lauantai 28. tammikuuta 2017

Tuomiopäivän tunarit ja harhainen idolatria

"Tiedemiehet" siirsivät tuomiopäivän viisaria, koska Trump. 

Jep. 

Kyseisen atomitiedejulkaisun viisarinkääntelyn tieteellisyydestä kertoo jotain se, että tuomiopäivä siirtyy lähemmäs lausunnoista – ja siitä, että ilmastohumpuukiin ei suhtauduta tosissaan.

Se ei siirtynyt lähemmäs siitä, että Obama oli ensimmäinen, ainoa presidentti koko Yhdysvaltojen historiassa koskaan, joka oli koko virkakautensa joka ainoa päivä sodassa. Joka siis hyökkäsi täysin laittomasti viiteen maahan pommittamaan siviilejä, kun "työn alla" oli jo valmiiksi kaksi maata.

Viisari ei siirtynyt siitäkään, että Obama kauppasi aseita enemmän kuin kukaan sitten toisen maailmansodan – ja siitä huolimatta, vaikka asekauppa tiettävästi on tuottoisinta bisnestä, onnistui Obama jollain ilveellä nostamaan samalla valtionvelan ennätyslukemiin.

Eikä viisari liikahtanut siitä, että Obaman koko hallinto oli valittu Citibankin toimesta jo kuukausi ennen vaalitulosta – ja kumma kyllä Obama päästi sitten pankkikriisin aiheuttajat täysin seuraamuksitta laitumelle takaisin. Siitäkään ei viisari värähtänyt, että vakuutusyhtiöiden sorvaama Obamacare tuli niin kalliiksi loppuasiakkaalle, että kenelläkään ei ollut varaa siihen.
Mitä Obamanpalvojat tietävät vaikkapa juuri Obamacaresta? Luulevatko he, että siinä on kyse ilmaisesta terveydenhuollosta? Siinä ei ole mitään ilmaista: se on vakuutus, jota maksetaan kuusta toiseen – ja milloin vakuutusehdot on olleet asiakkaan puolella?
Obamafaneja ei haittaa yhtään sekään, että juuri hän mahdollisti sen, että valtio voi koska tahansa pidättää kenet tahansa – ilman syytettä – ja pitää häntä vankeudessa ihan niin pitkään kuin huvittaa. Jos tämä ei ole fasismia, niin sitten en tiedä mikä on.

Obamafaneja ei haittaa myöskään se, että samainen mies myöskin laajensi poliisin salakuunteluoikeuksia. Asiaan saattaa liittyä se, että häntä itseäänkin kuunneltiin – mikä puolestaan saattaisi jollekulle kertoa, että Obama ei ollut vallankahvassa, vaan ainoastaan käsinukke.

Eikä kukaan, kaikkein vähiten valtamedia, pannut merkille, että joka ainoa sana Obaman jäähyväispuheessa oli valetta. Ei värähtänyt tuomiopäivän viisari siitä, että tunkeuduttiin Kiinan aluevesille, eikä siitä että Venäjän diplomaatit karkotettiin tekaistujen, vaalien sabotointiin tarkoitettujen väitteiden perusteella.

Naton tankit on muuten edenneet Liettuaan – Obaman käskystä. Liettua on ihan Venäjän naapurissa*, ja Kaliningrad on siis eristettynä tuossa kivenheiton päässä. Mutta tästähän ei valtamedia edelleenkään muista mainita – koska tuomiopäivän viisari liikkuu puheen voimalla, ei tankkien.

---
EDIT 21.48: *Hups, maantieto mättää: siinähän on välissä vielä Valkovenäjä – jonka rooli koko tässä skeemassa on vielä vähän hämärän peitossa... Mutta palataan Baltiaan huomenna, koskapa siellä on paljonkin "mielenkiintoista", jos nyt tässä yhteydessä voi tuota sanaa käyttää...

Ei kommentteja: