2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Sensorien tunnustelua

Google on viime aikoina alkanut sensuroida youtube- ja blogspot-osoitteita, enkä yhtään ihmettele jos tämäkin blogi jossain kohtaa yhtäkkiä katoaa virtuaaliavaruuteen. Joitain – itse asiassa monia – juttuja kun ei haluta laajempaan levitykseen.

Ensioireena omalla alustallani huomasin hetki sitten sen, että kun istahdin koneelle tsekkaamaan tilastoja, sivun päivittäminen toi eteen ilmoituksen, jonka mukaan olin "kirjautunut ulos toisessa sijainnissa". 
 
Hyvin mielenkiintoista kauko-ohjausta: olen itseltäni tietämättä käynyt jossain ihan muualla kirjaamassa itseni ulos. Tilastoista huomasin, että sivulle oli tultu nimenomaan Googlen suunnalta – sekä Suomesta että varsinkin Yhdysvalloista.

Mutta niin, tässä kohtaa ei ole varsinaisesti aikaa paneutua sen syvällisemmin mihinkään – kunhan vain ilmoitan, että jos tämä blogi yhtäkkiä johonkin katoaa, niin tiedätte mistä se johtuu...

Ei kommentteja: