2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Raportoidaan väärin – miten tässä näin kävi?

Bombastiseen tapaansa maksumuurin takana ollaan bombastisesti äimänä: "

»Pohjois-Korea on pettänyt kaikki lupauksensa, mutta silti Donald Trump toivoo jo seuraavaa tapaamista Kim Jong-unin kanssa – Miten tässä näin kävi?»

Koska juttu on tosiaan maksumuurin takana, en tiedä mihin Nuorsuomalaisten Päivälehti tällä kertaa misinformaationsa perustaa – mutta kivastihan siinä taas saadaan sekä Trump että Pohjois-Korea mustamaalattua.

Oletettavasti kauhean Kim-Jongin kauhea petturuus perustuu tyypillisiin nimettömiin CIA-lähteisiin, ja huomiotta luonnollisestikin jätetään se, että Yhdysvallat tavalliseen tapaansa on itse viitannut kintaalla sopimuksiinsa. Kuin myös Syyriassa ja Jemenissä. Ja Afganistanissa sekä Irakissa. Ja Iranin ynnä Venezuelan kohdalla. Sekä Venäjän ja Kiinan. Ukrainan. Tunisian. Lista kattaa itse asiassa suunnilleen kaikki maailman maat.

Molemmat Koreat ovat kovasti koittaneet saada vuosikymmeniä jatkuneen sotatilansa vaihdettua rauhaksi, vaan rauhan airue USSA on luonnollisestikin kynsin hampain vastahangassa, koska sotatila on se, johon pyritään kaikkialla ympär pallon. Mitä tekee Lockheed Martin ja kumppanit jos ei saa aseita myydä?

Jälleen kerran: kenen mielipiteitä Hesari oikein uutisina julkaisee? Päätellen jatkuvaa sodanlietsontaa harrastavasta retoriikasta: Lockheed Martinin & kumppanien. Ymmärrän; maksavat varmaan hyvin kun bisnes kukoistaa.

Ei kommentteja: