2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 11. joulukuuta 2018

Soluttautujat

Ranskankin mielenosoituksista raportoidessa on unohtunut se, että mellakointi ei varsinaisesti kuulu agendaan. Ympäri maan pysäytettiin kaikki liikenne hyvässä yhteisymmärryksessä, mutta siitä meediot eivät muista mainita mitään. Sen sijaan parrasvalot varastavat ne, jotka opportunisteina käyvät kuokkimassa kaikki mahdolliset protestit – vain siitä ilosta, että pääsevät rikkomaan paikkoja, pieksemään ihmisiä ja ryöstämään kauppoja.

Nykyään ei juuri näe protesteja, jotka eivät riistäytyisi käsistä – ja tämä on tarkoituksellista kahdella tasolla. Ensinnäkin jotkut meistä valitettavasti elävät kaaoksesta, ja etsivät kaikki mahdollisuudet päästä riehumaan. Toisekseen on kaiken maailman antifat ja opensocietyt, jotka palkkaavat näitä ensin mainittuja – koska kaaos tietää bisnestä. 

Yhteiskunta, joka toimii luotettavasti ja arvattavasti, ei tuota "lisäarvoa" – ja paatuneimmat rahanperässäjuoksijat etsivät kaikki mahdolliset keinot saattaakseen epäjärjestyksen pysyväksi olotilaksi.

Kuten tiedetään – tai siis tämäkin olisi syytä tietää – ensimmäiset (siis ne yli satavuotiaat) hehkulamput olisivat ihan toimivia tänäkin päivänä, mutta kestävien tuotteiden valmistaminen ei tuo fyffeä. Joten "planned obsolence". Kaikki hajoaa välittömästi takuuajan umpeuduttua. Päivityksiä ei tehdä vanhoille laitteille, vaan ainoastaan uusille – jotka valmistetaan sen verran kitsaasti, että uusimmista päivityksistä ei ole mitään iloa kun rauta ei jaksa niitä pyörittää.

Keksitään uusia teollisuudenaloja, joiden oikeuttamiseksi ajetaan globaali politiikka niin kauas sivuraiteelle kuin ikinä mahdollista. Ensin keksitään otsonikato™ – joka ei ole kummennut yhtään siitä akuutin paniikin ajasta – ja sitten ilmastonlämpeäminen™, jolla kammetaan kaikki mahdollinen vaihtopakon alle. Jotta bisnes rullaisi.

Mutta mielenosoituksista piti puhumani. Kun protesteihin liitetään jokin väri, ollaan Soroksen asialla. Ihmiset kuvittelevat olevansa ihan spontaanisti liikkeellä ja oikean asian puolesta, mutta agendalla on pelkästään yhteiskunnan heikentäminen. Mielenosoituksilla ei muuteta mitään. Niillä rikotaan turvallisuudentunne. Jos halutaan muuttaa jotain, lakataan tekemästä sitä mikä on väärin. 

Jokainen tietää mikä on väärin; laiskuus vain estää toimimasta oikein. Ja siksi meitä koukutetaan lakkaamatta uusiin vemputuksiin – jotta ei ajateltaisi liikoja. Spektaakkeli on toiminut erinäisiä sukupolvia tosi kivasti niiden kehittäjien laariin sataen.

Mutta me olemme laumaeläimiä, ja ajattelu on raskainta kuntoilua – joten kaikki hyvät aikomukset korruptoidaan jo lähtökuopissa, ja sitten vain möllötetään vieressä kun kaikki meneekin päin helvettiä. Se on meillä geeneissä, inerttisiä adrenaliininarkkareita kun ollaan.

Ei kommentteja: