2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Achtung! Streaming verboten!

Kyllä, Saksa se kepeästi kahlaa yhä pidemmälle fasismin hetteikköön (ei natsismin, sillä Merkel vihaa kotimaataan). Nyt ovat keksineet siellä, että kaikki nettistreamit pitää lisensoida, tai muuten. 

Ei maksa kuin tonnin minimissään tämä sananvapaudenlunastus.

Jos siis satut olemaan saksalainen, ja tuotat mitä tahansa virtaavaa sisältöä nettiin, olet rikollinen jos et maksa suojelurahaa. 

Mutta ei hätää, sinulla on muistaakseni kuun loppuun asti aikaa kaapia se tonni kasaan – tai kymppitonni, jos sinulla sattuu olemaan ihan yleisöäkin.
Hienoa miten monikulttuurisuus ruokkii vapautta; siitähän tässäkin on kyse – kriittisten äänenpainojen vaimentamisesta. 

Kun Kanadassa ollaan kovasti tekemässä "islamofobiasta" rikosta (ja muistaakseni myöskin Irlannissa), Saksassa otetaan tehokkaita askelia siinä, miten valtio sanelee kuka saa olla äänessä. 

Tämä kaikkihan tapahtuu tasa-arvon nimissä varmaankin, eiks jeh? Joten kiva että vihreät ovat nyt voimansa tunnossa. Äkkiä nyt se suurmoskeija pydeen kun vielä ehtii! Kahden vuoden päästä saattaa ihmiset olla jo hereillä, ja sitten on myöhäistä...

Eduskuntatalohan on jo valmiiksi remontissa, joten siihen kun lisää minareetit ja kupolin niin eiköhän alistuvaisuus tule selväksi. Tai hagiasofia-tyyppisesti suurkirkko uuteen käyttöön. Tai Finlandiatalo, ihan vaan jotta kansallisesti ajattelevia ottaisi maksimaalisesti pattiin...

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

SciFi-kirjallisuuden hurjimmatkin dystopiat taitavat toteutua lähivuosina, ehkä niistä monet jopa jäävät jälkeen todellisuudesta.

kasbach kirjoitti...

Kyllä, siltä se vahvasti näyttää...