2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Älä nykyisyyteen takerru; tuijota herkeämättä menneeseen, joka on hirmu tosi

Nyt kun meediat näyttävät olevan täynnä holokaustia – en tiedä miksi – lienee paikallaan vilkaista, mitä Israel duunailee valtaamillaan alueilla.

Kun Hesari katsoo asiakseen kertoa, miten Gestapo kävi tarinoiden mukaan vuonna -42 hakemassa kahdeksan juutalaista Suomesta tuhoamisleireille... Tässä hiukan tuoreempi tapaus, jossa Israelin sotilaat hakevat kymmenvuotiaan palestiinalaisen koulusta – verukkeenaan kivien heittely.
Israelin etnisten puhdistusten jäljiltä vangittuna on rapiat kaksisataa alaikäistä – näistä viitisenkymmentä alle viidentoista. Ja miksikö? Koska sattuvat olemaan väärää rotua.

YK:n ihmisoikeusneuvosto on juuri nostanut Israelin sotarikokset tapetille – mutta tätähän ei Suomen mediassa huomata, koska halutaan rypeä holokaustiharhassa.

Seuraavassa klipissä Israelin sotilas ampuu vaarallisesti paikallaan seisoskelevan palestiinalaisen – kuten heitä on ohjeistettu: ampukaa lapsia, toimittajia ja lääkintähenkilökuntaa siellä avoilmavankilan puolella. Gaza on keskitysleiri, jossa Israel testailee aseistustaan siviileihin.

Mutta siis se holokausti. Se se vasta oli kauhea. Ja kaikin puolin tosi.
Ennen tiedettiin, että Birkenaussa murhattiin 4000000 juutalaista...
...Nykyään tiedetään, että eikäku Birkenaussa murhattiinkin 1500000 juutalaista. Se, että lukua on pudotettu yli puolella, ei yhtään herätä epäilyksiä – vaan tähän lukuun voi ehdottomasti luottaa (vaikka sitäkin on pudotettu sittemmin alle miljoonan)... Huolimatta siitä, että "kaasukammiosta" ei löydy jälkeäkään Zyklon-B:stä – toisin kuin vaatevarastosta, jonne aine on tarkoitettukin.
Aijai, kyllä lehdistö on se, jolta mä haluan kuulla totuuden siitä, miten maailma makaa. Koska lehdistö osoittaa luotettavuutensa joka ainoa päivä.

Disney muuten osti juuri Foxin, joten Trump taitaa vastedes olla ihan kaikkien kanavien ykköskonna...

Ei kommentteja: