2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 23. syyskuuta 2019

Kuumottaa

YLE valehtelee AFPn sanoin (Yrjö Kokkonen kutsuu kyseistä propagandatoimistoa "lähteeksi" [monikossa]) viimeisten viiden vuoden olleen "mittaushistorian kuumimmat". Tämä väite perustuu tahalliseen sumutukseen.
Mittaushistoria, jota ei WMOn mielestä ole olemassa

Yllä vain yksi ruutukaappaus alle liittämästäni videosta, jossa siinäkin tartutaan vain osaan tästä jatkuvasta kusetuksesta, jossa täysin tietoisesti valitaan narratiiviin sopivia aloitusvuosia tilastoille. 

YLEn liputtama journalistinen vastuu on hirtehinen vitsi, jonka hinta maksetaan ihmishengissä.

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Ylä-Anttila on nyt ollut puikoissa rapian vuoden. Jokohan hänelle tohtisi lähettää semmosen tiedustelun puljun toiminnasta, että oletteko YLEllä todella siinä käsityksessä, että ilmaston lämpötilojen mittailu oikeasti alkoi vasta siinä 1960? Jos olette, niin on kyllä korkea aika tarkistaa tuota käsitystä - ja siinä samalla tsekata vertailun vuoksi 30-luvun mittaustuloksia. No joo, sehän on kaikki tapahtunut ennen hänen syntymäänsä, joten ei kai sitä sitten ole olemassakaan.

kasbach kirjoitti...

Surullista on se, että nämä äänekkäät pulpettiin unohtuneet kakarat tuskin koskaan oppivat käyttämään omia aivojaan – mutta kuvittelevat niin tekevänsä, samalla kun resitoivat heille pakkosyötettyjä iltasatuja: "Mä HALUUN pelastaa maailman (koska koiranpennut on sulosii!!!), ja uskon visusti että maailma TARVII pelastamista, ja että se on mahdollista jos vaan kaikki USKOO mitä mä sanon – mutta KAIKKI AINA haluaa vaan myrkyttää KAIKEN!" Hell-vetin väsyttävää...