2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Lapset, tuo arvokkain raaka-aine

Suuret kuolonvuodet A°I800-luvun loppupuolella tuottivat orjayhteiskunnan, jossa lapsia kyörättiin junalasteittain ilmaiseksi työvoimaksi ympäri pallon. Meikäläisittäin ilmiö tunnettiin nimellä "huutolaiset".
Vastuullisen median aikaisempi levityskanava röökipaussilla.
Yksi asia, joka kannattaisi muistaa, on se, että katovuodet seurasivat auringonpilkkuminimiä – jollainen on meneillään paraikaa, ja nykyinen minimi on jo tuon ajan ohittanut kosmisen säteilyn osalta (vaikka ei ole edes kunnolla alkanut vielä).

Viljasadot ympäri pallon pienenevät vuosi vuodelta – ja Ranskassa mellakoidaan siksi, että joku idiootti korjaa fiktiivistä ilmastonlämpiämistä™ nostamalla polttoaineveroa. Millaiset mellakat seuraavat sitten, kun ruoka on loppu, ja sisätiloissa kärvistellään ilman sähköä paukkupakkasissa?

Palataksemme A°I800-luvulle: rautatiet rakennettiin katovuosien kintereillä yhtä tarkoitusta varten: kuskaamaan orpolapsia orjiksi – kaivoksiin, tehtaisiin, piioiksi, rengeiksi, ja etelämpänä lapsivaimoiksi.

Tämä kuva on ameriikoista, mutta orjakauppahan on globaalia bisnestä
Tänäänkin tendenssiuutisoinnin ansiosta ajankohtaisella Krimillä oli keskiajalla valkoisen orjakaupan keskus, jonne suomalaislapsia laivattiin Dnjepriä pitkin musulmaanien luksustavaroiksi. Suurin osa kaupattiin jo matkan varrella, joten hinnat olivat perillä hulppeita. Nykyäänhän liikenne kulkee päinvastaiseen suuntaan päinvastaisella logiikalla: kustannetaan aikuisia miehiä etelästä pohjoiseen pyörittämään alaikäisten-raiskaus-rinkejä.

Viktoriaanisella ajalla yksinhuoltajuus oli kiellettyä, joten lehtolapset päätyivät yhteiskunnan hoteisiin – ja siis teollisen vallankumouksen polttoaineeksi. Ihmissalakuljetus on avointa toimintaa, josta ei muisteta mainita että siinä on kyse tuottoisimmasta kaupanalasta.

Mielenkiintoinen knoppi, johon törmääminen ei lopultakaan ole yllätys: myös täällä Suomessa oli suurimpana filantrooppina nälänhädän aikaan eräs von Rothschild, joka kustansi kolmanneksen köyhäinavusta – ihan varmaan hyvää hyvyyttään, ilman taka-ajatuksia. 15% kansasta kuoli, ja huutolaisbisnes kukoisti. Tuo Bauerin suvun überhumaani toiminta on laajalti tunnettua – paitsi sen omistamassa lehdistössä, jossa siitä jostain syystä ollaan hiljaa.

Tälläkin hetkellä Yhdysvalloissa lastensuojeluviranomaiset "hukkaavat" tuhansittain siirtolaislapsia johonkin. Nämä hukatut lapset yllättäin löytyvät myöhemmin orjanomaisista oloista – joihin hajamieliset viranomaiset ovat heidät tiskin alta myyneet, mutta unohtaneet näin tehneensä. Tämä on enemmän käytäntö kuin poikkeus.

Voi olla että ylivaltamediassa näitäkään asioita ei kovin usein muisteta mainita. Heillä on omat jatkojännärinsä myytävänä.

Ei kommentteja: