2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 29. lokakuuta 2019

Bag-Daddy is really really dead, again

Kerkeät vallan vahtikoirat ovat pelmunneet al-Baghdadin (suom. Bagdadilainen) väitetystä kuolemasta, ja kaikesta siihen mitenkään liittyvästä paimenkoiria myöten – ja tokikin unohtaneet, että samainen kaveri on virallisesti kuollut useita kertoja aiemminkin, kuten lukuisat maailman pelottavimmat miehet ennen häntä. Abu-Bakr ei ole edes ensimmäinen al-Baghdadi tuossa moniaalti kuolleiden jonossa.

Tämänkertainen Bag-Daddy onnistui räjäyttämään itsensä, hautaamaan itsensä sortuneeseen luolaan – ja kuten Obama Osama bin Laden (Ladeninpoika), hänenkin jäänteensä viskattiin mereen. Väitetysti.

Joten sitten voidaankin ruveta petaamaan seuraavaa kuolematonta terroristijohtajaa, jonka varjossa voidaan ryövätä öljyä sieltä sun täältä. Vallan vahtikoirat pitävät varmasti edelleen huolen, että epämääräiset tarinat päätyvät lööppeihin sekä pääkirjoituksiin, joissa voidaan spekuloida terroristien vaarallisuudesta samalla kun kaipaillaan isis-lapsia omiin päiväkoteihin.

Samaan aikaan voidaan jauhaa myöskin Kalifornian maastopaloista – kun nyt sattuu olemaan se aika vuodesta – merkkinä just sun aiheuttamasta ilmastonlämpiämisestä™. 

Rohkenen olettaa, että mainitsematta on jäänyt sähköyhtiön osuus. PG&Ehän katkoi asukkaiden sähköjä jo pitkään ennen paloja niihin "varautuakseen" – mutta jättivät siirtolinjaan virran, ja kyseisen piuhan aiheuttama kulotus saatiin myös videolle ikuistettua. Se on kyllä metka toi ilmastonmuutos, jonka polttouhri tässä tapauksessa on tosiaankin ihan ihmisen aiheuttama.

Mitäs muuta? Ilkeän Venäjän vaalivaikuttaminenhan toki pysyy tapetilla, vaikka kyseinen ankka on ammuttu jo moneen kertaa alas. Mutta mikäs Bag-Daddyn tappais?
Rohkenen olettaa myös, että lutuisan Oy Yhdysvallat Ab:n vaalivaikuttamisesta ei puhista sanaakaan, vaikka sitä tapahtuu ympär maailman joka ainoa päivä. Se on kattokaas toi Venäjä, ja niitten vakoilutroolarit joita parkkeerataan sinne tänne. "Jotain radioita siellä oli kajuutta täynnä; mä näin."

Ja varsinkaan meedian vaalivaikuttamisesta ei toki ole mitään sanottavaa, koska kyse on puolueettomasta tiedonvälityksestä.

Ai niin, ja sitten on se tosivaarallinen sähkötupakka, jonka yhteydessä unohdetaan mainita, että oireita on aiheuttanut vääränlaiset litkut, jotka ovat päätyneet kiehuvina keuhkoihin. Tämän suhteen unohdetaan auliisti myös se valtion määräys, jossa vuosi tai pari sitten kiellettiin valmiiden sekoitusten myyminen, jolloin asiakkaiden piti lutrata nesteet itse tuurilla. Nyttemmin tuo pikkufiba on korjattu, mutta ehkä aika monelle jäi päälle se lutraaminen.

Tärkeintähän kuitenkin on lietsoa paniikkia – koska sellaista se puolueeton tiedonvälitys on. Paitsi silloin kun peitellään tapahtuneita asioita, jolloin puolueeton tiedonvälitys on tietystikin sensuuria. Comme ci, comme ça, eiks jeh?

Ei kommentteja: