tiistai 14. maaliskuuta 2017

Maaliskuun idus

Huominen, maaliskuun 15., on jännän pahaenteinen päivä. Tulee tasan sata vuotta siitä, kun bolshevistit kampesivat viimeisen keisarin vallasta – ja aloittivat tuhoisimman vuosisadan mitä ihmismuistiin mahtuu.

Sattuvasti samana päivämääränä oli tapettu myös ensimmäinen keisari, joten tuossa saatiin tavallaan ympyrä suljettua. Nikolai II tosin murhattiin vähän vähemmän julkisesti kuin Julius Caesar – mutta toisaalta samalla hoidettiin hengiltä koko perhe, joten vasemmiston tavoitteet sikäli onnistuivat kivasti.

Paradoksaalisesti Gorba valittiin rikkomaan Neuvostoliitto samaisen iduksen aikaan – mutta yhtäältä kommunismin painopiste siirtyikin samalla Yhdysvaltoihin, joka nykyään on kommunistisempi kuin Venäjä, ja itse asiassa alkaa muistuttaa Neuvostoliittoa päivä päivältä enemmän: propaganda jyllää samalla kun huomattava osa kansasta joutuu päivästä päivään keplottelemaan pysyäkseen hengissä – ja kellään ei oikeastaan ole mitään oikeuksia, jos joku tovereista niin päättää.

Ja Eurostoliitto sitten? Huomiseen osuu Hollannin vaalit, joidenka lopputulos kertonee melko paljon siitä, missä voimissa täkäläinen propagandakoneisto jyllää. Sikäli mikäli totuus & järki pääsevät valtaklikkimedian raivoisasta vesikauhusta huolimatta voitolle... No, valtaklikkimedia vissiin jatkaa sitten Ranskan vaalien mustamaalailua kahta kauheammin; eihän siitä mitään tule, että poliitikot ryhtyvät kertomaan asioista niin kuin ne ovat!

Samaisen iduksen aikaan ajoittuu myös Yhdysvalloissa yksi umpikuja: nostetaanko velkakattoa, jotta voidaan maksaa edelliset velat pois. Jos niin tehdään, lykätään väistämätöntä; se konkka tulee sitten vielä isompana vastaan hetikohta. Kyse on tosiaan umpikujasta: touhua ei voi jatkaa, mutta sitä on jatkettu niin pitkään, että enemmistö kuvittelee velkavetoisen rahapelleilyn olevan jokin luonnonlaki.

Eli lukuisten umpikujien tiiliseinät tulevat vastaan melkoista vauhtia samalla kuin äänekkäimmistö painaa kaasua. En ole aikoihin enää seurannut valtaklikkimeedioita, mutta seuraamistani blogeista päätellen silmät ovat yhäti vain tukevasti ummessa; törmääminenhän sattuu vähemmän jos sitä ei näe?

2 kommenttia:

kasbach kirjoitti...

Ja jos huomenna sattuu käymään niin, että Iranissa tapahtuu vallankeikaus... No, kaikki eivät tule olemaan yllättyneitä; satuin kuulemaan että tuommoinenkin suunnitelma olisi olemassa juurikin huomiselle. Tässä on kaikenlaisten mullistusten juhlavuosi menossa: protestanttisen kirkon erkaneminen katolisesta 500 v., Balfourin julistus 100 v. – ja ylipäätään kaikenlaista siionismiin liittyvää viidenkymmenen vuoden välein... Ympäri maailman on viriteltynä hipaisulla laukeavia täkyjä, joista voi yhtäkkiä eskaloitua melkoinen ketjureaktio: Pohjois-Korea, Ukraina, Syyria jnpp. Plus että Trump halutaan vaihtaa Penceen – ja onhan toki mahdollista että Donny on samassa kelkassa varjohallituksen kanssa ollut alun alkaenkin. Tähän viittaa ainakin se, miten Nato lompsii rajoista piittaamatta ympäri maailman ilman että ylipäällikkö tekee elettäkään. Tuhon siemeniä on kylvetty niin laajalti, että tulta on hankala nähdä savulta – mutta eipä ole ainakaan tylsää.

kasbach kirjoitti...

Jahans, vähän vähemmän näyttävästi päättivät edetä: Fed nosti ohjauskorkoaan, mikä on ihan yhtä tuhoisa manööveri kuin mikä tahansa muukin vaihtoehto – lainaorjat kun eivät muutenkaan selviä veloistaan. --- Lisäksi Venäjältä haluavat luovutettavaksi pari "hakkeria" – mihin Venäjä ei tule tietenkään suostumaan, mutta painetta saadaan kivasti nostettua tuonkin varjolla. --- Ja mantelina puurossa: Obama päätti ottaa jalat alleen, kun vastikäinen huumeratsia osoittaa vähän turhan läheisiä kartelli- ja terroristiyhteyksiä: An intriguing Foreign Intelligence Service (SVR) report circulating in the Kremlin today states that former President Barack Obama fled Washington D.C. this past Friday (10 March) [...] ending up in Hawaii—all occurring within 36 hours while he sought elite allies to defend him, and keeping him ahead of investigators from the Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) of the US Department of the Treasury (DoT) seeking to interview him about one of the largest drug busts in American history occurring in the Caribbean aboard a fishing vessel named the Lady Michelle. --- No, varsinainen uhrauskausihan käynnistyy vasta kevätpäiväntasauksesta – perinteisesti näyttävämmät false flagit ajoittuvat tuon päivän ja Maydayn väliin...