työskenteli 1960- ja 1970-luvuilla satojatuhansia amerikkalaisia. Kaupungeissa ylemmän keskiluokan ja yläluokan elämäntavat maallistuivat.
Pahlavi oli ensimmäinen – ja toistaiseksi ainoa – Iranin johtaja, joka tunnusti Israelin valtion.
Kun islamilainen vallankumous huuhtoi kuningasvallan historiaan vuonna 1979, Iranista ei tullut demokratiaa vaan shiialaisen papiston johtama diktatuuri.
Šaahi oli WashDC:n asettama diktaattori. Samainen tyyppi odottelee Yhdysvalloissa paluuta valtapallille – mitä Laurikin tässä on valmistelemassa. Lauri on cheerleader.


Laurin kaipailemasta demokratiasta näytteen tarjoilee samaan aikaan Bolivia. Maassa järjestetään pressanvaalit, joihin edellistä – demokraattisesti valittua – presidenttiä ei päästetä osallistumaan. Demokratiaa?

Sattumoisin WashDC:n asettama väliaikainen hallitus välittömästi yksityisti kaikki luonnonvarat, ja palautti siis oligarkian valtaan – mikä tarkoittaa sitä, että kansa maksaa kaikesta, ja rahat virtaavat ulkomaille.

En nyt heti saa ongittua oliko juuri nimenomaan Boliviassa (ennen Moralesia) vai jossain naapurivaltiossa, missä yksityistettiin vesi, minkä jälkeen puolet ihmisten rahoista meni pelkästään veden hankkimiseen – mikä lopulta johti vallankumoukseen.

Nämä laurinurmet ovat joko idiootteja tai valehtevat tarkoituksella. Heidän "analyyseistaan" Freud päättelisi: anaalinen luonteenlaatu; haluaa esitellä pottaan tekemiään kikkareita kallisarvoisina aarteina.

Meedialta on jotenkin jäänyt pimentoon sekin, miten Australian hallituksen (joka siis on yksityistänyt vesivarat) jäsenet kieltäytyvät kertomasta missä määrin omistavat vesiyhtiöitä – jotka ne taas ovat kuivattaneet joet. Tai se, miten nimenomaan tuolla on koitettu "ehkäistä ilmastonmuutosta™" kylvämällä taivaalle alumiininstrontiumpartikkeleita – jotka sattumoisin on herkästi syttyvää matskua, joiden takia palot leviävät fysiikan lakeja kumoten.

Myöh. lisäys: ylempään kappaleeseen liittyen satuin törmäämään videoon, jossa joku vermontilainen on mittauttanut sikäläisen lumen pitoisuudet: rikkiä, strontiumia, bariumia ja varsinkin alumiinia. Tuo yhdistelmä tekee lumesta kylmempää, sekä lyhentää puiden juuria.

Sama tilanne on aivan varmasti Kaliforniassa sekä Australiassa, ja tuo yhdistelmä on samaa matskua kuin ilotulitteissa. Tätä tavaraa kylvetään taivaalle "ilmastonmuutoksen™ pysäyttämiseksi", ja lopputulos on metsäpalot, jotka jättävät jyräämänsä tantereen kytemään viikoiksi. Plus että jokainen hengittää noita raskasmetalleja sisäänsä. Hienoa toimintaa! Erittäin vastuullista, eikä yhtään hyödytöntä siihen nähden, että ihmisen vaikutus ilmastoon on promilleluokkaa.

Ei kommentteja: