perjantai 3. helmikuuta 2017

Moraalikompassi magneettimyrskyssä

Alkuun kuva, joka selittää kaiken nykyisestä keskusteluilmapiiristä: 
Berkeleyssä "demokraatit" jälleen kerran osoittivat trotskilaisen luonteensa riehumalla yliopistolla – koska sinne oli tulossa puhuja, jota juuri he eivät halunneet kuulla (ja jos he eivät halua jotain kuulla, ei sitä saa kuulla kukaan muukaan). 
Tämä näyttää olevan vihervasemmiston tapa keskustella: kun älynlahjat eivät riitä argumentointiin, laitetaan paikkoja palamaan, piestään ihmisiä ja aiheutetaan kaaosta.
Tämäkin "mielenosoitus" oli äskettäin mainitsemani Györgyn sponsoroima – aivan kuten "naistenmarssina" markkinoitu valkoisen talon räjäytyksestä fantasioiva tilaisuus (jota sitä oli järjestämässä myös eräs sharia-lakia maahan ajava nainen). Nämä kaikki joukkoliikunnat ovat organisoitua, maksettua huliganismia.

Kenen puhetta nyt sitten oltiin vastustamassa Berkeleyssä? Milo Yannopoulos -nimisen tyypin, josta en tiedä mitään; pariin kertaan naama ja nimi on jossain tullut vastaan mutten ole ehtinyt syventyä siihen, mitä juuri tämä ihminen puhuu. "Äärioikeisto" häneen liitetään – mutta tässä keskusteluilmapiirissä tuo voi tarkoittaa ihan mitä tahansa, koska äärioikeammisto on aikaa sitten kadottanut suhteellisuudentajunsa.
Sen sijaan tiedän Yannopouloksen sanoneen ennen puhetilaisuutta, että "valtion suunnalta oli lähestytty – joten pizzagatesta ei sitten tulla puhumaan tänään".
Onko suomalaisilla ylipäätään mitään käryä koko pizzagatesta? Tämähän liittyy Clintonin vuodettuihin sähköposteihin, joista kävi hyvin ilmeiseksi, että John Podesta – Clintonin kampanjavastaava, ja Obaman (kuin myös Bill C:n) hallinnon pääjehu – oli osallisena pedofiiliringissä

Jotta asia menisi varmasti perille asti: maan ehkä vaikutusvaltaisin poliitikko näyttäisi olevan organisoidun lapsiinsekaantujaporukan jäsen.

Joten samaan aikaan lanseerattiin käsite "valeuutiset", ja vaiennettiin tiedotusvälineet. Myöskään poliisitutkimukset... No, niitä ei ole. Ja tuo ylläoleva uutisklippi saattaa hyvin kadota aika pian (jälleen kerran) virtuaaliavaruuteen.

Tätä on korkean tason politiikka: mitä enemmän valtaa, sen sairaammat huvitukset. 

Mahtoiko Suomen tiedotusvälineistö käsitellä myöskään pari vuotta sitten tutkan alta ilmaantunutta brittien kuningashuoneeseen tiiviisti sitoutuvaa pedofiilirinkiä millään tavalla? Sitä, joka kesti vuosikymmeniä – joka paljastui vasta sitten kun (ritariarvon urotöistään ansainnut) päätekijä oli kuollut. En tiedä, koska en aikoihin ole voinut luottaa siihen että valtamedia kertoo mitään olennaista – joten seuraankin sitä vain kursorisesti.

Ai niin, ja Hillaryn äänistä joko 800000 tai 24 miljoonaa (riippuu keltä kysyy) oli tekaistuja – laittomia maahanmuuttajia kuskattiin bussilla äänestyspaikalta toiselle, ja myöskin jo Gogolin tuotannosta tutut "kuolleet sielut" oli pantu merkille jo neljä vuotta aiemmin.
"...when you vote, you are a citizen yourself,” Mr. Obama said. “And there is not a situation where the voting rolls somehow are transferred over and people start investigating, etc. The sanctity of the vote is strictly confidential.”
Ja mistä pää-äänenkannattaja kertoilee? Ei ylläolevista asioista, vaan:

Ainoastaan tuo alimmainen, ulkopuolinen mielipide, tarttuu johonkin olennaiseen. Muissa demonisoidaan Irania, Pohjois-Koreaa, elintasoturismin kriitikkoja – ja vähätellään ääriväkivaltaisen islamin vaaraa. Tämä on täsmälleen samaa, kuin mitä Berkeleyssä tapahtui.

Ei kommentteja: