2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kylmän sodan pulssi

Mielenkiintoinen faktoidi, joka tuli vastaan tätä katsellessa:
Google-trendeissä nousee kylmä sota joka vuosi samoihin aikoihin haettuudessaan [<- kyllä, tuon täytyy olla sana] vuoden huippulukemiin. Joka ainoa vuosi toukokuulle tultaessa media yhä yltyvästi rummuttaa samaa sanomaa, jolla paukutetaan kolmannen maailmansodan mahdollisuutta ("Our beautiful weapons!") syvemmälle ydinjatkeeseen.

Kuten olen saattanut tulla maininneeksi, diabolisemman laidan okkultisteille vietämme juuri heidän lempparivuodenaikaansa, jonka aikana kylvetään mahdollisimman paljon terroria – ja viimeviikkoina on tunnuttu käyvän miltei ylikierroksilla kun ympäri maailman joku lahopää lahtaa väkeä, armeijat siirtyilevät, mielenosoituksia ja mellakoita...

Jos näistä käyristä haluaa nähdä jotain muutakin trendiä kuin kylmän sodan säännöllisyys, niin "false flag" noin tarkistusgooglauksena alkaa olla melko lailla rutiinia terrori-iskujen yhteydessä – sanan ilmaannuttua yleisempään tietoisuuteen vasta vuonna 2006... Ja terrorismiin sekä kylmään sotaan aletaan olla sen verran turtuneita, että vuoden 2004 hakuinnokkuutta ei enää tavoiteta.
Nyyjorkin & -jöösin seutuvilla on odotettavissa alkuviikosta harjoitus, jossa simuloidaan mahdollisen ydinräjähdyksen aiheuttaman pulssin seurauksia: sähköjä pimennetään, puhelimet vaikenevat... Jostain kumman syystä tämä harjoitus on nimetty sarjakuvan mukaan Gotham Shieldiksi.

Ja kun nyt okkulttisia vesiä tuli hämmennettyä: gotham on vanhaa englantia, ja tarkoittaa vuohitilaa; mehän kaikki tiedämme mihin diaboliseen entiteettiin vuohi assosioituu... Plus että paitsi että Gotham on Nyyjorkin lempinimi, sen alkuperäinen viittaus on: "A village in Nottinghamshire, England, associated in folklore with insanity."

Ja mikä hassuinta, tässä Venäjän erikoisjoukkojen logo:

Se, mitä rystyset valkoisena odottelevat pessimistit, on vastaus kysymykseen: "Tuleeko tästä harjoituksesta todellisuutta?" – niin kuin Bostonin maratonilla (jossa pommi jysähti melko tarkkaan siinä, missä itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin) tai kaksoistornien tapauksessa. Eli että valtio treenailee jotain samaan aikaan kun täsmälleen harjoiteltava skenaario toteutuu oikeasti, ja sotilaat ynnä muut kyselevät toisiltaan että "Hei onktää ny sitä reeniä vai tä?" – ja epäonnistuvat täydellisesti kaikessa muussa paitsi todisteiden hukkaamisessa.

Mutta ehkä kannattaisi olla enemmän huolissaan siitä, että maanpäivää viettävät ilmastoalarmistit samalla marssivat "tieteen" puolesta – vaikka koko hulabaloo perustuu täydellisen falskiin tilastokikkailuun, jolla ei tieteen kanssa ole mitään tekemistä. Ja tämä siis menee täydestä kaikkiin hyvemmyydestään ylpeistä, jotka todellisten ongelmien ratkomisen sijaan mieluummin keksivät ihan omia fiktiivisiä ongelmia – joista seuraa lisää oikeita ongelmia, joihin voidaan olla keskittymättä.

1 kommentti:

kasbach kirjoitti...

Gothamin suhteenhan olin jo vähän myöhässä: operaatio alkoi itse asiassa 18. päivä, ja jatkuu muistaakseni toukokuulle saakka. Sattumoisin Valloissa on kärsitty isoista sähkökatkoista jo toissapäivänä. Kyseiset pimennykset on pistetty auringonpurkauksen piikkiin – vaikka kyseisen purkauksen aurinkotuuli saavuttaa maan vasta... no, tänään vissiinkin. Kyseinen purkaus on sikäli merkittävä, että se oli ensinnäkin valtava, ja toisekseen: koska auringon aktiivisuus muuten on matalalla, maan stratosfääri päästää enemmän säteilyä sisään (revontulia, jee!). Mutta että tämä tapahtuisi etuajassa, ja vaikuttaisi vain yhden valtion sisällä... fysiikka mättää, kuin myös yhteensattumien määrä.