keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Vaietaan kuorossa

En ole yllättynyt. 

Kun kolmas päivä tätä kuuta julkaistiin tutkimus, jonka mukaan WTC 7 ei todellakaan romahtanut tulipalojen voimalla, tänä tiettynä merkkipäivänä ollaan erityisen hiljaa kaikesta. Hesarissa ei näytä olevan mitään kyseiseen spektaakkeliin liittyvää, ja YLElläkin vain pari pikkujuttua.
"Hiljentymällä muistettiin niitä hetkiä, kun lentokoneet iskeytyivät World Trade Centerin kahteen torniin, molempien tornien luhistumista, hyökkäystä Pentagoniin ja United Airlinesin lennon 93 maahansyöksyä. Shanksvillessä Pennsylvaniassa."
Seiskatalon romautusta ei mainita lainkaan. Jokainen myös noista mainituista tapahtumista (tai siis niiden virallinen narratiivi) rikkoo räikeästi fysiikan lakeja, mutta siitähän ei haluta keskustella. Eikä tokikaan niistä biljoonista, jotka katosivat samaisen tapahtuman aikana parempiin taskuihin. 

Luonnollisestikaan kommentointi ei ole mahdollista. Lähi-Itä on päreinä, minkä seurauksena länsimaiden demografia on tulvahuuhdeltu eksoottisella geeniperimällä – myös ja erityisesti mantereelta, jota ei tunneta nimellä "Lähi-Itä".

Ja kaikki siis perustuu tolkuttoman kokoiseen valheeseen – jonka päälle pinotaan vielä tolkuttomampaa luikuria.

---

Aivan samoin taisi jäädä mainitsematta Turussa kesällä julkaistu tutkimus, joka hyvin selkeästi kertoi, että ihminen ei todellakaan aiheuta mitään ilmastonmuutosta. 

Voisi kuvitella, että kun ihan kotimaisin voimin on oikeasti tutkittu tätä otsikoissa viihtyvää legendaa, asia olisi nostettu tapetille – mutta hirmu yllättäin edelleen jatketaan samaa telluksen kokoista satuilua, joka ei perustu todellisuuteen, vaan poliittiseen agendaan, jolla onkin saatu kivasti pöhinää vaikkapa energiatuotannon piirissä.

---

Infrastruktuuri on siis sotkettu poliittisilla päätöksillä vähän joka taholla – eikä mitenkään vahingossa. Tästä kannattaa olla hiljaa jotteivät ihmiset ala kyseenalaistamaan.... no, mitään.

Vaikkapa sitä, miten YLE teetätti tutkimuksen, jonka mukaan YLE on hirmu yllättävästi luotetuin media... oliko se Euroopassa vai peräti koko maailmassa. Tuossa jutussa harmillisesti unohtivat kommentointimahdollisuuden auki, minkä takia kaiken yleisen hymistelyn sekaan oli ennätetty kirjoitella myös järjen ääntä.

Ai niin, ja onko mainittu kovinkin taajaan siitä, miten Israel on tässä männäpäivinä hyökkäillyt ainakin Irakiin, Syyriaan ja Libanoniin? Ja luonnollisestikin Gazaan, mikä onkin lähes päivittäistä huvia ollut jo viime vuosisadan puolelta. 

Toisilla ne on ihan eri oikeudet kuin toisilla ei. Mutta jos ollaan vaan hiljaa, niin kyllä ne varmaan joskus lopettaa. Ja jos pidetään silmät visusti kiinni eikä ajatella asioita, niin sittenhän vääryyksiä ei ole. Voidaan rauhassa keskittyä kaikkiin sirkushuveihin ynnä myriadeihin kokkiohjelmiin.

Mistä tunnistaa murenevan sivilisaation? Vinkki: ɐʇsnʇǝʇᴉoɾɹᴉʞällʎ ɐʇsǝʞᴉɐʞ ˙ɯɯ.

Ei kommentteja: