2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 13. joulukuuta 2019

THL, the pusher

Tällä kertaa valehdellaan vaihteeksi tästä:

Valtaosa syö liikaa kovaa rasvaa – THL ehdottaa kolesteroli­lääkityksen lisäämistä

Sokeriteollisuus aloitti -50-luvulla tappavan harhautuksensa: heidän omat tutkimuksensa kertoivat, miten sokeri aiheuttaa juuri kaiken sen, mistä nykyään "kovia rasvoja" syytetään – joten tutkimukset haudattiin, ja suunnattiin reippaasti ohi maalin jatkossa.

Joten nykyään ihmiset ovat ylipainoisia, ja "terveyden ja hyvinvoinnin" laitoksena esiintyvät rikollisjärjestöt lisäävät vahinkoja työntämällä lääkkeitä, jotka ovat myrkkyjä, jotka tuhoavat elimistöstä sen vähän mikä vielä reseptin kirjoittamiseen saakka toimi.

Ja luonnollisestikin lehdistö toimii uhkailu-/mainosalustana.

Kun ruoista on ryystetty kaikki (elimistölle ja varsinkin aivoille välttämätön) rasva ulos, tilalle truutataan maissisiirappia – jotta pöperöt maistuisivatkin joltain – ja näin ollaan win-win-tilanteessa: ruokateollisuus myy ravinteetonta, mutta lihottavaa höttöä, ja koska nälkä ei lähde millään, ihmiset syövät liiallisten aterioiden lisäksi vielä välipaloja, joissa varsinkaan ei ole mitään sisältöä.

Kun puhti alkaa loppua, saapuvat valkoisine takkeineen ihmerohtokauppiaat – joiden rikolliset etujärjestöt ovat pitäneet huolen siitä, että toimivat hoidot on teilattu ulos markkinoilta – ja myyvät hyväätekeviä myrkkyjään patentoituun ylihintaan, vaivoihin jotka ovat itse keksineet, ja joita ei siten voida mitenkään parantaa. Mutta kauppa käy, ja kaiken kukkuraksi kaikesta voidaan syyttää asiakasta itseään, vaikka tämä koko elämänsä on noudattanut kauppamiesten ohjeita pilkulleen.

Kaikki on aina sun syytä™. Vielä eivät ole onnistuneet ultimaattisessa bisnesmallissa, jossa pakkohoidetaan ihan jokainen – kaiken varalta, sun omax parhaax™ – mutta siihen suuntaan toki aina pyritään. Pakolliset rokotuksethan ovat jo – haitallisuudestaan sekä hyödyttömyydestään huolimatta – jossain määrin todellisuutta. 

"Terveys ja hyvinvointi" on siitä loistava bisnesmalli, että tieteen kehittyessä ihmisiä voidaan pitää kuoleman porteilla yhä pidempään, yhä kustannustehokkaammin. Kun asiakas ei kykene ajattelemaan eikä jaksa tehdä mitään, voidaan hoitopäätökset tehdä hänen puolestaan hoidon toimivuudesta piittaamatta. 

Onneksi vielä valtio pakkoverottaa moninkertaisesti ihan kaikkea, joten kupattuja varoja voidaan subventoida ihan mihin tahansa altruistiselta kuulostavaan sillä aikaa, kun ihmiset käyttävät vähäisen energiansa kaikkeen epäolennaiseen – mitä tarjolla onkin runsaasti. Nerokasta.

Joskus tulee miettineeksi, miten kaikki tämä kieroutunut nerokkuus voisi vähemmällä ahneudella tehdä yhteiskunnista todella loistavia paikkoja elää. Mutta moistahan ei kannata ajatella, koska se jos mikä ajaa kohti masennuslääkkeitä ja lohtusyömistä ja tyhjän viihteen ahmimista. Kerrassaan nerokas bisnesmalli.

Ei kommentteja: