2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 1. lokakuuta 2019

Historian hämy. Nyt.

Mitä jos kyse ei olekaan öljystä? Kukaanhan ei voi enää vakavalla naamalla väittää demokratiasta huolehtimisen olevan pontimena kun jyrätään valtioita maan tasalle – mutta siis: mitä jos kyse ei ole myöskään luonnovarojen rohmuamisesta?

Öljyhän on toki alusta lähtien ollut sumutuksen lähteenä ihan urakalla. En ryhdy nyt perkaamaan tuota, mutta vaikkapa käsite "peak oil" on vain hintojen pumppaukseen käytetty sanapari.

Pannaan heti alkuun disklaimeri: vuorossa on taas infodumppausta, jonka detaljeihin moni kerkeästi kiekaissee: "Citation needed!" En lähde jahtaamaan linkkejä, varsinkin kun en edes enää muista mistä kaiken olen mukaani poiminut.

Mutta siis Iran. Sehän on kauhea diktatuuri, jossa kansaa kyykytetään ja ihmiset kipeästi janoavat länsimaisen sivistyksen kiväärien suuliekkejä valaisemaan synkkää tulevaisuuttaan?

Tai. Ehkä Iran on itse asiassa koko länsi-( ja itä!)maisen sivistyksen kehto, viimeinen ripe siitä, mitä joskus oli, ja joka menestyksellisesti on pyyhitty historiankirjoista Irania lukuunottamatta? (As)Syyriasta ja Irakista ynnä Libanonista ja Palestiinasta, sekä Afganistanista ja Pakistanista, näistä maistahan tehdään päivittäin soramonttuja sen sijaan että katsottaisiin noiden maiden vaikuttavia monumentteja, jotka pelkällä olemassaolollaan kiistävät virallisen historian.

Itse asiassa: kaikkihan muistavat elävästi, miten talebanit, nuo barbaarit, räjäyttivät valtavia buddhapatsaita koska ikonoklasmi kuuluu islamiin. Tai: voisiko olla, että kyseessä ei ollut primitiivireaktio patsaisiin, vaan ihan jostain muualta ohjeistettu tuhotyö? Joku saattaa muistaa ketkä aikanaan aseistivat ja kouluttivat nämä vandaalit.

Muinaisiin patsaisiin tuppaa liittymään yksi ja sama piirre: niiltä on tuhottu kasvot. Samaa on harrastettu myös seinämaalausten suhteen. Miksiköhän? Ei ole naaman ilme miellyttänyt? Vai onko itämaisten hahmojen länsimaiset piirteet olleet turhan silmiinpistäviä?

Seuraava herättää varmasti tuohtumusta ja epäuskoista tuhahtelua, mutta Buddhaa, Jeesusta, Muhammedia, Attilaa ja Tsingis-kaania yhdistää yksi asia: valkoinen iho. Tämähän ei ole mikään ylpeilyn aihe, mutta todella moni kaukomaiden heeroksista/kuninkaallisista – Egyptistä Kiinaan ja siitä meren yli – oli toden totta valkoihoista, sini- eli vihersilmäistä, blondia tai punatukkaista porukkaa.

Tiedän: kukaanhan ei usko moista väitettä, eikä sille hevillä ole kaivettavissa evidenssiä – koska se ei sovi viralliseen narratiiviin. Valkonaamat ovat planeetan proggressiivisin porukka, joka työntää itsensä kaikkialle, ja kokee olevansa pätevin päättämään mitä missäkin pitää kulloinkin tehdä. Katsokaa nyt vaikka jenkkien tunkemista aivan kaikkialle kaikin mahdollisin keinoin.

Kuitenkin, kaiken valkoisen privileegionsa voimin juuri valkoinen mies pyrkii häivyttämään kaikki jäljet menneisyydestään; miksi? Ehkä rodut ja saavutukset eivät mitenkään liity agendaan? Ehkä tarkoitus on vain saada alamaiset tuntemaan olonsa syyllisiksi asioihin joihin ei voi mitenkään vaikuttaa? Avuttomuuden viljely perisynnin edessä toimii varmaan silloin kun väki uhkaa käydä liian omatoimiseksi?

Länsimaiden nykyinen "sivistys" on tehokkaasti pyyhkinyt kartalta sivilisaatiot ainakin Ameriikan mantereilta, mutta myös lähempää:
Olen ennenkin maininnut Tartarian, joka löytyi kartoista vielä rapiat sata vuotta sitten, mutta Venäjän vallankumouksen jälkeen ei. Jostain syystä erityisesti tataarit saivat tuta kollektiivisen psykoosin vaikutukset, eli siis kidutettiin hengiltä.

Mistä muuten tulivat bolshevistien pääjehut, jahka varsinainen vallanvaihto oli tapahtunut? Ameriikoista. Ketkä rakennuttivat Neuvostoliiton rautatiet? Amerikkalaiset.

Jos joku tässä kohtaa luulee, että aion suunnata paheksunnan Ab Yhdysvallat Oy:tä kohti... No, hän on väärässä. Valtioilla ja kansallisuuksilla ei juurikaan ole merkitystä. Vuonna 2001 jenkeillä oli pressana ilmiselvä idiootti, jolle ei päätösvaltaa kukaan täysjärkinen antaisi (ergo: "vapaan maailman" valtiaalla ei ole valtaa kuin leikisti). Briteillä on saksalainen kuningatar, Saksan tärisevä kansleri kasvoi DDR:ssä, missä myöskin Venäjän presidentti loi uransa (molemmat puhuvat sujuvasti toistensa äidinkieltä)... Jokaisen maan pääjehut on käyneet samat opinahjot, joissa vaikuttavat samat... ömm, lukupiirit...

Juuri nyt eletään saippuaoopperapolitiikan prime timeä, jossa väki harhautetaan kyynelehtimään milloin mitäkin keksittyä höpöjuttua – jossa markkinoidaan "someraivoa" ja sen näennäisenä vastaparina "journalismia" (eli päiväkirjailua), joka on nimenomaan someraivoa.

Talousihmisten parista löytyy hyvin pienellä kaivamisella dikotomia: "news for the masses / news for the classes" – ts. jos saat uutisesi medialta, et todnäk tiedä mistään mitään.

Sama pätee kouluun: sen tarkoitus ei ole sivistää, vaan sanella mitä ajatella. Tästä hyvänä esimerkkinä Greta Thunberg, jonka aspergeriksi sanottua pakkomielteisyyttä käytetään häikäilemättä hyväksi täysin virheellisen maailmankuvan levittämiseksi. Koulusta saa kyllä lomaa jos on telkkariin menossa.

Mutta takaisin Iraniin. Kyseinen plänttihän tunnettiin Persiana, kunnes maa vaihtoi nimen viittaamaan arjalaisiin juuriin. Arvatkaa mikä europpalainen valtio tuolloin oli Iranin läheisin yhteistyökumppani.

Missä voittajavaltioiden johtajat kokoontuivat toisen maailmansodan jälkeen skrivaamaan nimmarit? Teheranissa. Miksiköhän juuri tuolla?

Kuten olen joskus aiemmin tullut maininneeksi, öljy-yhtiön BP nimi juontuu sanoista British-Persian Oil. Persialainen yhtiö oli sikäli, että britit pumppasivat itselleen öljyä heidän mailtaan. Myös Shell oli apajilla. Se, että Hollanti ja Britannia tuntuu kulkeneen yhtä jalkaa maailmanvalloituksessa, ei varmaan liity sukulaissuhteisiin, vaikka mailla onkin sukulaiset kuningattarina?

Se, että sekä Hollannilla että Britannialla oli sekä länsi- että itä-Intian kauppakomppania dominoimassa maailman meriä, ja brittiläisen Itä-Intian kauppakomppanian lippu näytti tältä:
ei varmaankaan herätä mitään epäilyksiä sen suhteen, miten itsenäinen USSA lopultakin on? Itä-Intia? Jos menee tosi pitkälle itään, päätyy toki lopulta Karibialle... ja tulee varmaan mieleen, että tohon Panaman kohdalle vois kyllä duunata kanavan tai jotain. Puerto Ricot ja Bahamat ynnä muuthan ovat käytännössä osavaltioita, mutta status pidetään vähän alempana byroottisesti [on varmasti ihan oikea sana tuo].

Tässä muuten ylempää kuvaa hakiessa vastaan tullut tilasto:
...Ei tuosta sen enempää tähän hätään, mutta. Hollantihan on keinotekoisesti mereltä anastettu maa-alue – kuten myös Venetsia – ja aikanaan foinikialaisten Tyyros siirrettiin vanhan kaupungin edustalla sijaitsevalle saarelle. Kaikkia kolmea entiteettiä yhdistää aikanaan ylivoimainen meriherruus. Myöskin englantia puhuville sanat venetian ja phoenician kuulostavat hyvin pitkälti samalta, jälkimmäinen vain snobimmalta.

Erästä rokkirenttujournalistia lainatakseni: sattumaako?

Myöskin: erään lebensraum-apartheid-politiikkaa harrastavan "valtion" (jota YK muuten ei ole valtioksi tunnustanut) uskonto on peräisin Foinikiasta, eli Kaanaan maasta. Joka on yhtä kuin Libanon nykyään.

Kaanaan ylijumala oli El, jonka nimi löytyy vaikkapa nykyäänkin yleisistä etunimistä Mikael ja Gabriel – sekä vaikkapa muinoin mahtavasta metropolista: Babel. Joka se taas on nykyisen Iranin mailla. Eelin vaimosta, Asherasta, ei pipliassa paljon laverrella. Eikä siitä, että kyseinen yksi ainoa jumala oli välillä myöskin Ba'al, jota nykyiset raamattuoppineet kilvan kammoavat. Alkutekstissä kukaan ei tullut keskeyttämään kun Iisakin isä (Aapo) teki itsestään pojattoman tämän oikeamielisen, kaikkia rakastavan hahmon käskystä.

Mihinkäs minä jäin? Tiesittekö mistä jenkkiläisten lakimiesten asianajoluvan lyhenne tulee? BAR: British Accredited Registry. Ja rekisterihän tarkoittaa nimenomaan kruunun (regis) alaisuutta.

Millähän minä takaisin sinne Iraniin taas pääsen? Darios, persian pääjehu, pidätti aikanaan 19 häntä pitkään nöyryytänyttä skyyttien kapinallisjohtajaa, ja tuon possen isoin kiho väitetysti kuoli kyseisen operaation aikana. Kukaan ei nähnyt ruumista sen enempää kuin Osama bin Ladeninkaan raatoa. Jehun nimi oli Gaumata.

Siddharta tarkoittaa kosmista järjestystä, ja Intiaan penetroitunut arjalaisten invaasio tuli skyyttien mailta. Gautama, jossa tavut ovat tuohon kapinallisjohtajaan verrattuna vaihtaneet paikkaa, saattaa joidenkin teorioiden mukaan olla Kiinan suunnalla vääntynyt muotoon Laotse (tai siis tuo muotohan on länsimainen väännös jostain, joka kuulostaa vähän samalta). Skyytit, sarmaatit, persialaiset ja arjalaiset ovat samaa sakkia. Iranilaisia. Joilla oli hyvin kiinteät yhteydet germaaneihin.

Viimeiset sarmaatit asustelevat tiettävästi Ossetiassa, jonne Venäjä hyökkäsi joku vuosi takaperin... jostain syystä. Joku päivänpoliittinen syy sille varmaan mediaa apaattisina nieleville massoille tarjoiltiin, mutta kukaan tuskin enää muistaa mikä se syy oli. Koska syy oli todellisuudessa jokin aivan muu.

Ihmiskunnan muisti on hyvin, hyvin lyhyt, ja hämärä – koska sitä kirjoitetaan koko ajan uusiksi. Itse asiassa sitä pyyhitään näkymättömiin aktiivisesti... jostain syystä. Se on varmaan tosi hyvä syy. "Kuinka te kehtaatte?" kysyy alla poseeraava luontoa rakastava tomera pikkulikkakin, jonka lapsuuden olet varastanut just sä™.

Ei kommentteja: