2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ennennäkemätöntä, todellako

Minä jo kuvittelin, että mitään ei tapahdu – että todellisuusdenialistien loputon vastaanharominen olisi tuottanut tulosta. Mutta illalla huomasin olleeni jo pari päivää väärässä.

Laittomia maahanmuuttajia on pidätetty sadoittain kaupungeissa, jotka omavaltaisesti menivät ilmoittautumaan "turvasatamiksi" kaikille, jotka haluavat tulla loisimaan toisten verorahoilla.
Kun haplöösit tuomarit alkavat rikkoa lakia, on aika toimia toisella rintamalla – mikä on näemmä hämännyt pravda-median niin, että vielä ei ole parkuminen alkanut. Varmasti alkaa heti huomenna.
Muistettakoon tässä kohtaa vielä, että se maahantulokielto, jota kovasti torppailtiin, on ollut edellisillä pressoilla käytössä aika monta kertaa seitkeetluvun alusta lukien.
White House documents also show that former President Bill Clinton issued six immigrant bans; George W. Bush six immigrant bans; and former President Ronald Reagan four. And in 1980, former President Jimmy Carter banned Iranians after Tehran seized the U.S. embassy. Below are Obama’s actions: — July 25, 2011. Barred those under a UN travel ban, or who broke 29 executive orders covering transactions with terrorists. — Aug. 4, 2012. Banned anybody involved in war crimes, or just about any other crime including human rights violations. — April 23, 2012. Barred those helping Syria or Iran, or involved in human rights abuses for those governments. — May 1, 2012. Another block on those helping Iran and Syria. — April 3, 2014. Banned anyone known to threaten South Sudan. — March 6, 2014 . Barred entry of those claiming government authority in the Crimea region of Ukraine, presumably on behalf of Moscow.
Toisekseen, Ninth Circuitin tuomiot on 80-prosenttisesti kumottu ylimmässä oikeusasteessa. Kolmanneksi, alkuperäinen jarrutuomari James Robart on todnäk päätymässä maanpetostuomioistuimeen – ei pelkästään tämän tempun takia; tyypin omituiset päätökset on viimeiset kymmenen vuotta maksaneet valtiolle miljardeja.

Obaman puskeman holtittoman maahantulon hedelmiä on esmerketteks se, että kotikaupunkinsa murhaluvut ovat nousseet 12-kertaisiksi. Tapu tapu. Jos jotain ei sano ääneen, sitä ei tapahdu?

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No, jokaisella itsenäisellä valtiolla on oikeus - ja velvollisuus - valikoida ne ihmiset, joita se ottaa maahan. Toivon suomalaistenkin poliitikkojen muistavan tämän ennenkuin se on myöhäistä.

Trump ainoastaan käytti tätä vaalikikkana, sitä mikä olisi ollut yksi Yhdysvaltojen presidentin tehtävistä joka tapauksessa. Tietenkin monet vallanpitäjät lusmuilevat tämän tehtävän suorittamisessa, pelätessään sen huonontavan heidän suosiotaan seuraavissa vaaleissa. Virkistävää nähdä että maailmassa on edes yksi vallanpitäjä joka tekee tehtävänsä.