maanantai 10. heinäkuuta 2017

Ja sitten me poltettiin Hampuri

Tässä rakennetaan parempaa huomista.
Ääridemarit ovat virkistysmatkailleet mustin naamiohuveinsa tällä kertaa G20-kokous tekosyynään. Autoja on poltettu ja liikkeistä haettu viihdetekniikkaa omin luvin – koska "mielenosoitus". 

Mitä tämä "mielenosoitus" osoittaa? Sitä, että "meitsi voi duunaa mitä meitsi haluu koska meitsillä on oikeus". Julkilausumat voivat olla mitä tahansa, miten humanitäärisen kuuloista matskua hyvänsä, mutta nämä vasemman käden polkua tallaavat "anarkistit" haluavat vain omistaa/rikkoa sen minkä joku muu jo valmiiksi omisti. Kommunismihan on lähtökohtaisesti ryöstämiseen perustuvaa huliganismia.
Huippukokoukset ovat toki jo sinällään silkkaa teatteria, joissa "valtioiksi" nimetyt rikollisjärjestöt koittavat juntata idiotismia yhä syvemmälle "kansan" nieluun. Hiilineutraalisti, toki – koska vaikka olemmekin hiilipohjainen elämänmuoto, kaikki itsenäinen ajattelu on ei-toivottavaa, ja mielellään kaikki ei-toivottava rangaistavaa. Saksassahan internet on jo vahvasti sensuurin hampaissa, mistä onkin aina hyvä lähteä rakentamaan toimivaa yhteiskuntaa.
Kukaan noilla kisatanhuvilla ei taida enää oikein erottaa mikä on totta ja mikä sepitettä. Kun ääridemarien väkivaltaa henkensä edestä pakenevat vapaan journalismin tekijät pysäytetään vesitykeillä sen sijaan että nuo tykit suunnattaisiin niihin jotka teloivat pari sataa kolleegaa...

Kaiken katalysoijina meediot manifestoivat toisteista "sanomaa" – joka vääristää todellisuuden rajaamalla kuvat sen ohi. Eräskin valtavirtameedio teki ilmiantokommunistisen palveluksen antifalle leimaamalla muutaman samaan kuvaan rajaamansa ihmisen kaikki natseiksi – joita 'anti'fasistinen huligaanijärjestö sitten alkoi seurata kaikkialle, ilmoittaen vainoamiensa ihmisten sijainnin reaaliajassa kaikille, jotka mahdollisesti haluaisivat toimittaa toisin- (eli siis väärin-)ajattelijat sairaalaan tai kenties ruumishuoneelle. 
Maailma on kääntynyt oudoille kierroksille – mutta jos ne kierrokset eivät vielä näy omassa naapurustossa, siihen ei varmaan kannata kiinnittää mitään huomiota? Se ei varmaankaan ole oire jostain huomattavan synkästä kehityksestä, joka kotiovelle vihdoin koputtaessaan tulee polttamaan koko mestan maantasalle?
Kuten tiedämme: "anti" tarkoittaa paitsi liitetyn käsitteen päinvastaistamista, myös valinnaisesti sijaistamista. "Antifasistit" eivät psykooseissaan ole varmaankaan tajunneet ottaneensa fasistien viransijaisuuden harteilleen, ja gestapona pyörivänsä aiheuttamassa maailmaa jossa tuskin itsekään vähän aikuistuttuaan haluavat elää. 

Ja jos sanan "fasismi" etymologiaa haluaa muistella: fasces on nippu vitsoja. "Yhdessä olemme voimakkaampia, murtumattomia jne." Fasismi on siis paljaimmillaan joukkovoimaa. Antifa perustuu mobilisoituun joukkovoimaan ja väkivaltaan, jossa aivottomat zombilaumat riehuvat aiheuttaen hävitystä – ja rakentamalla ei-mitään. Nämä hyödyttömät mielipuolet eivät osaa mitään muuta kuin rikkoa ja ryöstää – ja lavastaa toimintansa "poliittisiksi kannanotoiksi".

Mitä sanoo räyhähenki? "Meitä on legioona."

Ei kommentteja: